Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer bu arada 2025 yazdıktan sonra 10 haneli confirmation number ı girdiğimde toplam 14 haneli oluyor sistem 16 haneli bir numara bekliyor.

• @Bahadır-Yena gc a ilk basvurdugumuzda cekilisten once verilen numarayi istiyor oda 16 haneli 2025ASP86AYENYUİ gibi randum harf ve sayilarin karisimi olucak .CASE number degil

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Bahadır-Yena gc a ilk basvurdugumuzda cekilisten once verilen numarayi istiyor oda 16 haneli 2025ASP86AYENYUİ gibi randum harf ve sayilarin karisimi olucak .CASE number degil

Dediğiniz gibi ilk başvuruda verilen numaraymış , ben "Immigrant Visa and Alien Registration Application Confirmation " sayfasındaki confirmation number ile karıştırdım . Teşekkürler .

• Ankara’da mülakat kaç numarada kaldı en son? Forum sayesinde dosyamı taşıdım Amerika’da 5 ay geçti tır ehliyetimi aldım yakında yollarda olacağım.Her şey için çok teşekkür ederim.

• İ would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Merhaba bu sabah davamın durumuyla ilgili gönderdiğim mailin açıklaması bu şekilde yeterli midir acaba ?

• 9 Eylül tarihine Ankara da mülakat randevum oluşturulmuş mutluluktan ağlama aşamasını geçtim , kendimi buraya attım. Ais kaydı kaldırılmış galiba şuan yapmam gerekenleri bilenler yardımcı olabilirler mi ? Mülakata daha önce girenler , nerde kayıt yaptırmam gerekiyor mülakat işlemleri için ?

• @dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

İ would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Merhaba bu sabah davamın durumuyla ilgili gönderdiğim mailin açıklaması bu şekilde yeterli midir acaba ?

Yeni taşıma yaptın ve bunun hangi ülke olduğununun teyidini almak istiyorsan yeterli .

• @Bahadır-Yena hayır dosyamı çok önceden taşımıştım sadece nerde olduğuna dair teyit ve şuan da davamın hangi aşamada mülakat tarihi ne zaman onu öğrenmek istiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Bahadır-Yena hayır dosyamı çok önceden taşımıştım sadece nerde olduğuna dair teyit ve şuan da davamın hangi aşamada mülakat tarihi ne zaman onu öğrenmek istiyorum

O zaman yanlış yazmışsınız. Tekrar şöyle yazın:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı : CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    Could you please inform me about the location of my interview post and whether an interview has been scheduled in my name?
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,

Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

@Serapp hanim birkac gun sonra tekrar mi mail atsam

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer Bir kaç gün içinde dağıtım olur diye düşünüyorum. Mayıs ayında bülten açıklandıktan 3 gün sonra, Haziran ayında aynı gün dağıtım olmuş.
    Yarın saat 15.00'ten sonra yazabilirsiniz.

• Tebrikler @Emin-Soykök Heyecandan olsa gerek imzanızı oluşturmamışsınız. İmzanızı oluşturacağınıza ve vizenizi alacağınıza olan inancım tam. Başarılar dilerim.

• @arzemo Teşekkür ederim oldu şuan galiba kusura bakmayın heyecandan :))) bir sorum olacaktı Ais kaydı kaldırılmış galiba yani şuan ne yapmam gerekiyor ya da mülakat tarihim belli bir şey yapmama gerek var mı ?

• @Mehmet-Fatih-Aslan umut diğer sayfada olabilir kitabı kapatmak yok.

• Çok şükür vizem onaylandı pasaportumu aldım biraz mental olarak yorgunum en yakın zamanda mülakat deneyimlerimi paylaşacağım

• @Bahadır-Yena, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,

Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

bana da aynı mail gelmiş , ayrıca güncellemeyi https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx mı kontrol ediyoruz ?
    aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
    """Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20261O0DZWY3DOV9)"""

ds260 confirmation değil, ilk dv başvurusunda aldığını confirmation noyu gireceksiniz.

• Herkese merhabalar,mülakat görüşmesinde mahkeme kayıtı olduğu zaman hangi evrakları istediklerini bilen var mı?(Örnek;Mahkeme kararı,istinaf kararı,yargıtay kararı gibi) Bilgilendire bilirmisiniz teşekkürler.

• @berkinozdagli hayirli olsun ,mulakat deneyiminindede tecrubelerinizi gormek isteriz 🙏

• @Cansu-mer mental olarak cok yoruldum 29. Gunum hk da birazdan ucaga binecegim dondugum zaman yazim hazir birkac duzenlemem gereken yer var sonra paylasacagim

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 12173
  • 180
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |