@selamibasaran hocam BDV'nin AOS fiyatı da 20.000 USD. Benim içim ilk öncelik bütçe bu aşamada, 20K olan ilanlara başvurmayı düşünmüyorum.
EB3.work de bu hafta sonu kontrol ettiğimde ilk taksitten 1.000 USD daha düşmüştü (işler kesat sanırım
toplamda 12.500 USD'ye geliyordu, o arada John ile bir kaç konu için yazıştım, ağustos ayı içerisinde başvurmayı planlıyorum demiştim. Bugün siteyi tekrar kontrol ettim fiyatı 13.500'e çekmiş
gözümden düştü.
@emre911 evet dediğiniz gibi bültenle aramızda 4 sene var, 16 ay LC onayı dersek, minimum 1 sene de (ki daha fazla da sürer) konsolosluk randevusunu eklersek en az 7 senesi var, benim için kabul edilebilir, altında olursa ne ala.
Ayrıca şunu da unutmamak lazım, bülten çok sıkıştı illa ki bir yerde açılma olacaktır diye düşünüyorum, ek olarak Dignity Act onaylanırsa bülten ivme kazanır, mevcutta Trump da zaten süreci örtülü şekilde baskılıyor bence, anayasayı değiştirip tekrar başkan adayı olmaz ise Trump 2029 da gidici, yerine gelen göçmen politikalarında nası tutum sergileyecek bilmiyoruz. 7-8 sene de neler olur kim bilir ama bence bundan daha kötüsü bu vize türünü tamamen kaldırmak olur herhalde. (bu aşamada bir nevi süreci uzatıp başvurmayına getiriyorlar o da ayrı)
Sonuç olarak kendi adıma, 20K'ya bu aşamada ben yokum, 12500'e 7-8 seneyi bekleyebilirim, daha iyi bir planım yok ama John'da uyanık çıktı iyi mi