DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Bahadır-Yena hayır dosyamı çok önceden taşımıştım sadece nerde olduğuna dair teyit ve şuan da davamın hangi aşamada mülakat tarihi ne zaman onu öğrenmek istiyorum
O zaman yanlış yazmışsınız. Tekrar şöyle yazın:
E-posta adresi: [email protected]
Konu satırı : CN bilginizi yazınDear Sir/Madam,
Could you please inform me about the location of my interview post and whether an interview has been scheduled in my name?
Best regards,
Adınız SoyadınızFull Name: Adınızı Soyadınız
Case Number: xxxxxxx
Date of Birth: Ay / Gün / Yıl -
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,
Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis
Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
@Serapp hanim birkac gun sonra tekrar mi mail atsam
-
@Cansu-mer Bir kaç gün içinde dağıtım olur diye düşünüyorum. Mayıs ayında bülten açıklandıktan 3 gün sonra, Haziran ayında aynı gün dağıtım olmuş.
Yarın saat 15.00'ten sonra yazabilirsiniz. -
Tebrikler @Emin-Soykök Heyecandan olsa gerek imzanızı oluşturmamışsınız. İmzanızı oluşturacağınıza ve vizenizi alacağınıza olan inancım tam. Başarılar dilerim.
-
@arzemo Teşekkür ederim oldu şuan galiba kusura bakmayın heyecandan :))) bir sorum olacaktı Ais kaydı kaldırılmış galiba yani şuan ne yapmam gerekiyor ya da mülakat tarihim belli bir şey yapmama gerek var mı ?
-
@Mehmet-Fatih-Aslan umut diğer sayfada olabilir kitabı kapatmak yok.
-
Çok şükür vizem onaylandı pasaportumu aldım biraz mental olarak yorgunum en yakın zamanda mülakat deneyimlerimi paylaşacağım
-
@Bahadır-Yena, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,
Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis
Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
bana da aynı mail gelmiş , ayrıca güncellemeyi https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx mı kontrol ediyoruz ?
aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
"""Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20261O0DZWY3DOV9)"""ds260 confirmation değil, ilk dv başvurusunda aldığını confirmation noyu gireceksiniz.
-
@Emin-Soykök https://yesilkartforum.com/forum/topic/7619/göçmen-ve-göçmen-olmayan-vize-randevu-sisteminde-değişiklik-30-mayıs-2025/3?page=1
bu sayfayı iyice okuyun lütfen 2. postta yazıyor.
yeni site bu = ustraveldocs.com
-
Herkese merhabalar,mülakat görüşmesinde mahkeme kayıtı olduğu zaman hangi evrakları istediklerini bilen var mı?(Örnek;Mahkeme kararı,istinaf kararı,yargıtay kararı gibi) Bilgilendire bilirmisiniz teşekkürler.
-
@berkinozdagli hayirli olsun ,mulakat deneyiminindede tecrubelerinizi gormek isteriz 🙏
-
@Cansu-mer mental olarak cok yoruldum 29. Gunum hk da birazdan ucaga binecegim dondugum zaman yazim hazir birkac duzenlemem gereken yer var sonra paylasacagim
-
@ozgurs bir türlü kayıt yapamıyorum pasaport numaramı ve doğum tarihimi doğru girmeme rağmen eski hesap güncellenemiyor uyarısı alıyorum.
-
@berkinozdagli 14-15 ay sonra gelen rahatlama ve huzurun tadini cikarin tabi :)
-
Ankara'nın eylül ayında çağıracağı son numarayı ne zaman öğrenebiliriz ?
-
@brucewayne selamlar, eylul ayi icin mulakatlar dagitildiysa, ilk sayfada yer alan dosyaya mulakat alan kisiler guncellemesini yapacaktir. Cumartesi gunude ceac data da tum detaylari goruyor oluyoruz.
-
@Cansu-mer tesekkur ederim darisi sizin basiniza insallah
-
Merhabalar mülakatımız BK da ve eşimin akciğer grafisinde nodül çıktı bu bir sorun teşkil eder mi?
-
@berkinozdagli Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar. Ukraynadan adli sicil kaydı almanız gerekiyordu sanırım. Müsait vaktinizde nasıl hallettiğinizi anlatabilirseniz sevinirim.
-
Merhabalar, Bankaya (garanti) ugradim hesap dokumu almak icin Hesap hareketlerini ingilizce olarak veremiyecekleri soylediler. Sadece hesapda bulunan para miktarini ingilizce olarak verebiliyorlarmis . Sizce bu yeterli olur mu ? mulakat tifliste. Hesap haraketlerini turkce alsam olurmu yaninda . Bana gerekli evrak olarak konsoloslugun gonderdigi belgede financial statement yaziyor. Birde Hesapta dolar olarak paranin bulunmasi gerekiyor mu euro, pound , tl gibi para birimi olur mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum