Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Lifepark-0 merhabalar şu an usciste işler durma noktasında hala gecen sene kasım ayı dosyalarını işliyorlar işler baya yavaşladı ama şans meselesı 7 ayda alma şansınız da var ama daha uzun bekleme şansınız olabilir ben 6 aydır noa2 maili bekliyorum k1 süredeyim ve 7.ci aya doğru ilerliyorum ilk aşamadayım yani dediğim gibi iş tamamen şans meselesi

• @Ekto-Oktan cevap icin teşekkür ederim. Ben greencart sahibiyim ama f2a vize türünde 4 yılı aşan beklemek sureleri var. Askerlik ile vatandaşlık alıp kız arkadaşımı hızlı bir şekilde yanıma getirmek istiyorum. IR1 /CR1 in ortalama süresi ne kadar acaba ikisi arasında cok büyük bir zaman farkı var mı

• @Lifepark-0

F2A seneler sürebilir o konuya maalesef giremiyorum çünkü tamamen kotaya bağlı. CR1/IR1 İçin şuanda ortalama bekleme süreleri 13 ila 17 ay arasında değişiyor genellikle bu süre çizelgesinde vizenizi almış oluyorsunuz.

Ha istinalar olabilir gecikmeler olabilir ama şimdiki işlem durumlarında 13-17 ay CR1/IR1 türü için ortalama işlem süreleri

K1 içinde ortalama işlem süresi 6-9 ay olabiliyor fakat gecikmelerin olması elbette K1 İçinde çok mümkün.

• @usernamewastaken youtube de türkiyeden amerikaya afra kanalı var orada çok detaylı anlatıyor göz atın derim aşı kartına gelicek olursak covıd artık olmadığı için uganda sormuyorlar ama sağlık belgelerini vs doktordan apalı bir şekilde alacaksınız amerikadaki memurlar kontrol edecek

• @Lifepark-0 Ayrıca eleştiri gibi algılamayın keşke 2024'de DV Talihlisi olduğunuzda direkt evlenip kız arkadaşınızı dosyanıza aldırsaydınız bunlarla uğraşmamış olurdunuz bu kötü bir tercih olmuş elbet özel nedenleriniz vardır ama keşke yapmış olsaydınız bu kadar uğraşmazdınız hocam sağlık olsun ://

• @Ekto-Oktan o dönemde tanışalı daha 1 ay olmuştu. Keşke yapabilimiş olsaydık ama hayat beklemediğiniz yerlere gidiyor malesef

• @Lifepark-0 Anlıyorum hocam sağlık olsun süreç genel olarak anlattığım şekilde işliyor hani benim bilgim dahilinde verebiliceğim bilgiler bunlar sizlere başarılar diliyorum darısı bizim başımıza iyi forumlar dilerim ^^

• merhaba yeni sisteme göre k1 vize randevularını elçilik mi veriyor kendimiz takip edemiyor muyuz son zamanlarda randevu alan var mı

• @dolunaysudex merhaba randevunuzu siz kendiniz alıyorsunuz. şu an 15 ağustosa ve 12 eylüle açık randevular mevcut. ağustos bitmek üzereydi en son

• @goldie teşekkür ederim tekrar denemelerini söyleceğim randevu telebiniz alındı yazısını görünce hepimiz şaşırdık tekrardan çok sağ olun

• selamlar arkadaşlar biz yaklaşık 10 aydır nişanlıyız, nişanlım abd vatandaşı anca şu an Türkiye'de yaşıyoruz onun ailesi New York'ta, bizim için nişanlılık vizesi mi daha mantıklı olur yoksa burada nikah kıyınca mı greencard için başvuru yapayım ?

• @zekiye-kahveci İmzanızda gördüğüm kadarıyla DV Kazanmışssınız eğer mümkünse DV hakkınızı kullanıp doğrudan 10 yıllık bir green card alabilirsiniz.

Daima eşe bağımlı bir green card seçeneğinden iyidir. Ama elinizde bu imkan yoksa mülakat alamadıysanız Cut-off sürecinde kaldıysanız kısacası DV Kullanamıyorsanız iki seçeneğiniz kalır.

Nişanlılık vizesi ve evlilik vizesinin farkıyla alakalı bu konunun 1-2 sayfa arkasında ben detaylıca bilgi aktarmıştım dilerseniz okuyabilirsiniz.

Başarılı bir süreç dilerim şimdiden.

• Merhaba, K vizesine müracaat ettim, sürece yeni başladık. sormak istediğim benim çocuğum var, sürece o da dahil oldu. evrakları hazırlarken boşanma kararını tercüme edip dosya içine ekledim. oğlum 2017 doğumlu Ankara da olacak olan sağlık kontrolü ve mülakata benimle gelmesi gerekiyor mu?

• @Ekto-Oktan dv2025 23 binde kapandı bu sene sıra gelemedi, ABD’ye hemen taşınmak gibi nihai bir amacımız olmadığı için evlendikten sonra Türkiye’de başvuracağız

• @zekiye-kahveci Mükemmel! Türkiyede başvurup doğrudan evlilik vizesi almanız daha iyidir K1 ile yarım statüyle gidip orda gün saymaktan daha iyidir hem uzun vadede paranızı korursunuz hemde eninde sonunda süreç bittiğinde Amerikaya Green card ile ayak basarsınız ki bu mükemmel bir artıdır.

Sürecinizde şimdiden başarılar diliyoruz sizi evlilik vizesi konusunda şimdiden bekliyoruz ^^

• @tsyzlm cocugunuz için k2 vizesine başvurduysanız evet sağlık kontrolünden geçmek zorunda 14 yaş altındaki cocukları bazen mülakata sokmadıklarını duymuştum ama tam olarak emin değilim yani hem k1 vizesi sahibi hemde k2 vizesi sahibi sağlık kontrolünden geçecek ikiniz içinde randevu alacaksınız

• @dolunaysudex çok teşekkür ederim. daha sürecimiz yeni evraklarım USCIS de onay verilmesini bekliyorum.

• Arkadaslar merhaba 05.05.2025 tarihinde noa2 onaylandı ama üzerinden 88gün geçti halen nvc sürecine geçemedim.İki kere mail attık nvc ye uscis ile iletişeme geçecegiz dediler daha dönüş olmadı.süreçin bu kadar uzun olmasının sebebini bilen ya da böyle bir şey yaşayan var mı acaba aranızda

• @mehmetkaradag58 internette en fazla 6 hafta süreceğini söylüyor ama şu şıralar kimi görsem nvc süreci uzun sürüyor bazılarının 90 gün sürdüğünü gördüm veya 50 gün şu an elçilikte hızlanma var umarım en kısa sürede alırsınız

• @Hasan-Karagöz merhaba noa2 aldınız mı acaba rfe den ne kadar sonra aldınız

Benzer Başlıklar

• 3
  • 1
  • 148
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |