Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-Fatih-Aslan Vallahi öyle oldu, 23 bin açıklanması resmen bu sene kazanan yüksek numaralara hakaret gibi oldu. Bu işin itiraza, güncellemeye, mahkemeye vs kapalı olması çok acı. Ekranda sırayla açtım rakamları. Önce 2 gördüm, dedim 25 26 demek ki, sonra 3 geldi başımdan aşağı kaynar sular döküldü, dedim 23500 olsun bari de ucundan kurtarayım, 3. rakam sıfır olunca hanım da ben de konuşamadık 1 dakika kadar. Her gün ya her gün saatler gitti yorumlara forumlara, videolara analizlere. Aptal gibi hissediyorum djdjsjd.

• Sabahtandir susuyorum, sanırım 2 paket sigara içtim. Evde derin bir sessizlik var . Eşim de ben de işlerimizi ayarlanmıştik görüşmeler yapıp kabul almıştık. Ev görüşmeleri yapmış , çocuğun gidecegi okulu bile belirlemiştik. Alacağımız araba , hatta ev icin mobilyaları bile secmistik . Eşim ilk açtı bülteni ve kızımızı kurtaramadık dedi sonrasında ise derince sustuk . Sabah yazmıştım hiç bir mantığı yok diye kedi geziyor klavyenin üstünde diye ama içten içe de yahu en az 25500 açıklarlar diyordum. Hiç bir kimse aksi analizde yapmadı çünkü imkansızdı. Ama öğrenmiş olduk kazanmak yetmiyor. Bu forumda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten çıkarsız bilgi paylaşmanın çaba göstermenin ne demek olduğunun örneği herkes. Hepiniz Allah'a emanet olun

• @mks Malesef elden birşey gelmiyor, zamanla sindirecegiz artık. Tüm arkadaşlara ve size sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum. Bir kapı kapanır başka kapı açılır. Elimizden geleni yaptık biz.

• @omerko Kendim için ayrı üzüldüm sizler ve diğer arkadaşlar için ayrı ayrı üzüldüm. Kimse böyle bir son hayal etmedi. Üzüntümüzü yaşayıp, önümüze bakacağız artık, hayat devam ediyor. Keşke böyle olmasaydı.

• Geçmiş olsun arkadaşlar. Çok açık bir şekilde siyasi yönetimin etkisini görüyoruz. Bu sayıların başka açıklaması yok.
    Yine de hayır gördüklerimiz şer, şer gördüklerimiz hayır çıkabilir. Hayat devam ediyor... Umarım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelen arkadaşlar başta olmak üzer herkese Allah çok daha iyi kapılar açar.

• @Kekw sağlık olsun

• ⭐⭐⭐⭐

Son bültende açıklanan sayı ile sürecine devam edemeyen DV2025 kazananları için ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığı, söylenebilecek sözlerin ilk günlerdeki bu hayal kırıklığını telafi edemeyecegine eminim.

Bu durumdan etkilenen forum kullanıcıları sizler elinizden geleni yaptınız dosya taşıyarak, araştırarak ve sonuna kadar takip ederek. Umarım bundan sonraki planlarinizda şans daha fazla yanınızda olur ve usanmadan diğer hedeflerinize ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edersiniz.

Sürece devam eden diğer DV2025 talihlilerine de geri kalan süreçlerinde candan bol şans 🍀🙏🏻.

• Merhabalar herkese yanlış yere yazıyor olabilirim özür dilerim bunun için, 8 temmuzda miamiye indik dün orlandoya geldik ve buraya yerleşmek istiyoruz. Bugün birkaç tane apartman kompleksinde kiralık ev baktık ama bir kara deliğe düştük çünkü ev kiralamak için banka hesabı vs istiyorlar ama bankalar da hesap açmak için resmi ev adresi istiyor. Ne yapabiliriz önerisi olan var mı?

• @Gizem-Arslan Gizem hanım merhaba. Ben daha bu sabah Bank of Americadan hesap açtım. Ülkeye 12 Temmuz'da girdim yani 2 gün önce. Kaldığım airbnb 25 günlük olduğunu söyledim ve airbnb adresinden kartı teslim alabileceğimi belirttim, bilgilerim girildikten ve 100 dolar ödeme yaptıktan sonra işlemlerim tamamlandı. Airbnb adresinde uzun süre kiralama yaparak ve ev sahibini bilgilendirerek süreci yönetebilirsiniz. Eğer arkadaşınız varsa onun adresi de olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gizem-Arslan

Bankada hesap açmak için bankaya beyan edebileceğiniz adres kanıtı içeren farklı alternatifleri Adres Kaniti (Proof of Address) konu başlığında bulabilirsiniz. Tek banka veya şubesi ile yetinmeyin, farklı marka bankalar ve şubelerini de deneyin.

Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler konu başlığı da mevcut ancak hali hazırda o konu başlığını aktif takip ediyorsunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ne kadar üzücü olsa da, olayın sadece çekilişi kazanmaktan ibaret olmadığını anlamış olduk bir kez daha.
    siz ne yaparsanız yapın, bülten ilerlemediği sürece elinizden bir şey gelmiyor.
    onların cenahında, 30 eylül'de basabilecekleri vizelerin hepsini basmış olmanın (haklı) gururu olacak.
    sizin tarafınızda tıkanıp kalmış bir süreç ve hayalkırıklığı..

23K üzeri arkadaşlar için süreç bitmiş olsa da, emek verip bunu fırsata çevirmeye çalışanlar için haklı bir gurur olması gerektiğine inanıyorum.
    dosyanız için elinizden geleni yapmış olsanız da, bülten için bir şey yapamıyorsunuz işte.
    çekilişin, kaba tabirle piyangonun da mantığı bu sanırım.

kalanlar için tekrardan bol şans diliyorum.
    AP durumu ve belirli sebeplerden dolayı tıkanıp kalmış arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsın daha önce de hatırlattığım gibi.
    mali yılın sonuna kadar aldırabildiğimiz kadar vizeyi aldırmaya çalışacağım.

yolunuz da bahtınız da açık olsun..

• @cdevelioglu merhaba,

Öncelikle sorunuz için çok teşekkürler 🙏 her soru ve bilgi kırıntısı çok önemli.

Daha önce cevap yazmıştım. Onayda bekliyor sanmıştım ancak bir sebepten görünmüyor.

DS-260 formumuzu bir danışman doldurmuştu (pişmanlıklarımdan bir tanesi bu). Diğer görüştüğüm kişilerden hiç biri DS-260 formunuza bakalım, tekrar dolduralım vb. bir şey söylemedi. Formların durumu "completed" göründüğü için de acaba yanlış bir şey yapılmış olabilir mi diye kabaca kontrol etmiştik. O zaman gördüğümüz, soyadı değişikliği ile ilgili bir kısmın sorun olabileceğini danışmanımıza sormuştuk. Sorun olmayacağını belirtmişti.

Biz DS-260'ı tekrar doldurup göndermedik. İlk gönderilen olduğu gibi duruyor. Belki hata ettik ama "completed" yazısı nedeniyle buna ihtiyaç duymadık.

Bu konuda söyleyeceğiniz bir şey var mıdır?

• Sürecin dışında kalan arkadaşlar umutlarınızı asla yitirmeyin eşime 2023 de çıkmıştı çok büyük hayallerimiz vardı umutlarımız vardı case number 23 500 tabii süreci bilmiyoruz kardeşim zaten vatandaş bizde gideceğiz yeniden bir sayfa açacağız İzmir'de evimi sattım biz iyice gönül kuşkumuzu uçurduk herkes gideceğimizi biliyor neyse Nisan'da baktık süreç yavaş ilerliyor falan haziranı gördük dosya taşıyalım falan filan derken hiçbir konsolosluk kabul etmedi ve biz ortada kalarak gidemedik çok büyük bir hayal kırıklığı psikolojim bozuldu çalışamadım evin parasını komple yedik borç batağına girdim derken yılmadım bir firmada işe başladım Polonya'da oturum aldım çalışma izni falan bir kapı kapandı bir kapı açıldı sonra Mayıs'ta bir baktım bu sefer 2025 talihlisi benim bu sefer işimi şansa bırakmadan dosyamı taşıdım ve vizelerimizi bastırdık şimdi Ağustos sonuna biletlerimizi aldık nasipse Ağustos sonu uçuyoruz demek istediğim hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmeyin hayalleriniz den vazgeçmeyin

• Merhaba herkese, bugün viyana da mülakatta vizemiz onaylandı. Sürecin tüm başından bu noktaya gelene kadar katkısı olan tüm foruma teşekkür ederim. Türkiye ye döndüğümüzde en kısa zamanda deneyimlerimizi paylaşacağım. Herkese sürecinde başarılar diliyorum.

• Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz.
    Üzüntünüzü derinden paylaşıyorum arkadaşlar. “Sağlık olsun, hayat devam ediyor” gibi laflar kullanmak istemiyorum çünkü bu psikolojide daha fazla can sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.
    Çok üzgünüm 🙏🏼

• Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,

Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

• @Cemil-Hacioglu 2021 de neden gitmedin

• @omerko 😢😢😢😢gercekten uzucu

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar ,Dun kcc ye mail atmistim mulakat icin, bu sekilde geri donus aldim bir kacgun sonra tekrarmi atmaliyim maili ,

Dv sayfasinindada bir degisiklik olmamis

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

bana da aynı mail gelmiş , ayrıca güncellemeyi https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx mı kontrol ediyoruz ?
    aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
    """Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20261O0DZWY3DOV9)"""

• @Bahadır-Yena bilgilerinizi eksik girmissiniz galiba .confirmation number i yazin diger bilgileri doldurun

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 642
  • 15673
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |