Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Turhan-0 merhaba,hayırlı olsun DQ bekleyenlerede Rabbım kolaylıkla bu surecı atlatmayı nasıp etsın.benım sıze sormak ıstedıgım bız joınt sponsor ıle gıdecegız.tax.ret.evrakların orjınalı mı olmalı yoksa email yeterlı mı?sızın bu konuda bılgınız ya da bılgısı olan var mı acaba.herkese kolaylıklar ve bol sans🙏

• @Fatma-Antalya IRS Tax Transcript muhakkak istiyorlar son 3 yıl olursa daha güçlü olur. IRS Tax Transcript IRS sitesinden alınıyor. Tax Return muhasebecisinden pdf olarak alıyorsunuz. Eğer maaşlı çalışan biriyse W-2 belgeside istenenler arasında

• I've been feeling so lonely without my husband, who's also my best friend. I can't even get much sleep 😞 I find it easier to express my feelings in English. Thought there might be some people who know how it feels but if it's too irrelevant, please don't mind me

• @Pın-Ceylan hello, how are you? Please are you a Turkish citizen? Because I can see from
    Your timeline that your interview is so fast. I know they give interview letter to Turkish citizens faster than foreigners. Did you expedite?

• @Alfa-Centauri cok tesekkurler bılgı ıcın.sponsor olacak arkadas tatıl ıcın Turkıye de o ıstedıgınız neler var deyınce dedım daha basvuru asamasındayız ama sımdıden hazırlıklı olmakta fayda var dıye genel bılgı verecegız arkadasa.ve sıze de sponsor konusunda kolaylıklar dılıyorum ve mulakat tamam ben gıdıyorum mujdenızı beklıyoruz 🙏

• @Fatma-Antalya benim sponsor filan tamam pasaport şu an elçilikte incelenmesini bekliyorum

• @Fatma-Antalya Amin 🙏 tax evraklarının çıktısını hazırladık yaklaşık 150 sayfa. Her senenin evraklarını ayrı olarak dosyaladık

• @Turhan-0 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

• @Turhan-0 😲 150 sayfa hay masallahh dıyorum 😁

• @Alfa-Centauri cogu gıttı hıc kaldı gıbı olmus artık artık en kısa surede guzel haber verırsınız cok amın 🙂

• @Turhan-0 cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin, sizi dinleyecegim. Kolayliklar dilerim.

• @gokcesak tekrar cok tesekkur ederim.Dikkate alacagim bilgilendirmelerinizi. Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun. Esenlikler dilerim.

• @esraozz aslinda dun ankara konsolosluk viza bolumunu aradim dedim yani benim ismim geciyormu sizdemi takildik yoksa Nvc de hala islemler diye baktilar ve benim ismimi bulamadilar bence nvc bu isleri( randevu tarihi) yollamasini cok gec ve yavas yapiyor, 2 gun once hizlandirma talep ettik hizlandirma talebi cevabi evet tamam diyemi yoksa hayir kabul etmedik diyemi geliyor genelde ?

• @Hakan-Türkoğlu Expetide talepleri genellikle red ediliyor ama olumsuz bir önyargı oluşturmak istemem, zamanında onaylanan çok kişi oldu, mail ile cevabı geliyor genellikle

• @Seyduna Temmuzu bitirdik hala Mülakat mektubu yok şaka gibi sizin sürecinizi ben ağzım açık izliyorum bir yandanda korkuyorum Mayısın sonunda DQ Aldığınızı düşünürsek 2 Aydır daha mülakatı atamadılar bugün Mülakat atsalar muhtemelen 1.5-2 ay sonrasına vericekler devasa bir zaman kaybı O-O

Neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ya

• @Hakan-Türkoğlu Randevular bu aralar geç geliyor Mayıs ayında DQ Olan kişilerde henüz alamadı Expedite talepleri sanırım Bir kişi okumuştum grupta expedite alabilen. Hayırlısı diyelim umarım yakın zamanda mülakatınızı alabilirsiniz ama inquiry göndermenizi tavsiye ederim.

Bu arada benim sürece yeni başladığım gün ile sizin DQ Almanızın aynı gün olması şaka mı iyi rastlantı olmuş benim başladığım gün siz bitirmişssiniz haha umarım iyi haberlerinizi alırız hocam

• @Ekto-Oktan valla sorma, normal şartlarda Ağustos ayına uçak bileti almıştım, sağlık muayenemi olmuştum, interview de ne konuşuruz onu araştırırdım ama sinirlerim yerle bir, toplanıp dua mı etsek küfür mü etsek bilemiyorum 😃

• az once expetide basvurumuza red geldi arkadaslar bilginiz olsun, davaniz suan gorusme randevusu bekliyor dedi ankaraya yolladik belgelerinizi top ankarada diyorlar kisacasi,bu isi nasil daha fazla hizlandiracagiz, umarim konsoloslukta ogretmenler gibi yaz tatili muhabbeti yoktur insallah yoksa eylulde randevu dagitacaklar

• Arkadaşlar nihayet bugün ceac statüm issued oldu. Mülakatta joint sponsor yetersizliği yaşamıştım yeni sponsor evraklarını yükleyip pasaport gönderdikten sonra sürecim olumlu sonuçlandı. Mülakat sonrası inanılmaz stres ve hayal kırıklığı ardından vizemi aldım. Umarım herkes en kısa sürede vizelerini alır. Hepinize çok teşekkür ediyorum

• Ya gorusmeye giden bi arkadas onay aldiktan sonra hayrina sorsa neden randevu alamiyoruz aylardir 🙂

Benzer Başlıklar

• 1360
  • 148
  • 22
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |