Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@sarpzuckr

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Not: Fotografciyi değiştirin 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@ollqher

Bahsettiğiniz bilgileri güncellemeniz veya güncellememeniz mülakat sonucunuza etki edecek bir husus değil defalarda yazıldığı üzere.

• @ATS16 güncelledim teşşekürler

• ⭐⭐⭐

@sarpzuckr Selamlar..İmzanızda CN niz yanlış yazılmış, 2025 ile başlaması gerekiyor.

• @kelebek Sakın moral bozmayın. Aynı kararlılıkla devam.Süreç ne kadar zor olsa da motivasyon bu aşamada önemli. Vizeniz için iyi haberlerinizi bekliyoruz. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Melih-Savaş merhaba,

1- vereceğiniz adrese gc teslim edileceğinizden, uzun süreli ve sabit birinin yaşadığı bir adresi vermeye özen gösterin.
    2- eski deneyimlerde talihliler nasıl yapmış bakın lütfen.
    3- eski deneyimlerde talihliler nasıl yapmış bakın lütfen.

• 1 temmuz sonrası Hnk de nülakata girecekler için belgelerin sisteme yüklenmesi durumu hakkında bilgisi olan var mı? Pazartesi mülakata gireceğim fakat caecde dosya yükleme yeri falan çıkmıyor

• @Melih-Savaş benimde adres gösderecek kimsem yok abd nasıl cözersen yol gösderırsen banada sevınırım

• @kani merhabalar dün viyana’da sağlık kontrolüne girdim. Mobilde olduğum için kendi belgemi buraya yükleyemedim maalesef. Sizin belgeniz benim aile hekiminden aldığım aşı listesine baya benziyor. Benimkini kabul ettikleri gibi bunu da sorunsuz bir şekilde kabul edeceklerdir. Dilerseniz yaptırdığınız aşıların yanına ya da altına ingilizce adlarını da yazabilirsiniz güzel minik bir jest oluyor.

• İyi forumlar dostlar.evet bu 1 temmuzdan sonraki yonergeyle ilgili tecrubeli arkadaslar yesillendirebilirmi acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi forumlar dostlar.evet bu 1 temmuzdan sonraki yonergeyle ilgili tecrubeli arkadaslar yesillendirebilirmi acaba

Starting July 1, 2025, immigrant visa (IV) applicants who have not brought ALL the required documents to their interview and have not uploaded ALL required documents to CEAC will be TURNED AWAY and asked to reschedule their interview. Information regarding rescheduling Immigrant Visa and K Fiancée Visa interviews can be found here.

İlgili yönergeye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu uygulamanın başlayıp başlamadığını önümüzdeki günlerde mülakata girecek olanlardan öğrenmek mümkün olacak.

• @Gürhan-Kuraş Çok teşekkürler öneriniz için, umarım vize mülakatınız da sorunsuz geçer ve vizenizi alırsınız. Bol şans

• @Serapp anladigim kadariyla bu metinde eksiksiz belge ile mulakata gelin ve ds260 da eksiksiz olsun gibi bir sey anladim.belge eksikligiyle randevular bosa gitmesin diye alinmis bir onlem gibi ?

• Hong Kong özelinde dosya yükleme ile ilgili şu ana kadar bir gelişme olmadı. Konsolosluktan herhangi bir e-posta ya da resmi bir bilgilendirme gelmedi. Haziran ayı başında sorduğumda, dosyaların CEAC for Immigrant Visa Application sitesine yükleneceği söylenmişti(https://ceac.state.gov/iv). Ancak bu site üzerinde şu an dosya yükleme seçeneği bulunmuyor ve konuyla ilgili hiçbir resmi açıklama yapılmadı ve bize herhangi bir mail gelmedi.Pazartesi günü bazı arkadaşlar mülakata girecek ben çarşamba günü gireceğim. Büyük ihtimalle biz bu uygulamadan muaf tutulacağız. Gelişmeleri ve detayları sizlerle paylaşacağım.

• @berkinozdagli evet, bana da herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi. Ceac sistemine girdiğimde de dosya yükleme gibi bir kısım yok. Videolarda izledim ama bizim ekranımızda o seçenek mevcut değil.

• @selens1907 video linkini paylasabilirmisiniz

• @Cansu-mer

döküman yükleme kısmının nasıl olduğu burada gözüküyor ancak biz de böyle bir seçenek yok.

• Sevgili dostlar merhaba, artık çok az kaldı dananın kuyruğunun kopmasına.

Forumun kıdemlilerine, mülakat tecrübesi kazanmışlarına, vizelerini almışlarına bir sorum var.

DS260 formunu doldurduktan bir süre sonra başka bir şehre taşındım. Ocak ayından bu yana hâlâ bu şehirde ikamet etmekteyim.

• Numaram henüz aktif olmadan DS260 formunu bu değişikliği yapmak için açtırmam gerekir mi?
    • Mülakat tarihi aldıktan sonra mı açtırmak için konsolosluğa mı yazmalıyım?
    • Formu hiç açtırmadan mülakata girdiğim sırada bu değişikliği anlatmalıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@cdevelioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sevgili dostlar merhaba, artık çok az kaldı dananın kuyruğunun kopmasına.

Forumun kıdemlilerine, mülakat tecrübesi kazanmışlarına, vizelerini almışlarına bir sorum var.

DS260 formunu doldurduktan bir süre sonra başka bir şehre taşındım. Ocak ayından bu yana hâlâ bu şehirde ikamet etmekteyim.

• Numaram henüz aktif olmadan DS260 formunu bu değişikliği yapmak için açtırmam gerekir mi?
    • Mülakat tarihi aldıktan sonra mı açtırmak için konsolosluğa mı yazmalıyım?
    • Formu hiç açtırmadan mülakata girdiğim sırada bu değişikliği anlatmalıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

DS260 formu o andaki güncel bilgilerinizle doldurulur. Aradan 1-1,5 sene geçer ve hayatın olağan akışı gereği ev ve iş yaşamlarında değişiklikler meydana gelebilir. Bunlar için formu açtırmaya gerek yoktur mülakat sırasında da genellikle bu konular konuşulmaz.
    Size önerilerim; mülakatta sadece size yöneltilen sorulara cevap verin, cevaplarınız kısa ve net olsun, gereksiz detaylara girmeyin ve siz soru sormayın.
    Tüm bekleyenlere en yakın zamanda mülakat tarihi almaları dileğiyle.

• @Serapp Serap Hanım bilgilendirmeniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız ❤🎈

Benzer Başlıklar

• 83
  • 180
  • 11427
  • 15676
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |