Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @vitruvius şu aşamada sanırım beklemekten başka çaren yok. tekrar iyi şanslar diliyorum 🙂

• Herkese iyi günler çocukluğumdan bu yana aşılarım tam ama sistemde gözükmüyor ve aşı kartımı da bulamıyorum nasıl bir yol izlemem lazım

• @yalcin61 merhaba şu an hangi numaraya kadar current oldu taşıma için geçmi kaldık aça bilginiz varmı daha önce yazdım imzaya ama sistem silmiş beni

• @ATS16 Öncelikle ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkürler. 5 kişilik bir aileyiz. Özellikle çocuklar çok istiyor. Case number bu ay işlemde olan bir numara olduğu için. Eylülden erken mülakat tarihi alma şansımız olur diye düşünüyordum. Çocukların okulları açılmadan halledebilmeyi umuyordum.

• @vitruvius selamlar, KCC’ye farklı bir email adresinden mail gönderin. Uzantısı mümkünse gmail ya da hotmail olsun. Eskisi dahi öyle olsa dediğim gibi farklı bir email ile gönderim yapın. Belki de bir şekilde spam’e düştünüz. Cevap vermemeleri normal değil.

• Bugün Belgrad’da mülakatımız vardı, evraklarımızı teslim ettiğimiz memur çok kibar ve sıcakkanlıydı. Hiçbir eksiğimiz olmadığını ve her şeyin yolunda gözüktüğünü söyledi. Tam rahatlamışken, evrak teslimi sonrası ödeme sistemleri çöktü ve bu yüzden 2,5 saat boyunca bekledik. Vize ücretimizi ödeyemediğimiz için yüz yüze mülakata giremedik ve tüm beklemeden sonra bizimle ilgilenen memur özel olarak mail adreslerimizi alıp sistem düzelir düzelmez mail atacağını o zamana kadar beklememiz gerektiğini söyledi ve mağduriyetten dolayı özür diledi. Böyle bir aksaklık 5 senede 1 oluyormuş o da bize denk gelmiş 🙂 Verdiğimiz tüm evrakları orjinalleri ile orada bıraktık ve bize sadece pasaportlarımız teslim edildi. Tam bitti artık bugün bir şeyler netleşecek derken böyle uzaması çok büyük talihsizlik. Umarım bu son aksilik olur ve hepimiz güle oynaya vizelerimizi alırız 🙂

• @Mekselina-Kazan

Geçmiş olsun, böyle şeyler de olabiliyor demekki. Umarım en kısa zamanda tekrar çağırılırsınız ve sürecinizi başarıyla tamamlarsınız.

• @cdevelioglu hocam cevam geliyor ama otomatik cevap dosya numaranıza göre işte değerlendirilecek vs.

• @cdevelioglu teşekkürler şimdi de öyle denedim bakalım ama muhtemelen yine yapay zeka aynı cevabı gönderecek.

• @goktug1122 ankarada gireceğini varsayıyorum, her türlü yapıyorlar aşıları hiç yorma kendini 🙂

• @goktug1122 Hocam Ankara'da girecekseniz aşı belgeniz olmaması halinde Unganlar karma aşı yapıyorlar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @ozgurs ahaha bende öyle okumuştum hocam teşekkür ederim

• @aliaytac41 maalesef yok hocam unganlarda olacağım o zaman teşekkür ederim

• @cdevelioglu malesef herşey tamam dosya numaralarına göre işliyor diyor yani yine otomatik cevap malesef başka mail de olsa fark etmemiş

Thank you for your inquiry.

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

• @vitruvius o halde dilerim bültenden sonra mülakatınızı alırsınız.

• @MKA Teşekkür ederiz 🙂
    İletiyi yazdıktan 10 dakika sonra konsolosluktan saat 15:00’te gelebilir misiniz diye bir mail aldık ve 7 dakikalık bir mülakattan sonra bugün vizemiz onaylandı 🙂 IGRA sonucumuz hazır olmadığı için daha bekletirler diye düşünmüştük ama biz de şaşırdık açıkcası bu hıza. Kendilerinden kaynaklanan gecikmelerde insiyatif alınabiliyor demek ki.

• @Mekselina-Kazan valla çok şanslısınız 2 ay beklemeden hallolmuş hayırlı olsun 🙂

• @ozgurs Teşekkürler 🙂 Bu IGRA denilen testten dolayı korktuk valla ne yalan söyleyeyim 🙂 Geçmişimizde hiçbir rahatsızlık geçirmememize rağmen ve röntgen sonuçlarımız temiz olmasına rağmen neden böyle bir test istendiğini anlayamamıştık ilk başta, Belgrad konsolosluğunun istediği bir prosedürmüş sadece. Pasaportlarımızı geri vermemiş olmaları bir tık rahatlattı bu açıdan. Eğer röntgende herhangi şüpheli bir durum olsaydı sadece IGRA değil bunun yanında balgam kültürü veya BT de isteniyormuş. Şu an CEAC’ta dosyamız Refused gözüküyor, umarım bir an önce biz de Issued yazısını görebiliriz.

• @cdevelioglu teşekkürler umarım alırım artık bundan sonrası hayırlısı diyelim.

• Oldugum asilari enabiza islettim . Asilari enabiz uzerinden nasil cikartabilirim ingilizce cikarma opsiyonumuz var mi , nasil bir belge cikarmaliyim ? yardimci olursaniz cok sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |