Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@istalin selamlar, ortada yanlis bir bilgilendirme yokki, cut-off a girdiginden artik kcc bir islem yapamiyor. Konsolosluklarda coktan temmuz ve agustos aylarinin kapasitelerini doldurdular. Burada tek yapacaklari sey, hong kongtan gelen yanita, ulkeye giris yaptiktan sonra ben ulkenizdeyim. Surec boyuncada burada kalacagim. Bos bir slot oldugunda bilgilendirilmesini istemek olacaktir. Malesef tasila islemini yapmalari icin gec kalinmis.

• @onuru evet, ama gecen seneye nazaran konsolosluklar diretmiyordu, Ve gecen seneyi hatırlıyorum bir talihli güney amerikada ki adalardan birinde zar zor yer bulmuştu
    Bu başlıkta bir arkadaşımız “ konsolosluklar artık dosya kabul etmiyor “ diyince ufak bir gerilme olmuştu, şu an bir talihlinin ağzından duyduk.

• ⭐⭐

@istalin evet barbados adalarinda giren talihliden bahsediyorsunuz sanirim. Ayni talihli birden cok ulkeye gir cik yapmisti en son orasi kabul edince orada mulakata girdiler. Bu sene bazinda tasima icin gec kalan yeni kullanicilar goruyoruz. Normalde cogu kisi kcc ile tasima islemi yapti o yuzden konsolosluklar bu konuda birsey soylemedi fakat ne zaman ki konsolosluktan rica ettiler o zaman kapasitemiz doldu dediler buda anlasilabilir durum malesef. Dedigim gibi bu durumda, malesef dunya turuna cikmak gerekiyor gecen seneki gibi diger turlu haklarini kaybedebilirler.

• Bence bu fam yasası etkisi olabilir. Konsoloslukların bu denli yoğun olmasının nedeni. Geçen senelerde talihliler bu kadar çok dosya taşımıyordu. Geçen yıllardan öğrendiğimiz bilgilere dayanarak bir çoğumuz çok erken bir şekilde aksiyon aldık.

• ⭐⭐⭐⭐

Viyana konsolosluk cut off olan dosyayi taşımayı kabul etmiş. Talihlinin CN’si 18xxx ve 24.06.25 tarihinde taşımak için talep etmiş VNN konsolosluktan. İhtiyacı olanların ilgi ve bilgisine…

https://yesilkartforum.com/forum/post/501788

• Evet dananın kuyruğunun kopacağı son aya da girmiş bulunuyoruz. 22k üstü kaderdas arkadaşlarım son dönemecteyiz .bülten için geri sayım başlasın😀

• @kelebek 29 k olacak diye düşünüyorum son cumartesi verilerine bakınca

• @kelebek hadi inşallah herkese bol şans bekleyenlerin muradı olsun

• @onuru 2025 süreci başlamadan evvel Haziran'dan, Eylül e kadar bir çok kişinin randevu alamadığını gördüm ve çok üzüldüm. 5,000 den yukarı olan cn ler kesinlikle dosya taşıma yapmalı.

• @cemal1153 abi şuana kadar ankara neredeyse 7 k ya kadar mülakat verdi bence 8-9 k yı da görücek eylül ayı içinde

• @Erdem-Yıldız 27.5k icin banko diyorum . 30k da açıklayacaklar.

• Açıkçası 30 k bile olsa endişeliyim, sadece eylül ayına mülakatlar dağılımı olacak ve aşırı yoğunlaşacaklar boş yer bulan varsa ne ala bulan varsa bile kalır mı bilmiyorum, üstüne ap durumu var yaşanan aksaklıklar olacak vs vs iyi takip etmek gerekiyor açıklandıktan sonra

• @istalin geçen sene son ay bu çok yaşanmış mülakat alamayıp ready de kalanlar no show olanlar olmuş

• Son kurşunumuzu gönderme zamanı geldi, bu ayı çok heyecanlı geçiriyorum sabahın 4ünde bir anda uyanıp ''ulan acaba ne olacak'' diye aklımdan geçiriyorum inşallah bu forumda benımle birlikte aynı şeyleri hisseden herkes mutlu son yaşar.

• @Erdem-Yıldız gecen sene 30 k yı temmuzda acıp olması normaldi 31 k cn bile 4 eylülde vizesini aldı 15 eylül gibide mülakatlar durmuş

• @istalin geçen senenin 30 k sı bu senenin 23 k cn denk geliyor hocam bunu anlatamadım bir türlü

• @istalin 30 eylul de vize alan var. Durmadi mülakatlar

• ⭐⭐

@Erdem-Yıldız benim tahminimde o yonde, iran a gelen travel bandan sonra belki daha da artabilir.

• ⭐⭐

@cemal1153 aslinda kararsiz kalma sebeplerini anlayabiliyorum cunku 5000 ve alti ankarada sira gelmesi yuksek ihtimal ama insan yine de supheye dusuyor. Birde ekonomik yonu var tabiki. Viyana disinda kalan yerlerde, bir kisi icin maliyet 100k+ iken aileler icin bu sayi daha da fazla oluyor. Ister istemez acaba ankara da sira gelir mi diyoruz.

• @onuru evet maddi yönü ve gidipte red yeme olasılığı talihlileri endişelendiriyor maalesef

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |