Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@cihansahin @gulserenhazal

DV1: Asil talihli
    DV2: Asil talihlinin eşi
    DV3: Çocuk

345ae45a-d1dc-4d73-ab42-903828d14e1e-image.jpeg

Immigrant Classes of Admission

• Molnardan bugün mail geldi. 15 Eylül sabah 9a randevu verebiliriz dedi kabul ettim.

• @gulserenhazal

Diversity Immigrants
    DV1 Diversity Immigrant ,
    DV2 Spouse of DV1 (Eş)
    DV3 Child of DV1 (çocuk)

Sonradan gördüm cevap verilmiş 🙂

• @ozgurs Merhaba, çok çok teşekkür ederim. Sistemde DV kodu da var tek başına. Bu yüzden kafamız karıştı açıkçası. Aynen burada görüldüğü gibi kendime (talihli) DV1, eşime DV2 ve iki çocuğuma da DV3 yapmıştım. Sonra bir başka kişi kendime DV yazmam gerektiğini söyleyince her şey karıştı. 🥹

• Bizim de interview tarihimiz dün KCC tarafından 18 Eylül de Viyana da şeklinde bildirildi. Viyana konsolosluğuna eğitim kurumunda çalışıyor olmamızdan dolayı ve 8 Eylül tarihinde eğitim öğretim döneminin başlayacak olmasını bahane göstererek, eğer mümkünse mülakatımızın Eylül ayı başı gibi daha erken bir tarihe alınmasını rica ettim. Sonuç hakkında bilgilendirme yapacağım. Herkese sürecinde kolaylıklar dilerim.

• Aktif vizemiz var ve acaba viyanaya mülakatı öne çekmesi icin mail atmak işe yarar mı süreci daha hızlandırma açısından?

• arkadaşlar bu zamana kadar eminim çok fazla sorulmuştur fakat ben cevaplarımı bulamıyorum 9 eylül 2025 tarihinde ankarada mülakatım olacak 2 gün önce mail geldi ben hiç sıranın bana gelebileceğine ihtimal vermediğim için çok fazla araştırma yapmadım. 1. sorum üstüme 1 adet 500 bin tl değerinde araba 1 adet 250 bin tl değerinde motor var fakat hiç nakitim yok arabayı satıp nakite çevirmelimiyim sizce yoksa araçların ruhsatını mı götüreyim yada araçlar dursun 200 bin tl civarı bir nakit mi göstereyim hesabımda. 2. soru 6 aylık banka dökümanı istiyolar fakat ben 2-3 tane bankayla çalışıyorum hepsinin 6 aylık dökümü mü lazım yoksa para akışının en fazla olduğu banka hesabımın mı? . 3.soru mail geldikten sonra internetten ekstra bişey yapmam gerekiyor mu mülakata kadar bazılarını görüyorum evrakları pttle yolluyor internette konsolosluğun internet sitesine yüklüyor bu tarz şeyleri nasıl yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim cevaplayan herkese

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐

@uakin selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Selamlar, hatırlayacağınız üzere dün Viyana konsolosluğuna, Schengen vizemin mülakat tarihini kapsamamasından dolayı randevuyu geri çekebilmek için vize görüntümü de ekleyerek nazik bir mail atmaya karar vermiştim. Bu sabah maili attım ve çok kısa sürede dönüş yaptılar, mülakat tarihimi 22 eylül tarihinden 4 eylül tarihine aldıklarını ilettiler 🙂 @ATS16 ve @ecetinus ’a değerli yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

• @Nacrumates benim mülakat tarihimi geri çektiler fakat sizin o tarihte geçerli bir Schengen vizeniz olduğu için bu talebinizi nasıl karşılarlar bilemedim. Ben kendilerine mail atarken ekte vize görüntümü de ilettim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ardando

Gözünüz aydın, hayırlı olsun 😉 Bol şans sağlık kontrolü ve mülakat sürecinde 🍀

• @ATS16 çok teşekkürler 🙏

• Bu ileti silindi!

• @Cansu-mer Katılıyorum bende mail attım ama henüz dönüş olmadı

• @Cansu-mer Çok teşekkür ederim cansu hanım doğru anladım değil mi enfeksiyon hastalıkları bölümünden bu aşıların antikoru olup olmadığı ile ilgili test yaptırıp olmayanları sağlık ocağında olup ardından tekrar antikor testi yaptırıp sonuçları ve aşı kartını almak

• @dogukan-altn evet dogru 👍 yinede @onuru nun asiyla ilgili paylasimini bi bakin bence

• Dv2025 in son current olan ve son mülakat alan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun inşallah tüm forumdaki arkadaşlar mülakat tarihlerinde vizelerini sorunsuz bir şekilde alırsınız inşallah.
    Vizesini alan arkadaşlar uzun bir zaman alan bu süreci forum sayesinde forum da bulunan tecrübeli arkadaşların yönlendirmeleri sayeainde süreçlerini yürüttüklerini unutmazlar ve
    Mülakat deneyimlerini eksiksiz bir şekilde forumdaki arkadaşların faydalanmalarını için paylaşırlar.
    Unutmamalıyız ki bu forum sayesinde tüm sürecimizi doğru bir şekilde ilerletttiğimiz, forum olmasa bir adım bile ileriye gidemeyeceğimizi UNUTMAMALIYIZ..🙏🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Nacrumates

Hali hazırda mülakat verilen tarihiniz olan 18.09.25 tarihini kapsayan geçerli vizeniz var ise herhangi bir iletişime girmeye gerek yok konsolosluk ile, @Ardando talihlisinin yaşadığı durum vizesinin bitiş tarihinden sonraki bir tarihe mülakat verilmesi nedeniyle iletişime geçti. Herhangi bir randevu tarihi değişikliği (öne çekme-öteleme) için geçerli bir sebebini (vize, sağlık vb) kanıtlamanız talep edilmesi muhtemel.

Konsoloslukların talihlilere söylediği üzere konsoloslukların iş yükunun artmaması için sadece gerekli olan hususlarda iletişime geçilip destek talep edilmesi gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusufeymen38

Siz DV2025 mi DV2026 talihlisi misiniz? İmzanizi kontrol etmeli, hatalı ise imzanızı ve gerekiyorsa excel’i de güncellemeniz ricadır.

• Dr nicolsondan whtsp dan donus oldu,mail atin ve bekleyin yazmislar.

Maile geri donduk , biraz oncede 20 agustosa randevu olusturduk .Hk mulakatina girenlerinin bilgisine

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2688
  • 57
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |