Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Elden birşey de gelmiyor, 2026 da 20.000 i ancak görür ben de umudumu yitirdim.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Trump etkisi diyebilir miyiz?

• Dosya tasıma işlemi gerçekleştirdim fakat onalrı hangi evrakları isteyeceklerini nerden anlayacam bana mail mi atacaklar şu evrakları getirin diye bir de noter onayı gerekir mi

• @sirvanak merhaba, imzanızı günceller misiniz? Nerede mülakata gireceğiniz ve diğer bilgiler gözükmüyor.

• Merhaba. Biraz okuma yaptım forumda ve bu başlıktaki çoğu şeyi de okudum. Fakat benim kafamı karıştıran çok mühim bir şey var. Bizim mülakat tarihimiz 9 eylül 2025’ e verildi ve cn 80xx. Konuştuğumuz başka bir talihli bize, mülakata çağrılsanız ve onay alsanız bile kontenjan dolu bahanesiyle Amerika’ ya gittiğinizde, orada red alırsınız dedi. Böyle bir şey mümkün mü? Bizim reddedildiğimiz mülakatın hemen sonrasında bildirilmiyor mu? Öte yandan, bu ihtimal yüzünden mülakata gitmemeyi dahi düşünmeye başladık. (Yani mülakatta onay alıp ABD’ den kontenjan doldu diyerek geri gönderilme ihtimali) İlk kez Green Card çıkıyor bu yüzden süreç de dahil hiçbir şeye hakim değilim. Daha önce veya farklı bir yerde yanıtlandıysa kusura bakmayın, bulamadım. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• @cihansahin, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Merhaba. Biraz okuma yaptım forumda ve bu başlıktaki çoğu şeyi de okudum. Fakat benim kafamı karıştıran çok mühim bir şey var. Bizim mülakat tarihimiz 9 eylül 2025’ e verildi ve cn 80xx. Konuştuğumuz başka bir talihli bize, mülakata çağrılsanız ve onay alsanız bile kontenjan dolu bahanesiyle Amerika’ ya gittiğinizde, orada red alırsınız dedi. Böyle bir şey mümkün mü? Bizim reddedildiğimiz mülakatın hemen sonrasında bildirilmiyor mu? Öte yandan, bu ihtimal yüzünden mülakata gitmemeyi dahi düşünmeye başladık. (Yani mülakatta onay alıp ABD’ den kontenjan doldu diyerek geri gönderilme ihtimali) İlk kez Green Card çıkıyor bu yüzden süreç de dahil hiçbir şeye hakim değilim. Daha önce veya farklı bir yerde yanıtlandıysa kusura bakmayın, bulamadım. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Vize basıldıktan sonra iptal edilmez. En kötü ihtimal, konsoloslukta kota doldu deyip vermezler fakat bu yılın verilerine göre böyle bir ihtimal yok. Hatta son bülten az ilerlediği için kota dolmayacak çok yüksek ihtimalle.

• ⭐⭐

@cihansahin kulaktan dolma bilgilere inanmayın forumda okursanız herşeyin cevabı var

DV23 deneyimlerini okursanız o dönemin kotası mali yıl bitmeden doldu.

Bunu konsoloslukta sıra beklerken öğrendiler yani amerika'da değil. bir çok kişiye sırada beklerken greencard kotası dolmuştur diyerek bekleyenleri gönderdiler.

Şunu unutmayın vizenizi aldığınızda amerikaya giriş yapmazsanız da vizeniz iptal olur bunuda pandemi döneminde şahit olduk bir çok kişi uçuşlar yasaklandığı için amerikaya gidemedi o dönemde kazananların pasaportlarında vizesi olanlar bile amerikaya giriş yapamadıkları için haklarını kaybettiler

Size tavsiyem sabırla randevunuzu bekleyin deneyimleri okuyun bol bol kendinizi her şeye hazırlayın vizenizi aldığınızda taşınmasanız bile amerikaya biran önce gidin girişi yapın derim hiç birşey ertelemeyin

• @cihansahin hiç korkmayın bu sene toplam 46-47 bin vize basılıp mali yıl bitirelecek gibi görünüyor

• @cihansahin
    Sizi yanlis yonlendiren talihli yesilkartforum uyesi mi?
    Yani sirf biri bu sekilde gercegi yansitmayan bir bilgi verdi diye mulakata girmemeyi dusunmenizden bu surecin sizin icin yeteri kadar onem arz etmedigini anliyorum. Bu baslikta ki cogu seyi okudugunuzu soylemissiniz o zaman 23xxx sira numarasina sahip surecinizi ilk gunden beri takip eden kullanicilarin da gonderilerini okudunuz mu?

• Merhaba, foruma yazmak için onayım bugün oldu. Birkaç sayfa okuma fırsatım oldu yalnızca. Bana bunu söyleyen kişi de yine 2025 talihlilerinden biriydi. Forumun varlığını da yine kendisinden öğrendim. Süreç elbette önemli ancak karşımızdaki kişi neredeyse gerçekmiş gibi konuşunca aklımızda ister istemez soru işareti oluştu. Bu yüzden danışmak istedim.

• %1 ihtimal bile olsa temmuzda yeni eylül bülten açıklarlar mı kotaya göre ? Örnekleri var mı yani süreç imkansız mı 23 k üzeri

• @istalin imkansiz , ABD bürokrasi ve kurallar konusunda çok nettir . Asla yayımlanmaz

• @omerko hocam 2018 yılında af bölgesi final cut off sayısı değişmişti imkansız değil ama çok zor

• @Erdem-Yıldız neden değişmişti peki ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |