Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @eeken dogrudur, benim tecrubem o sekildeydi.

• @eeken cevap gelmeden çıkmam durumunda ne olur peki? Başvurum mu iptal oluyor? Ya da başka olumsuz sonuçları da var mı

• @Redbeard merhaba, bende Re-Entry Permit başvurusu yapmak istiyorum. hem burası hem de internetteki veriler çok faydalı oldu. Benimde green card gelme sürecimdeki biometrics sürecim olduğu için muhtemelen bu süreci tekrar yaşamayacağım. sorularım şunlar;

1- Neden uzun süreli ABD dışında kalacağınıza dair bir yazı, bir kanıt veya herhangi bir belge ilettiniz mi?
    2- Ben bu fprmun yanında hangi belgelerin gönderileceğini okudum ancak tecrübe ile de desteklemek açısından siz hangi evrakların kopyasını gönderdiniz?
    3-süreç takibi açısından aldığını postalar ile size bir reciept number, Online account number gibi veriler iletildi mi? Online takip mi yaptınız?

Siz ya da tecrübe sahibi bir cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

• @nskrgl
    Merhaba, umarım sizde biometrics randevusuz ilerlersiniz, vaktiniz kısıtlı ise oradan kazanacaksınız.
    Yanıtlarımı aşağıda bilginize sunarım.
    1- Ben her hangi bir belge iletmedim.
    2- iletimde yazmıştım ama yine buraya da yazayım "Green Card - Real ID ve - Ehliyet" bu evraklar gönderdim.
    3-Başvurum ile ilgili "notice" aldım ve burada doğal olarak bir numara atandı, söz konusu belgedeki dava numarasını "USCIS" hesabıma ekledim. Oradan takip ediyorum ancak zaten ortalama bekleme süresi ortada olduğu için açıkçası açıp bakmıyorum...

Başka tecrübe eden arkadaşlarım var ise ekleme yada düzeltme yapacaklardır...
    Umarım Re-Entry belgenizin süreçleri sağlıklı tamamlanır.
    Syg...

• Herkese merhabalar, benim bir sorum olacakti.
    7 Temmuz'da New York'a giderek re entry permite basvuru yapacagim. Orada sadece 1 hafta kalmayi planliyorum. Bu surecin hizli olma sansini arttirmak icin de evraklarimi FedEx Priority Overnight secenegi ile gonderecegim. internetten arastirdigimda iki adres secenegi cikiyor.
    Ilki bu USCIS Attn: I-131 (Box 660866), 2501 S. State Hwy. 121 BusinessSuite 400 Lewisville, TX 75067,
    Ikincisi de eyalet bazli USCIS Elgin Lockbox U.S. Postal Service (USPS): FedEx, UPS, and DHL deliveries: USCIS Attn: NFB (Box 4115) 2500 Westfield Drive Elgin, IL 60124-7836
    Hangisine gonderim yapmak en dogru secenek? Benim gibi New Yorktan Fedex ile gonderen kisiler varsa yardimlarini rica ederim.
    Cok tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdoğan-0

Formunuzda beyan ettiğiniz adresinize göre postayı göndereceğiniz merkez değişiyor, hangisine gondereceginizi buradan ogrenebilirsiniz.

• @ATS16 merhabalar tesekkur ederim cevabiniz icin, ikinci adres olarak bahseetigim adres oluyor gecici konaklama adresi New York olacagi icin. ben de bu sekilde yurutucegim. Farkli deneyimi olan biri varsa paylasirsa cok sevinirim. tesekkurler tekrardan

• Merhabalar, money order yapan arkadaslara bir sorum olacak. Daha once hic yapmadim belgenin uzerinde gonderen kisinin adi yaziyor mu? zamandan kazanabilmek adina amerikaya daha gitmeden benim adima cash olarak money orderi arkadasim alsa sorun olur mu? Amerika'ya giris yaptiktan sonra evraki belgelerime koyup hemen gondermem bana 1 calisma gunu kazandiriyor. Bilgisi olanlar yanitlayabilirse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

• @eeken Merhaba I-797'yi nereden edinebiliriz, böyle bir notice almadım GC başvurumdan sonra. Bu olmadan re-entry permit başvurumuzu yapsak red yer miyiz acaba

• @Echobravo23 Merhaba. Bahsedilen seçenekler "or" şeklinde, yani bu üçünden birini iletmeniz gerekiyor. Her biri zorunlu değil.

• @eeken Çok teşekkür ederim 🙂 Bir şey daha sormak istiyorum izninizle, siz başvuru için hazırladığınız evraklarda vize sayfasının fotokopisini ABD'ye girişten sonraki mühürlü şekilde mi koydunuz acaba? Ben Türkiye'deyken daha fotokopisini çekip dosyama koydum, böyle yollarsam problem olabilir diye de düşünmeden edemiyorum

• @Echobravo23 Tabi ki admitted mühürlü koymanız gerekiyor muhakkak.

"visa page showing your initial admission"

Giriş yapmadan aldığınız kopyayı kullanamazsınız.

• @eeken Açığa kavuşturduğunuz için minnettarım. Yarın New York'tan giriş yapıp 3 Temmuzda da Re-entry permit başvuru belgelerini (Pass bio sayfası, onaylı vize sayfası, 2 adet 5x5 fotoğraf, i-131 ve g-1145 formunu) postalayacagim

Şu ana kadar başlığın 35 sayfasını okuyabildim, gözden kacirilacak olduğunu düşündüğünüz maddeler varsa dinleyebilirim hocam. Bir de, siz g-1145 göndermiş miydiniz acaba?

• Merhaba 18 Temmuzda İstanbul'a dönüş biletim var. yarın re entry permite başvurumu yapsam ve kağıt geldigi gibi uscis bürosuna gidip aciliyetimin olduğunu söylesem biyometriği verebilir miyim? bunların hepsi 18 temmuza kadar yetişir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

• @cokuzgunadam Alındı onayının gelip mülakat tarihinin belirlenmesi 3 haftayı buluyor, ucu ucuna yetişse bile işiniz oradaki memurun insiyatifine kalır. Verilen mülakat tarihinden 2 haftaya önceye kadar bu yolla çektirebilenler oldu fakat her şey işi yapacak olan memurun insiyatifinde. Başka bir yol daha var. "Expedite application" denilen, ciddi sebeplere bağlı aciliyetlerde birkaç haftada tüm süreç sonuçlanıyor ama onun için da gerekçe olarak uçak bileti tarihi öne sürülemez gibi geliyor. Dilerseniz bir USCIS ofisine randevu alıp durumunuzu belirtin, kafanızda soru işareti kalmaz

• @Echobravo23 teşekkür ederim sabah gideceğim fakat alacağım cevabın kesin sonuç içereceğini sanmıyorum. umarım 660 dolar boşuna gitmez.

• @Echobravo23 Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. G1145 gönderdim ama telefona bildirim gelmedi alındığına dair. Ama ben çıkış yapmadan alındı mektubu geldi neyse ki.

• @Echobravo23 hocam gittim de güvenlik kapıdan içeriye bile almadı

• @cokuzgunadam randevu almanıza rağmen mi?

• @Echobravo23 merhabalar umarim iyisinizdir. 3 temmuzda basvuru yapacaginizdan bahsetmistiniz g-1145 formu ile basvurunuzun alindigina dair mail aldiniz mi? Yada kargonun tracking numarasindan sureci gorebildiniz mi? Ben de ny dan yarin basvuru yapacagim ve kisitli zamanim var o yuzden sureci merak ediyorum. Simdiden tesekkur ederim. Umarim surecinin en kisa surede ilerler🙏🏻

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |