DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
B1/B2 vizesiyle Amerika’ya turistik amaçla gidip gelmek istiyorum. 2026 yılı DV çekilişi talihlisi olduğum için girişte herhangi bir sorun yaşar mıyım? Forumda araştırdım ama bilgi bulamadım
-
Bu ileti silindi! -
@bkaraca doldurulmuş ds formunuz var sonuçta göçmen niyetiniz ortada ama düzgün bir şekilde tatil planınızı vs açıklayarak riskinizi düşürebilirsiniz
-
Giriş esnasında pasaport kontrol CBP memuru göçmenlik formu doldurduğunuzu (DS260) görebiliyor.
Gocmen olmayan vize kategorisi (B1/B2) ile seyahatiniz kapsamında, giriş esnasında size soracağı seyahat planınızı kısa ve öz detayları ile anlatarak, seyahatinizi destekleyecek otel rezervasyonu, dönüş uçak bileti vb evrakları da yanınızda hazır bulundurmanız yararınıza olacaktır.
Eğer ki seyahatiniz kapsamında ABD içerisinde en ufak bir statü değişikliği niyetiniz var ise yanınızda/valizinizde/elektronik cihazlarınızda bu statü değişikliğini destekler herhangi bir evrak bulundurmamanızı tavsiye ederim. İyi yolculuklar!
-
@aysegul hanım merhaba...Ankaranın 2nl maillerini Ekim ayı icin 499a kadar gönderdigi istatistigi nereden goruyorsunuz?Ben dosyamı Viyana ya tasidim da onun icin bakacagim...
-
2026 YIILINDA KAÇ BİN KİŞİ CURRENT OLUR?
-
@koray2831 buradaki imece usulü oluşturulmuş excel listesi de bir fikir verebilir, hatta muhtemelen 499 u oradan bakıp yazmışımdır. (4xx yazıyor çünkü excelde ekimde vize almış son ankara case'i)
Esas bakmamız gereken yer ; https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html# sitesi.
Sizin sorunuz vesilesiyle bir noktayı düzelteyim. Dvcharts tan derlediğim kendi listeme baktığımda , (başka ilgilenenler olursa diye yazayım) Ankara EU dosyalarından Ekim ayında vize bastığı en yüksek case number 578miş. Yalnız bu 578 case'i, 2nl mailinin gönderildiği en yüksek numara değil, vize basılan en yüksek numara demek daha doğru. Bunu da düzeltmiş olayım.
Viyana rakamlarına da sayfanın alt tarafındaki büyük tablodan ve üst sağ köşesindeki minik arama kutusundan yararlanarak bakabilirsiniz.Edit : Viyana ekim ayında eu dosyalarından 3üne vize basmış, bunlardan 2si bizim excelde de yer alıyor zaten
4k ve 5k numaraları da. -
@aysegul cok tesekkurler....Ankara EU özelinde konusursak gecen sene;
Ekimde 550
Kasım ve Aralık sadece AS verdi...
Ben sırf bu sebepten dolayı CN2XXX olmasina ragmen dosyami tasidim...
550 vize sayısı bu arada yani ortalamaya vurursak 200 kişiyi davet etmiş diyebiliriz yanılıyormuyum?
Birde bence bizi esas yanıltan bu excel haricinde de kazanan fakat buraya yazmayan bir suru daha talihli var...onlarin CN lerini bilemiyoruz....
Lakin bu excel disinda resmi bir veri yok degil mi hangi ay ne kadar randevu verildigine dair? -
@Umayalp07 ilk başvuruda eşinizi eklemediniz mi tam olarka anlayamadım?
eğer eşinizi eklemiş olsanız, bilgilerini doldurmadan zaten diğer sayfaya geçemezdiniz.
muhtemelen bekar olarak ilerlediniz.. -
@koray2831 Ankara EU dosyaları özelinde; eu3 ile eu578 arasında kalan toplam 20 dosyaya vize basmış, 1 dosya ready olarak kalmış, basılan vize sayısı da toplam 37 olmuş. Görsel eklemeye çalışırım.

Keşke 200 olsa :))
KAsımda 2 eu dosyasına vize basmış.
Aralıkta da 1 eu dosyasına refused vermiş.
Sonra Ocak ayında eu25 ile eu1457 arasında 55 dosyaya vize basmış. Basılan vize sayısı 110, yani ort 2 olmuş. 8 dosya da ready olarak kalmış. Bunlar için görsel eklememe gerek yok, mantığı anlaşılmıştır. Dvchartstan alınan dosyalar zaten bunlar.Forumdaki excel tabiki sadece buraya gelip verilerini girmek isteyenlerin bilgilerini bize sunuyor. Daha fazlası olamıyor malesef. Ocak ayında 2026 için de dvcharts açılana kadar bizim 2026 exceli bize ışık olacak, o yüzden önemli.
-
@koray2831 Ayrıca aceleniz ve maddi imkanınız varsa tabiki taşıyın. 2025in belki de ilk vizelerinden birini buradan bir arkadaşımız 58xx numarasıyla, 2 ekim 2024te hk'tan aldı. 5xxxler ankaradan temmuz 2025te ancak alabiliyorlar vizelerini. Şaka gibi

Bir de dosyamı taşıdım demişsiniz, imzanızı da güncellerseniz süper olur
-
@aysegul Acikcasi o sürecleri beklemek bizi urkuttugu icin biz hemen schengen alip dosyamizi tasidik....umarim herkes hızlı bir sekilde vizesini alır....gecen sene 3XXX tanıdıgımız vardi buradan mayıs ta sıra geldi....
-
@gucarslan Merhabalar, ilk sayfada kendi bilgilerimi doldurduktan sonra evlimisiniz sorusuna evet, çocuk varmı sorusuna evet ve sayısı blümüne 1 yazdıktan sonra devam edince ikinci sayfa eş ve çocuk bilgileri bölümü açıldı, orda sayfa kapanmasın diye acele ederek doldurmayı düşünüyordum, kendi bölümümde adresle ilgili bir bölümü yanlışmı yazdım diye düşünerek sayfada geri gidip düzelttim ve tekrar eş ve çocuk sayfasına geldiğimde eşimin bilgilerini doldurduğumu düşünüp çocuk bilgilerini doldurdum ve kontrol sayfasınıda sayfa kapanmasın diye düşünerek kontrol etmeden submit ettim, o sırada eşimin fotoğrafını yüklemediğimi düşündüm ve bilgilerinide girmeyi atladığımı farkettim ve o şekilde kaydedilmiş oldu, daha sonra eşimin formunu daha dikkatli bir şekilde doldurduk ancak kazanan ben oldum, DS260 formları açıldığında sadece benim ve oğlumun adına formlar vardı doldurulmak üzere, add applicant bölümünden eşimi de ekleyerek hepimiz için ayrı ayrı DS260 formlarını doldurup kaydettik.
-
Nişanlıma green card çıktı sıralaması ilk 1500 de, çıktıktan sonra nikah yaptık.İlk başvuru tarihimiz eşimin 09.05.2025 benim ise 11.05.2025. Daha sonra benim soyismi ve pasaport değişikliği eşimin de telefon numarası değişikliğinden dolayı dosyamızı açtırıp düzleme yapmıştık.Şu anda competed on kısmında 16.05.2025 yazıyor,güncel başvuru tarihimiz değişmiş mi oldu. Forumda dosyanızı hiçbir şekilde mülakat tarihi almadan önce açtırmayın yazısını okudum. Bir sorun olur mu? Teşekkürler
-
Merhabalar, greencard için sağlık muayenesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorum.Cumartesi günü randevu alıp yarım günde tamamlamam ve sonucu bir sonraki hafta almam mümkün mü?
Aşı kartı olmaması halinde hangi aşıların yapılacağı ve ücretleri hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim,teşekkürler. -
Merhaba, KCC'ye mail atıp dosyasını Viyana'ya taşımış olanlar acaba mailde hangi tarihlerde orada olacağınızı belirttiniz? Maile yazmak için mantıklı olan tarih aralığı nedir ona karar vermeye çalışıyorum, teşekkürler. (Henüz Schengen'im yok)
-
Arkadaşlar selamlar, vize görüşmesine giderken hesapta göstereceğimiz parayı nasıl bir hesapta göstermeliyiz ? Gündelik kullandığım bir hesapta TL olarak mı yoksa sıfırdan bir dolar hesabı açıp o hesapta dolar olarak mı göstermeliyim ? Bu konuda bilgisi olup yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.
-
@eceslc sorunuzun cevabını geçmiş yılların deneyimlerinde bulabilirsiniz.
kontrol ettiniz mi? -
@cnsgl Selamlar.. Bir tarih belirtmiyorsunuz..Bu başlığın 4. iletisinde KCC ye atılan mail içeriğini bulabilirsiniz.
-
@ozlemguzel77
Selamlar ...- Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
- DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
- DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
- Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...
All you need, only read...
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.