Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bakalım yarın dolar almaya mı gidecez yoksa dolar bozdurmaya mı. Bu gece belli olur 😁

• Yarına kalmaz umarım

• @cdevelioglu Pazartesi günleri hep 20.00 dan sonra açıklamışlar.

• uzatmalarin uzatmalarindayiz. bu kadar dayandik. ha gayret

• Arkadaşlar Excel tablosuna lütfen numaralarınızı işleyin . Bakın sonra konsolosluk kotasından dolayı planlama yapamayıp çok üzülürsünüz.

• Bu saate kadar da açıklarsınız artık ya bu nedir

• Son bülten olmasının hakkını veriyor. Sabır küpü olduk iyice

• @omerko Ömer selam,

P.tesi günleri dediğin gibi geç saatlerde açıklanıyor. Ama ortada metriklerin tuttuğu, frekansın sürekli bizleri doğru sonuca götürdüğü bir pattern de yok. O nedenle artık tahmin yürütmeyi bıraktım. Tevekkül ederek günümü geçiriyorum.

Değerlendirmemi bülten sonrasında yapacağım. Ama şu anda heyecan içinde bekliyorum.

Çocuklar burada okula mı başlayacak, ne zaman taşınırız, acaba bozuk olan prizi tamir etmeli miyim? Çimleri biçmeli miyim? Hepsinin akıbeti yakında belli olacak.

Güzel günler yakın.

• @cdevelioglu bu yazınız son birkaç ayımı soran birine gönderilip ve daha niceleri denmelik bir yazı olmuş. Öyle bir arada kalmışlık ve şunu nasıl yapacaksın neyi bekliyorsun diyen insanlara 🤬bu ifade oluşuyor beynimde ve dilimde. Çok yıprandık umarım sonucu güzel olur hepimiz için..

• @cdevelioglu sureci ozetleyen en guzel yorum

• Sabah sabah evde Fatih Terim gibi gergin ve sinirli geziyorum. Sizlere de motivasyon konuşması yapayım:

Eylül 2024 VB ile başladık, size hep bir şeyler söyledik dedik ki arkadaş biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz. Allah'a şükürler olsun ki aslan gibi sabrettiniz, Aslan gibi beklediniz, Bugün 11 mi? 12 mi? 12. vize bültenimizi bekliyoruz ve bunun adı da 2025'in son VB'si. Yine söylüyorum; current olacaksınız, current olmak için bekleyeceksiniz ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep current oldunuz ve öyle kalacaksınız. Allah yardımcınız olsun!

Bugüne kadar hep 25000-25500 gibi tahminlerde bulundum, matematik buna gidiyor dedim ama bu sabah uyandığımda istemsizce 35 bin falan geçti aklımdan. Tam da böyle gerekçesiz, saçma sapan bir artık, kapanışa yakışır cinsten.

Sizler için daha zor, ben uyanalı yarım saat olmuştur, siz sabah 7'de 8'de uyanıp akşama kadar tırnak yiyorsunuz, biliyorum. İnşallah bugün kazananlardan olacağız hep birlikte.

• @omernasuhi Dilerim hepsini mülakat deneyiminde yazacağız 🙂

• @justdream Süreç hepimiz için mutlulukla bitecek ve daha güzellerini yazağım mirim.

• Açıklandııı

• Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

Bu ileti silindi!

• başlarda @gucarslan nın dediği gibi; siz Ankarayı beklerseniz olmayacağına kesin inanmışsınızdır. ama dosyayı taşıyıp yinede olmuyorsa ona yapacak birşey yok. üzüldüm mü. çok üzüldüm. bizi sevenler gitmemizi istemeyenler sevinmiştir. sevmeyenler de Amerika gibi bi yere gidemeyeceğimiz için sevinmiştir. sonuçta üzülen biz olduk. ama şunuda not etmem lazım kendi adıma 41 yaşındayım ve 10 yaşında 1 kız evladım var, bu sürecin her zaman içinde olacağım hemde daha da güçlenerek. Katarcalı Anibal in dediği gibi "Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız." kalın sağlıcakla. sevgi ve saygı ile

• Anlaşılan o ki 2026 20'000leri bile görmüyücek cok kötü bir durum😢

• 12.png

Kırmızı çizginin sağındaki kimse alamayacak. İnanılmaz bir şey gerçekten, hâlâ şoku atlatamadım, atlatsam böyle bağıra bağıra küfrede küfrede ağlarım herhalde. Şu an öfke bile duyamıyorum. Konsoloslukları Eylül ayında bomboş bıraktılar resmen, 476 case aktive ettiler. Zorlasalar 10 günde tamamlarlar eylül mülakatlarını. Büyük şok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |