@Seyduna Hocam umudunuzu kaybetmeyin evet çok haklısınız çok bekliyorsunuz yani ben şu aşamada sizi tam olarak anlayamam daha yeni gelin gibi I-130 Bekliyorum ama şu aşamada yapabilicek gerçekten başka bir şey yok çünkü nihayetinde konuşma hakkı tanımıyorlar gibi bir şey bekleyin demek dışında bu konuda bir şey yapılmıyor...
Benim umudum sizlerin ağustos en kötü eylülde randevu mektubunu alması böylelikle ekim ile kasım en kötü aralık tarihinde randevunuza girip uçuş planlayabilirsiniz ama sizin dediğiniz gibi sadece randevunun gönderilmesi Aralık ayını bulursa felaket senaryosu...
Umarım olumlu sonuçlanır ben sizin sürecinizi ağzım açık seyrediyorum ve benide endişelendiriyor çünkü ileriye yönelik benide etkileyecek bu olucak mutlaka umarım bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır. Sadece 15-20 dakika sürücek bir görüşme için randevu vermek bir kaç ay sürmemeli bu bana biraz adalet dışı geliyor...
Ve bizim ülkemizin Orta doğululara İran,Suriye vs vs Vize noktası olarak kullanılmasından rahatsızım burası Türkiye bizim yurdumuz önceliğin bizim olması gerekir orta doğululara çok vize dağıtılmak isteniyorsa ülkelerinde bir konsolosluk açılabilir ama tüm yük bize yıkılıyor Ve Türk vatandaşları mağdur ediliyor Suriyelinin aldığı randevu için bir kaç ay beklemek tamamen akıl ve mantık dışı durum böyleyse en azından bunuda hiç yediremiyorum...
Yani ben bugün İtalyada veya avrupa bölgelerinde bulunan bir ABD konsolosluğunun azınlıklara göçmen vizesi vermek için kullanıldığını veya İtalyan vatandaşlarını veya avrupalıları mağdur ettiğini düşünmüyorum...
Sizin ve size yakın DQ Alan arkadaşlarımızın Sürecini takip ediyorum umarım iyi haberlerinizi alırız...