Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhaba, bu süreçte sabır eden takip eden herkezin vizesini alma umuduyla son bülteni bekliyoruz. 🙏

• @akinoo0 dosyamı açtırmadım biraz yanlış anlaşılmış geçmişte mayıs ayında isimde hata yüzünden açtırıp kapatmıştım ki o sıra çoğu kişi henüz ds260 ı tamamlayıp göndermemişti . Benden sonraki CNler viyanada mülakat alınca bir arkadaşın dosyasını açıp kapatınca anında 2nl maili aldığını söyledi benim dosyamda acaba askıda mı kaldı diye iki hafta önce gibi açtırıp kapattım ama malesef olmadı. Ds260 doldurma sürecinden kaynakladığını sanmıyoru kcc öyle bir sıralamaya gitmesi bence mümkün değl o zaman süreç çok karmaşık hale gelir. yince bence CN baz alınıyor zaten öyle olması da gerekiyor. Ha Cutoff olana kadar ds260 doldurmadıysanız o zaman tabii ki sıkıntı. Tabi bu benim tahminim yanılıyor olabilirim.

• Son bülten son gün.........

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici eylülde açıklanacak bültene dv25 kazananların ihtiyacı yok bu ay açıklanacak bülten zaten son sayıyı içerecek

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş bilgilendirme için teşekkür ederim ben onunda dv25 etkisi var diye biliyordum yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum 🙂 bekleyenlerin heyecanını anlayabiliyorum

• Bugün öğleden sonra açıklanır diye düşünüyorum, geç bile kaldı

• Umarım herkes randevusunu alır. Bu yıl nedense rakamlar son yılların en düşüğü. Umarım bu politik bir karar değildir.

• @bkaraca politik bir durum gözkükmüyor geçen sene verdikleri vizeyi bu senede veriyorlar sadece dosyalar arası hole sayısı az

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ankara'nın asıl sorunu, yeteri kadar dosya kabul etmemesi aslında.
    bastıkları vize sayılarına baktığınızda yine en başta DV var.

mayıs 2025 istatistlerine bakalım;

bunlar konsolosluk bazında

6898dcd2-e7d4-4774-b824-dfae03eb5ba4-image.png

bunlar da doğum ülkesine göre bastıkları vize sayıları

b94b5651-32cc-4dd2-8ed2-6e510735d23f-image.png

böyle olunca aslında vize basmıyor demek doğru olmuyor DV özelinde.
    sadece, yapabileceklerini kısıtlayıp min sayıda vize basıyorlar.
    bu kadar büyük konsolosluk, bunun kat be kat fazlasını yapmaya kadir..

• Arkadaşlar merhaba bugün açıklanır mı sizce

• @Murat-Dündar kaç haftadır bunu söylüyorum sadece son 3 aydır yüzde 10 daha az açılıyor o da kota bitmemesi için olabilir

• YAYINLANDI

• @dogukan-altn ben bugün yüksek ihtimalle açıklanmasını bekliyorum. Genel olarak her ayın 9-12. günleri arası açıklandı şimdiye kadar. Tüm bekleyenler olarak inşallah güzel haberler almamız dileğiyle..

• wp.png

Dileyen telefon wallpaper'ı yapabilir arkadaşlar. Günde 500 kere sayfayı yenileyip aynı şeyi görmekten sıkılanları sayfa yenileme derdinden kurtarıyorum. Artık telefonunuzda 7/24 bu ekran görüntüsünü kullanabilirsiniz...

Delireceğiz artık açıklasınlar, donut kahve yapmaktan bülten açıklayamıyorlar.

• @mks umarım beklediğimize değer

• @mks Hiç gülesim yoktu. Hakikaten rüyalarımda görmeye başlamıştım. Wallpaper iyi fikir.

• Yasaklı

şimdi benim anlamadığım mevzu benim sıram 27k bu bülten 30 k açıklandığında mülakat alabilecek miyim?

• Arkadaşlar mesaileri kaçta bitiriyor bu arkadaşların yani kaça kadar açıklayabilir ler tsi le

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |