Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru çok teşekkür ederim çok sağolun

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @berkinozdagli1.png 2.png 3.png

Not:Bu belgeler 9 temmuz 2025 Mülakatı için hazırlanmıştır.Hong Kong Konsolosluğu esas alınarak hazırlanmıştır.Evraklar döneme göre değişiklik gösterebilir.Bizim dönemimizde covid aşısı zorunluluğu kalkmıştı.2nl maili girişte istendi.Diplomamın aslı olmadığı için apostil yaptırdım hiçbir evraka apostil ve noter onayı gerek yok.Lise mezunu gözüktüğüm için konsolosluk lise üzerine yoğunlaştı en yüksek mezuniyetiniz ne ise onun üzerine yoğunlaşın.Ben her zaman garantici bir insanım bu evrakların hepsini çıkardım yeminli tercüme yaptırdım siyah beyaz fotokopi çektirdim renkli de çektirdim 2 3 adet fotokopi ile çoğalttım istenmeyen hiçbir evrak vermedim.Hong Kong özelinde en garanti yol mezuniyet belgesinin çevirisini Hong Kong Türkiye konsolosluğunda yaptırmaktır.Apostil ve Noter onayı aslı gibidir kabul edilmiyor.Bu konuyu özellikle Tercüman Buşra Hanıma sordum.Kendisi diplomanın aslının özellikle istendiğini belirtti.Savaş durumumdan kaynaklı konsolosluk bana sorun çıkarmadı ama tekrar söylüyorum dosyam hong konga geldiği zaman benden qr kodlu lise mezuniyet belgem ve diplomam istendi ben lise diplomamın orijinalini ve çevirisi lise mezuniyet belgemin orijinalini ve çevirisini ek olarak lise transcriptimin orijinalini ve çevirisini konsolosluğa attım belki bu sebepten kabul ettiler ama büşra hanım lise diplomasının kalın kartonlu kısmının özellikle konsolosluğun görmek istediğini söyledi.

• @berkinozdagli elinize saglık cok güzel olmuş

• @berkinozdagli 2.png 1.png

@onuru bey'e Dr Nicholson'a nasıl bir mail attınız diye sormuştum kendisi bana bu maili gönderdi telif atmasın diye etiketliyorum:
    I have a visa interview scheduled for XXXXXX and will be traveling from Turkey for the interview. It would be greatly helpful if you could let me know the earliest possible date for the health examination so I can plan accordingly.
    Could you please also provide information on the documents I will need to prepare for the examination?
    Thank you in advance for your assistance.

Examinee’s full name : XXXXX
    Contact no. : XXXXXX

ve kendilerinin cevapları görselde gösterildiği gibidir.

• @berkinozdagli 3.png

Konsolosluk 19 Mayısta dosyamın geldiğinde örnekteki gibi bir mail gönderdi bende buna cevap olarak lise diplomamın orijinalini ve yeminli tercümesini lise mezuniyet belgemin orijinalini ve çevirisini ve ek olarak ben garanti olsun diye lise transcriptimin orijinalini ve çevirisini gönderdim.Bu mail bazı kişilere geldi bazı kişilere gelmedi gelmemesi de gelmesi kadar normal.

• @berkinozdagli kcc den randevu tarihinizi ogrendikten sonra ,mulakata kac gun kala geldi bu mesaj ?

• @berkinozdagli cok guzel olmus bu paylasim elinize saglik

• Bu ileti silindi!

• @Cansu-mer 14 mayista kcc den mulakat tarihimi ogrendim 19 mayista konsolosluk qr kodlu mezuniyet belgemi ve diplomami istedigine dair mail atti mulakatim 9 temmuzdaydi.

• herkese selamlar
    su an forumdan arastirma yapiyorum lakin daha hizli olsun diye sizlere sormak istedim. Viyanadan saglik muayenesi randevusu nasil alirim? mail adresi, mail taslagi vs paylasabilecek olan varsa cok memnun olurum

• @emr19 arama kismina viyana mulakat yada viyana mail yazin lutfen bide bu sekilde bakin

• Arkadaşlar merhaba,

CN22xxx olarak son bültende aktif olduk, 3 günden beri KCC'ye mail atıyorum fakat mülakat tarihim konusunda bir bilgi gelmedi. Tayland konsolosluğuna yazdığımda dosyamın kendilerine ulaşmadığı belirttiler. Nasıl bir yol izlemeliyim

• Biz KCC üzerinden mülakat tarihimizi öğrendik ama konsolosluk bize randevu maili atacak mı atacaksa ne zaman atar? Çünkü saat bilgimiz belli değil.

• @Nacrumates Mülakat tarihinize kadar konsolosluk 2-4 defa size mail atacaktır. Saatiniz belli olduğunda da "durumunu güncellendi şuradan bilgilerinizi girip bakınız" gibi bir mail geliyor ve o zaman öğreniyorsunuz.

• Teşekkür ederim.

@aliaytac41

• ⭐⭐⭐⭐

@cansu-mer @oğulcan-çağın @Nacrumates heyecan ve stresinizi anlamakla birlikte, yukarıdaki iletilerinizi yazdığınız bu konu başlığı mülakat deneyimlerinin paylaşıldığı konu başlığı. Forumun işleyişi kapsamında sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekmekte. Bol şans!

• @Oğulcan-Çağın dun hk da mulakata katilanlar tarihleri ogrendi ,bk yi daha calismamis olabilirler yada bugun donebilirler,otomatik maili geldimi peki size current oldugunuzla ilgili

• @Cansu-mer evet geldi ama dosyam hala at nec

• Bu ileti silindi!

• @berkinozdagli bilgiler ve paylaşım için teşekkürler güzel bir deneyim yazı olmuş

en yüksek mezuniyetiniz üzerinde yoğunlaşın demişsiniz fakat lise diplomasına yoğunlaşıyor konsolosluk özelikle onu görmek istiyor özelikle e devletten çıkan qr kodlu belegeyi mülakattan önce istemeye başladılar dediğiniz gibi bütün mezuniyetleri götürmeli özelikle lise diploması ve mezuniyet belgesini

Hong Kong özelinde tekrar hatırlatmanız mükemmel olmuş bir çok arkadaş noter yapayım garanti olsun diye düşünüyor masraf ve gereksiz evrak kalabalıklığı ilerde mülakat girecek arkadaşlarda bu şekilde ilerlemeli görevlilerinde aklı karışıyor bir evrakta o kadar mühür olması dediğiniz gibi noter olayına gerek yok

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |