Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Gündem
578 166 39.6k 168

• @gucarslan Issued olarak 11.06.2026 onaylandı

• @gucarslan profil oluşturdum için profil kapatma gibi durum yok sanırım, anasayfayı asağıya kaydırdığımda aile üyeleri pasaport statüsü no var ama durumu yazmıyor. Bilgileri doldurma asamasında Ödeme kısmında lokal israretledim ve para ödenmeden case no girip submit ettim. Acaba local seçenek mi hatalı onu düşünüyorum. Adrese gönder diyince para ödemeden submit edince de sadece barkod ank2 dv1 bilgisi var. Adres şehir posta kodu boş. Nerde hata yapıyorum

• @gucarslan Cevabiniz icin tesekkur ederim

• @hüseyin-serin aile bireyleriniz için de ayrı ayrı hesaplar açıp kendi hesabınız üzerinde birleştirmelisiniz.

• @gucarslan aynı mail adresi ile denedim kabul etmedi. Her birey için farklı mail adresi ile mi başvurayım.

• @hüseyin-serin her bireyin kendi mail adresi ile iletletmeniz lazım.
    farklı mailler olmalı kısaca

• @muammerkrgvs yardımcı olabilen var mı acaba

• Yeni sistemde evrak gönderimi için kayıt oluşuturabildiniz mi acaba? Unganlardan test sonucum geldi pasaport teslimi için başvuru başlattım, hatta pasaport teslimi için adres girip ödeme yapmama rağmen case number invalid hatası alıyorum, site zaten inanılmaz yavaş çalışıyor. Bu sorunu yaşayan veya evrak/pasaport teslimi kaydını başarıyla yapan var mı ??

• @ozgurs 27 Haziranda gorusmemizi yaptık 30 Haziranda ıssued oldu sonrası email geldi su adersyen alın yada premium odeme ile eve teslim olusurun diye premium odemeyi yaptık sonarası sırra kadem ne takip numarası ne bir sms hiç bir isaret yok
    Bı sabah bastık istanbuldan Ankaraya gittik kendi cabamız ile pasaportlarımız aldık Allah herkese kolaylık versin sacma bir sistem ,

• @oprmngr cevap için teşekkürler ama benim durum farklı ben sağlık kontrolünde teste kaldığım için tam 8 hafta bekledim ve şimdi pasaportu göndermem gerekiyor. 2 kere teslim ücreti ödedim hatta ama site o kadar kötü ki hata verip duruyor sürekli.

• DV için AIS'ten Ankara VFS seçip oradan teslim alan var mı acaba? kaç günde ofislerinde oluyor ortalama evraklarımız?

• @gucarslan bey merhabalar. DV-2025 talihlisi olarak 30 Temmuz 2025 tarihine Ankara'da konsolosluk randevumuzu aldık ailecek. Ancak şimdiki AIS sistemi yerine getirilen yeni sistemi anlayamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Bu sayfada yazılanların büyük çoğunluğu DS-160 dolduranlarla ilgili. Bizim gibi DS-260 formunu dolduran greencard çekilişi çıkmış kişilerinde bu işlemi yapmasına gerek var mı? Yapmamız gerekiyorsa bununla ilgili bir video ya da ekran alıntıları var mıdır acaba? Şimdiden değerli yardımınız için teşekkür ederim.

• @gucarslan Merhaba, ben kendimi ve aile bireylerini ayrı e-mail ile kayıt edip parayı ödemeden pasaport numarası ile submit ettikten sonra sistem işlem tamamlandı şeklinde mülakata yanımda getirmem için barkodlu bir belge verdi. Yalnız bu belgede daha önce sisteme adres bilgilerini girdiğim halde boş görünüyor hepimizinki. Ücreti submit etmeden önce yatırmamız mı gerekiyordu ya da yanımızda getirmemiz gereken barkodlu belgede adres kısmı normalde de boş mu kalıyor, daha farklı ya da fazla birşey yapmamız gerekiyor mu? Bu konularda bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim...

• Merhaba, biz de DS-260 formu doldurduk, 31.Temmuz'da bizim randevumuz. Sistemde kayıt açmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla, sistemin ilerlettiği şekilde devam edip bilgileri girerseniz en son barkodlu bir belge verecek. Aile üyelerinizi ayrı e-mailler ile kaydederseniz ve pasaport numaralarını girerseniz zaten siz ve aile üyeleriniz bir arada belgede görünüyor. Sistem hakkında çok soru işareti var ama biz bu şekilde yaptık.

• Merhabalar. Önümüzdeki Eylül ayında benim ve 2012 doğumlu oğlumun randevumuz vardı. Yeni sistemde yanlışlıkla kendi randevumu iptal etmişim. Konsoloslukla yaptığım telefon görüşmesinde oğlumun randevusunda bir sorun olmadığını söylediler. Sormak istediğim.

1. Oğlumun randevusuna onun yanında girebilir miyim.

2. Kendime yeni randevu alsam oğlumun randevu tarihinde beraber girmek için talep oluşturabilir miyim.

Tatil planımız Haziran 2026. Ne yapmamı tavsiye edersiniz. teşekkür ederim

• @nyclover az önce kayınvalidem için kasım 2026 tarihine alabildim en erken açık tarih oydu

• @oprmngr aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi bir gün sonra randevum var

• Merhaba, 2025 Subat ayinda annem ve babam icin basvuru yaptim. Ucreti de odedim ve 2026 Kasim ayina randevu almistim. Daha sonra sistem degistigi icin annem ve babam adina ayri ayri hesap olusturdum. Normalde iki kisi tek mulakata girecekti ancak sistem degistikten sonra annemin randevusunu 2025 Eylul ayina babamin randevusunu Temmuz 2026'ya cekebildim. Eski sistemde ayni randevuya katilabiliyorken suanda ayri ayri mulakata katilmalari gerekiyor sanirim. Annem ve babam icin ayni randevuya katilabilmeleri icin ne yapmaliyim? Bu konuda bilgisi olan var mi?

• O ozgurs bu başlıktan bahsetti

• Merhaba, pasaportun adrese teslim edilmesini istediğimizde kaç günde geliyor? Bununla ilgili bir bilgi bulamadım konsolosluğun sitesinde. Tecrübe edenler paylaşabilir mi teslimat sürelerini.

• @yanutsu Merhaba, aşağıdaki email adresinden bir dosya oluşturun pasaportların dijital sayfalarını ekleyin durumunuzu sorun kesin dönüş yaparlar. veya sürekli mülakatları yeniden ayarlayın bölümünden her gün takip edin illaki bir boşluk yakın tarihte olacaktır.
    [email protected]

Benzer Başlıklar

• DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

Gündem
    93
    1
    16 Oy
    93 İleti
    4k Bakış
    B
    @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025 10K ve üstü ücret ise bana en az 60-70% kazanma olasılığı vermesi lazım... Tamde senin icin chatgptye olasilik hesaplattim. Tek kisi oldugunu varsayiyorum, ve Eger her yil 1000 dolar basavuru ucreti geldiginde basvuran kazanan orani %10’a yukseldigini kabul edersek sonuclar su sekilde; “10 sayılı bir zar (yani 1–10 arası numaralı) düşünelim. Belirli bir sayının (örneğin 10’un) gelme olasılığı: P(10) = \frac{1}{10} Gelmemesi olasılığı: P(\text{10 gelmeme}) = \frac{9}{10} Zar n kez atıldığında, en az 1 kez 10 gelme olasılığı: P(\text{en az 1 defa 10}) = 1 - \left(\frac{9}{10}\right)^n Şimdi bazı örnek değerleri hesaplayalım: Atış sayısı (n) En az 1 kere 10 gelme olasılığı 1 0.1 → %10 2 1 − (0.9)² = 0.19 → %19 5 1 − (0.9)⁵ = 0.4095 → %40.95 10 1 − (0.9)¹⁰ = 0.6513 → %65.13” Yani 1/10 olasilikli bir kurada 10 kez kura cekildikten sonra 1 kere tutma olasiligi %65. Ilk kurada yuzde %10 konustugumuz gibi, ancak 10 kere arka arkaya ayni olasiligi icin kura cektiginde kazanma ihtimalin %65 Bence 10bin dolara deger hocam, seni bilmem ama ben veririm heralde. Bununla birlikte 30 kere ust uste kuraya katilirsan kazanma oranin %95 Allah uzun omur versin 100 kerede iste %99.7 😄 Bu tarz seylerde insanlar ne verecem ya derler ama bakarlarki sans cok fazla diger seneler kazanma ihtimalimi azalir. Bu nedenle es kaza seneye 100 dolar vs olursa atlamayin derim.
  • Göçmen Olmayan Vize (NIV) Ücret Artışı (Mayıs 2023)

Gündem
    6
    5 Oy
    6 İleti
    490 Bakış
    S
    @crazycells bende son anda ödeme yapmıştım zamlı tarifeye girmeyelim diye. Ülkemizde TL hergün değer kaybettiği için erken ödemeden dolayı karda sayayım kendimi :)
  • BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

Gündem
    132
    39 Oy
    132 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @Hakan-Halid, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat-2021) Selam beş yıldır ABD vatandaşı biri ile evliyim aklımızda hiç ABD ye gitmek olmadığı için araştırmadık ABD ye gitmek erleşmek istiyoruz ve eşimin bu konuda hiç bir bilgisi yok iki kızımız var izlemem gereken adımlar ne dir burda hangi guruplara yazmam gerek tşkrlr Eger Turkiye'deyseniz su baslikta yazilanlari takip etmeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak Eger ABD'deyseniz sayin gucarslan'in yukarida belirttigi basligi takip etmeniz lazim.
  • Amerika Göçmen kontenjanı düşürülüyor

Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    266 Bakış
    K
    Reuters mülteci (refugee) olduğunu yazmış. https://www.reuters.com/article/us-usa-immigration/trump-administration-plans-to-slash-number-of-refugees-for-us-resettlement-idUSKBN1WB2XH
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k