Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ollqher bence maile göre hareket edin ama yine de siz bu durumu belirten bir mail atmanızı tavsiye ederim.

• @vitruvius viyana sizin dosyanızı kabul etmiş miydi ? eğer öyleyse randevuyu viyana veriyor olması lazım artık KCC den çıktı. Ama kabul etmediyse viyana dosyanızı, muhtemelen dosyanız Ankara'da o yüzden sorun oluyor olabilir.

• @goktug1122 Daha önce bu tarz soruyu çok soran oldu işi bilen arkadaşlarımız ''gerek yok pasaportu yanında götürmen yeterli' diye cevap vermişlerdi. O yüzden bence sorun olmaz ama siz yine de isterseniz forumu aratın, çünkü ben çok cevaplandığını gördüm bu durumun

• @onuru hocam Dr nicolson sağlık muayenesi için attığınız mailin örneğini yazma sandınız var mıdır acaba ?

• Merhaba, herkese. Bir şey danışmak istiyorum.
    DS-260 formumun çıktısını incelediğimde; “Have you traveled to any countries/regions within the five years” sorusu çıktı aldığım kâğıtta yazmıyor. Hayır olarak işaretlediğim için mi diye düşündüm ama bir altında hayır olarak işaretlediğim “Have you ever served in the military?” sorusu çıktı da mevcut. Acaba hiçbir seçeneği işaretlememiş olabilir miyim? Ya da neden böyle olmuştur bilginiz var mı? Teşekkür ederim🙏🏻

• Arkadaslar bugun kararimi vermeliyim numaram 27xxx . dosyami tasimalimiyim yoksa ankarada sans var mi ? bangkong dusunuyorum .

• @selens1907 işaretlemeden devam ederseniz sistem uyarı verıyor. Benim form çıktımda da her soru yoktu .

• Selamlar herkese .İyi forumlar .Son zamanlarda hk mulakatina giren yokmu ,deneyimlerde bir suredir hk hakkinda birsey gorulmuyor.
    Kcc ile Dosya taşıyan dostlarin Randevusunda bir sikinti varmi
    Hersey yolundami arkadaslar 🙂

• @ozgurs bir bilsem ne olduğunu viyana dosyanıza bakarız taşıma işlemi yaparız dedi kcc dosyanız viyanada incelenecek diyor , viyana kcc bize yönlendirmeden birşey yapamayız diyor çözüm yok acaba başka konsolosluğa mı taşısam diye düşündüm, benden sonraki CN ler hep randevularını aldılar

• ⭐⭐⭐

@rapstarx Selamlar...DV2025 sürecinde 44XX numaralı dosyanın taşıdığını düşünürsek cevap bence belli...😉
    Sürecinizde başarılar...

• @vitruvius Dosyanızı hangi tarihte ve handi dönemde taşıdınız? Yani numaranız aktif miydi, değil miydi? Kaç kez taşıdınız?

• @rapstarx Ankara yi beklemeyin.

• ⭐⭐

@rapstarx selamlar, son 1 bulten kaldi ve ankara henuz 10.000 lere bile gelmemisken 27k ya gelmesi imkansiz. Yeni bulten aciklanmadan once dosyasinizi farkli yere tasimanizi tavsiye ederim, aksi takdirde halkinizi kaybedebilirsiniz. Bol sanslar.

• ⭐⭐

@ONUR-LAÇİN selamlar, saglik muayenesine tek girdigim icin sadece kendi bilgilerimi vermistim. Eger esiniz ve cocugunuz ile girecekseniz onlarinda bilgilerini eklemeniz gerekecek.

I have a visa interview scheduled for MULAKAT TARIHI and will be traveling from Turkey for the interview. I would greatly appreciate it if you could inform me of the earliest available date for the required medical examination so I can plan my trip accordingly.

Additionally, could you please provide a list of the documents I need to prepare for the examination?

Thank you for your assistance.

Name: ADINIZ
    Surname: SOYADINIZ
    Date of Birth: DOGUM TARIHINIZ
    Case Number: CASE NUMARANIZ
    Mobile No: TELEFON NUMARANIZ

Saglik kuruluslarinin mail adresi

Dr. Nicolson & Associates = [email protected]
    Drs. Anderson & Partners = [email protected]

• @cdevelioglu bir kez taşıdım 10 ocakta bir daha taşımadım o zaman current değildim. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html# bu sayfada cn listeleniyor ama dosya halen NVC

viyana 22 bine kadar hep mülakat vermiş sanki ikinci bir kura yapmış kcc vay arkadaş ne sıkıntılı işmiş bu

• @onuru Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim ama tek bir yerde takıldım anlamadım. Gönderdiğiniz mail ingilizce fakat tek bir yerde mülakat tarihi yazıyor ?

• Dosyanız viyanada değil mi? Viyanadaysa en erken 1 eylül’e mülakat alabilirsiniz. Boşluk olsa dahi hatta bomboş olsa dahi ağustos ayına mülakat alamazsınız.
    Şengeniniz eylülü kapsamıyorsa mutlaka şimdiden şengen olayını halledin. Çünkü büyük bir aksilik olmazsa eylülde mülakat alacaksınız.

@Nacrumates, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar; bu cn ile eylülde mülakat almam olası bir ihtimal. Olurda randevu gelirse hazırlıklı olma amacı ile araştırma içerisindeyim. Şu an aktif vizem var ve viennausembbasy state gov mail adresi viyananın konsolosluk adresi mi bunu önce teyit etmek istiyorum. Bu adrese aktif vizem olduğunu iptal erteleme veya ilk boşlukta planlama yapabileceğimi belirtir bir yazı göndermek işe yarar mı?

• Bugün Bangkok için kcc ye mail attım ilk önce adres eklememi içeren mail geldi . Daha sonra adres ekleyip tekrar mail attım . Yaklaşık 1 saat sonra dosyanız taşındı maili geldi . Şimdi görüşme günü bilgisi için bangkong dan mail mi bekleyeceğim .

• @rapstarx sanırım durup dururken green card kazandığınız aklınıza gelmiş olmalı, yoksa kısıtlı bilgiyle bu soruyu sormazdınız,27 bine değil ankara viyana bile zor gelir zaten son bulten kaldı yavaştan veda zamanı gibi sanki

• ⭐⭐

@ONUR-LAÇİN evet oraya kendi mulakat tarihinizi yazip gonderecekseniz, size ona gore mulakat verecekler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |