Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @3rdcaptain Merhaba, oturma yada çalışma izni talep ediliyor mu? bol şanslar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @ilge-ipek Hayir Turist vizesi degil. suan amerikadayim ve Adjustment of status yaparak greencard'i alacaktim onun icin henuz dosya file etmedim, sadece visa fee yatirdim. Ama mulakat tarihi geldigi icin hongkong daha risksiz olacak. O yuzden sureclere hongkong'da devam edecegim.

• @Baris-1 Normalde ediyor diye biliyorum.Nen schengen reddi aldığımı ve mülakata gidemeyeceğimi belirttim o şekilde kabul ettiler

• @omerko Merhaba, çalışma yada oturma izni talep ediyorlar mı?

• @Flight101 hocam selamlar forum dısından sizi cok sıkı takip ettim bir önceki üyeliğime giriş yapamadım ama olası bir eylülde viyana mülakatı alırsam sizin bilgilerinizi kullanıp rahat edecegimi düsündügüm icin yeniden bir üyelik oluşturup teşekkür etmek istedim. Aktif vizem var ve insallah sıra gelirse direk mülakata gidebileceğim. Sadece sıra geleceginden cok süpheli oldugum icin eyalet ve meslek secimi yapmadık daha 🙂

• Merhaba arkadaşlar, ben sitede aradığım konuyu bulamıyorum. Ds260 doldururken doğum yapmamıştım, şimdi randevu tarihi aldık ve oğlumuzu da ekletmemiz gerekiyor. Nasıl yapılacağını bilen var mıdır?

• @Baris-1 mülakat deneyimlerine bakınız , bir kaç forum kullanıcısından talep etmediler . Ama yine en net olan sizin iletişime geçip bunu direkt sormanız.

• @herdem merhaba dosyanızı açtırıp DS 260 formuna oğlunuzu ekleyeceksiniz bol şans diliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@herdem mülakata gireceğiniz konsolosluktan formunuzu açmalarını talep edin ve formlarınıza oğlunuzun bilgilerini ekleyin. Onu da add applicant olarak ekleyip onun için de form doldurun. Daha detay bilgi istiyorsanız da arama kutusunda form açtırma, bebek ekleme gibi kelimelerle arama yapabilir, bununla ilgili onlarca örnek görebilirsiniz.
    Allah bağışlasın bu arada.

• ⭐⭐⭐

@Nacrumates Selamlar...Sorunsuz ve mutlu sonlu bir süreç diliyorum, şans yanınızda olsun..👋

• @cemal1153. @aysegul dönüş için teşekkür ederim, dosya nasıl açtırılıyor peki onu bilmiyorum. Mail mi atmalıyız? Hangi adrese vs. Sıfır bilgideyim bu konuda .ss

• @herdem
    Merhabalar, konsolosluk ile konsoloslugun istedigi iletisim formu uzerinden iletisime gecip, yeni dogan cocugunuzun dogum belgeleri ve seyahat belgeleri ile beraber dosyaniza eklemek istediginizi belirtmeniz gerekmektedir. Normal sartlarda DS-260 formlarinizi listelediginiz sayfanin sag ust kosesinde “add applicant” secenegi ile kendiniz ekleyebiliyordunuz, ancak dosyaniza mulakat planlandigi icin bunu konsoloslugun kendileri yapmasi gerekiyor. Bu linkte en alt sayfada bulunan “immigration visa inquiries” bolumunde yer alan talimatlari takip ederek yapabilirsiniz. Surecinize daha iyi hakim olmaniz icin forumda bu linkte bulunan DV2025 mulakat deneyimlerini okumanizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

• @herdem @ugursway bey detaylı şekilde yazmış adımları takip ederseniz en doğrusunu yaparsınız sürecinizde bol şanslar

• Selamlar Herkese Ben Yakin zamanda dosyami tiflis konsolosluguna mail atarak ankadan tiflise aldimak istegimi belirtip tiflise aldirdim. Forumda okudugum kadariyla tiflis kimilerinden oturum izni istemis. Sizelere somak istiyorum ben current olduktan sonra tiflisle direkt mail ile iletisime gecip dosyami tasittim. gittigimde benden oturum isterler mi ?

bir kodunda https://dvprogram.state.gov/ESC sitesinde mulakat tarihim ile bana mail ile attiklari mulakat tarihi farkli benim hangisine gore mulakata gitmem gerekityor.
    Yardimci olursaniz cok sevinirim

• Merhabalar , bir süredir Viyana ve kcc arasında mekik dokuyirum bir türkü mülakat randevusu alamadım Viyana son mailimda randevular kcc tarafından atanıyor bizi yapacak bir şeyimiz yok dedi , kcc bir türlü dosyami atamıyor kilitlendim kaldım , Avrupa'da hızlı mülakat veren ve kabul eden elcilikler hangileri bilgi olarak paylasirsaniz çok sevinirim bir de orayabdosya taşıyıp bir değişiklik olacak mı görmek istiyorum vize sorunum yokingiltere haric

• @ollqher Oturum izni istedi diyenler, konsolosluğa taşıma talebiyle mail atanlar. Size zaten mülakat vermişler, bu da o şartı en azından sizin dosyanızda aramadıkları anlamına gelir. Ayrıca dosyasını bu sene Tiflis'e taşıtan hiçbir talihliden mülakatta oturum izni belgesi istediklerini duymadım. Forumda da örnekleri var.

• @gouryella Tesekkur ederim yanitin icin , bu konu https://dvprogram.state.gov/ESC sitesinde mulakat tarihim ile bana mail ile attiklari mulakat tarihi farkli benim hangisine gore mulakata gitmem gerekityor. hakkinda ne yapmaliyim.

• Herkese iyi forumlar mülakatıma 2 hafta var ds260 formunu doldururken other travel seçeneğini işaretlemiştim pasaportum elime geçti Ankara’ya nasıl bir mail atıp güncellemeliyim

• @ollqher Benim de benzer bir durumum var. İlk mülakat tarihim 8 Agustos’tu ama Eylül 2’ye ertelemek zorunda kaldım. ESC sayfasında hala Agustos 8 olarak gözüküyor. Konsolosluğa veya KCC’ye mail atıp bununla alakalı bilgi almayı düşünüyorum, ESC tarihi update edilecek mi yoksa eski tarihli belgeyi çıktı alabilir miyiz diye. Bu konuyla ilgili araştırma yaptım ama bulamadım açıkcası

• Merhabalar; bu cn ile eylülde mülakat almam olası bir ihtimal. Olurda randevu gelirse hazırlıklı olma amacı ile araştırma içerisindeyim. Şu an aktif vizem var ve viennausembbasy state gov mail adresi viyananın konsolosluk adresi mi bunu önce teyit etmek istiyorum. Bu adrese aktif vizem olduğunu iptal erteleme veya ilk boşlukta planlama yapabileceğimi belirtir bir yazı göndermek işe yarar mı?

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 180
  • 2688
  • 15676
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |