Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.8k 206

• @kelebek hadi inşallah herkese bol şans bekleyenlerin muradı olsun

• @onuru 2025 süreci başlamadan evvel Haziran'dan, Eylül e kadar bir çok kişinin randevu alamadığını gördüm ve çok üzüldüm. 5,000 den yukarı olan cn ler kesinlikle dosya taşıma yapmalı.

• @cemal1153 abi şuana kadar ankara neredeyse 7 k ya kadar mülakat verdi bence 8-9 k yı da görücek eylül ayı içinde

• @Erdem-Yıldız 27.5k icin banko diyorum . 30k da açıklayacaklar.

• Açıkçası 30 k bile olsa endişeliyim, sadece eylül ayına mülakatlar dağılımı olacak ve aşırı yoğunlaşacaklar boş yer bulan varsa ne ala bulan varsa bile kalır mı bilmiyorum, üstüne ap durumu var yaşanan aksaklıklar olacak vs vs iyi takip etmek gerekiyor açıklandıktan sonra

• @istalin geçen sene son ay bu çok yaşanmış mülakat alamayıp ready de kalanlar no show olanlar olmuş

• Son kurşunumuzu gönderme zamanı geldi, bu ayı çok heyecanlı geçiriyorum sabahın 4ünde bir anda uyanıp ''ulan acaba ne olacak'' diye aklımdan geçiriyorum inşallah bu forumda benımle birlikte aynı şeyleri hisseden herkes mutlu son yaşar.

• @Erdem-Yıldız gecen sene 30 k yı temmuzda acıp olması normaldi 31 k cn bile 4 eylülde vizesini aldı 15 eylül gibide mülakatlar durmuş

• @istalin geçen senenin 30 k sı bu senenin 23 k cn denk geliyor hocam bunu anlatamadım bir türlü

• @istalin 30 eylul de vize alan var. Durmadi mülakatlar

• ⭐⭐

@Erdem-Yıldız benim tahminimde o yonde, iran a gelen travel bandan sonra belki daha da artabilir.

• ⭐⭐

@cemal1153 aslinda kararsiz kalma sebeplerini anlayabiliyorum cunku 5000 ve alti ankarada sira gelmesi yuksek ihtimal ama insan yine de supheye dusuyor. Birde ekonomik yonu var tabiki. Viyana disinda kalan yerlerde, bir kisi icin maliyet 100k+ iken aileler icin bu sayi daha da fazla oluyor. Ister istemez acaba ankara da sira gelir mi diyoruz.

• @onuru evet maddi yönü ve gidipte red yeme olasılığı talihlileri endişelendiriyor maalesef

• Ya herro ya merro ayına hoşgeldiniz arkadaşlar. Herkesin emeklerinin karşılığını aldığı bir ay olsun. Biz Türkler son dk gollerini severiz, son ay herkes golünü atıp kenara çekilecek diye umuyorum. Oldu ki aksilikler yaşandı, karalar bağlamak yok, mücadeleye anavatanda devam. Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Bol şans diliyorum hepimize.

• bence 11 temmuz cuma günü açıklayacaklar

• 11 Temmuz u dört gözle bekliyoruz. Current olursak varımızı yoğumuzu ortaya koyup alacağız o vizeyi 😎

• @ahmetgokaya antartika da elçilik olsa oraya bile giderim 😂

• Arkadaşlar çok ta şey etmemek lazım :) 20 k currentım 10 ocakta viyanaya taşıdım benden sonrakiler randevu tarihlerini aldılar bende tık yok :) kader kısmet diyelim

• 2026 kazananları sayılarla 2026 sayfasına yazabilir mi acaba çünkü 2025 kazananları yazdıklarımız altta kalıyor sizin yazdıklarınız yüzünden burası fark ettiyseniz sayılarla 2025, sayılarla alakası olmayan konularında yazılması ayrı bir olay 2026 kazananların sürekli 2025 i meşgul etmedi ayrı bir olay burayı meşgul etmeniz mantıklı gelmiyor @gucarslan daha önce bir kaç kullanıcıyı bu konuda uyarmıştı diye hatırlıyorum

• Dostlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim. CEAC verilerinden konsoloslukların kapasitesini doğru şekilde nasıl anlayabilirim?
    DV2025 için CEAC'tan 1000 kişi başına her konsoloslukta kaç dosya planlandığını gösteren listeyi inceledim. Örneğin, Bangkok konsolosluğu için EU bölgesinde CN 17.000–18.000 aralığında 14 dosya planlandığını gördüm.
    şu sorular aklıma takıldı:

Bangkok konsolosluğunun 1000 case’lik bir CN aralığında sadece 14 dosya planlamış olması, o aralıkta sadece bu kadar dosyanın mı mevcut olduğunu gösteriyor?

Yoksa bu sayı, Bangkok’un bu CN aralığında işlem yapma kapasitesinin bir göstergesi mi?

Genel olarak CEAC verilerinden bir konsolosluğun maksimum kapasitesini nasıl çıkarabiliriz? Bunu belirlemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bu konuyu daha önce incelemiş olan veya tecrübeli arkadaşlar varsa, nasıl yorumlamak gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k