Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @seda-2 aşırı derecede yoğunlar çok kalabalık özellikle yaz dönemi şu an.

• @Alfa-Centauri Tebrikler!

Sanırım bu hafta Mayıs ayında Temmuz için randevu maili herkesin görüşmesi bitiyor ve buradan gördüğümüz kadarıyla Ağustos için kimse randevu almamıştı. Umarım bu bizim için bir alan yaratır ve randevu mailimizi alırız.

• 2024 te mayısta dq olanlara Kasımda Aralık ayı için randevu verilmiş 😞 cidden böyle olursa çok kötü olur 😞 Bi an önce vermeleri lazım . Toplu mail mi atsak ne yapsak, bende inqury verdim otomatik cevap veriyorlar bekle diye.

• @burak2344 selam bunu nereden öğrendiniz

• @rock eski sayfaları okudum 560 570 leri

• @burak2344 anladım bende 2023 yılında baktığımda mayıs dq ağuatosta mülakats girdi ve eylül de sanırım her sene değişiyor

• @burak2344 Nereye yazdınız? NVC'ye mı yoksa büyükelçiliğe mı?

• @usernamewastaken nvc

• @Alfa-Centauri Sizin adınıza çok mutlu oldum. Tebrikler ☺

• @Alfa-Centauri Hocam çok çok hayırlı olsun Şimdiden amerikadaki yeni hayatınızda sizlere başarılar dilerim yurt dışına çıkış harcı gibi bir sürü konuyu sizlerden dinlemek istiyoruz ek olarak. Gördüğüm kadarıyla IR1 Almışssınız ki benimde hayalim bu IR1 alana kadar o ülkeye girmeyeceğim resmen koydum kafaya hayırlısı diyelim yeni hayatınızda başarılar diliyorum şans sizinle olsun 🍀

• @Turhan-0 @Ekto-Oktan teşekkür ederim. Evet IR-1 aldım 3 yılı aşkın süredir evliyim eşimle biraz geç başvurduk. Yurtdışı çıkış pulu ödemenize gerek yok çünkü immigrant visa. Yine güncel gelişmeleri paylaşacağım

• @Alfa-Centauri hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Başarılar yine hayatınız da, geç olsun güç olmasın. Pasaportunuz elinize ne zaman geçecek yada geçti mi ?

• Arkadaşlar dün ceac issued olmuştu akşam hem VFS Globalden mail geldi hemde usvisascheduling mail geldi pasaport teslimine dair. Bu arada Ankara VFS Globalden randevu almadan teslim yapmıyorlar bilginiz olsun randevuyu gelen mailin içinde link var oradan alıyorsunuz. Bu arada randevu alınca QR kod çıkacak Screenshot alın muhakkak o olmazsa teslim etmiyorlar ve bir daha alamıyorsunuz QR kodu saçma olmuş.

Ben vizemi yarım saat önce aldım. 9:30 da açıyorlar. IR-1 olarak aldım vizeyi. Umarım herkes en kısa sürede bu uzun ve zorlu süreci bir an evvel tamamlar.

• @Alfa-Centauri Merhaba çok gereksiz bir soru olucakta hocam Vize etiketi nasıl ABD hükümeti vize etiketlerini yenilemişti

Resimdeki gibi yeni vize etiketi ile birlikte geliyor göçmen vizeler yoksa hala eski etiket mi? Bilgi verirseniz sevinirim ^^

JPEG görüntüsü.jpeg

• @Ekto-Oktan resimde ki gibi. Siyah beyaz gibi hatta şaşırdım ben. Fake gibi görünüyor

• @Alfa-Centauri Merhaba hocam cevap için Teşekkür ederim çok sağ olun an itibariyle bunuda sanırım öğrenmiş oldum ha çok önemli bir detay mı yok ama ben böyle gereksiz şeyleri merak ettiğim için yinede güzel oldu

Çok sağ olun hocam bizim daha yolumuz uzun bakalım hayırlısı diyelim tekrardan

• @Ekto-Oktan zaman durmaz geriye de akmaz elbet size de zaman gelecek. Şu an bence Türkiyedeki sevdiklerinizle vakit geçirin bol bol

• Merhabalar dostlar bugün D.Q. oldum sıradadaki anşama nedir bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler dostlar….

• @ahmetZ DQ Aşamasından sonra yapmanız gereken ekstra bir şey yok mailinizi takip ediceksiniz Mülakat mektubu gelicek mülakat tarihiniz o mektupta yazıcak tarihi aldıktan sonra yapmanız gereken şey sağlık muaynenize öncesinde girmek ve görüşme için dosyaları ve kendinizi hazırlamak yolunuz açık olsun.

Benim bildiğim kadarıyla böyle devam ediyor daha iyi bilen kişiler elbette bunu yanıtlarsa daha iyi olur zira ben daha sizin geldiğiniz aşamaya gelemedim ^^

• @burak2344 sistem o sekilde islemiyor. ben iki haftada IL almistim. zaten bunu gelen maildede soyluyorlar ilk giren ilk cikar mantigi var. ve ben surece basladigimda ortalama IL bekleme suresi 10 ay kadardi, sebebi ise Orta Dogu ulkelerinin vize gorusmelerinin Turkiye’de yapilmasi. yani IL dagitiliyor ama bize degil. benim surecimde surekli Irak ve Iran vatandaslari aliyordu Turkler nerdeyse bir sene hic alamadi. ama benim sansima o ara 1 yildir biriken herkese IL gonderdiler bende yeni DQ olmustum bende aldim. bunun belli bir suresi vs yok. yogunluga bagli olarak IL alma suresi degisiyor. 1 sene bekleyenler de cok oldu, garip ki ben 2 haftada aldim. bu durumda sabirla beklemekten baska cozum yok. herkese bu surecte sabir diliyorum.🙏🏻

Benzer Başlıklar

• 2
  • 9
  • 3116
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |