Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @basakbasak isterseniz Hawaii’den de ilk girişi yapabilirsiniz, kartlarınız beyan ettiğiniz New Jersey’deki adrese gönderilecektir adreste değişiklik yapmadığınız takdirde.


  • @halteran merhaba bende Texastan gi giriş yaptım .Ardındwn Floridaya geldim.Ancak Ödeme yaptıktan sonra bir değişiklik olmadı.35.Günüm ve Kartım hala gelmedi bu normalmi?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Özberk

    Normal, ABD’ye giriş yaptıktan sonra 90 gün geçmesine rağmen kartınızın gelmemesi halinde (USCIS fee ABD’ye giriş öncesi ödediğinizi varsayıyorum) size en yakın USCİS ofisinden irtibata geçebilirsiniz, diğer detaylar için Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz? konu başlığını inceleyebilirsiniz.


  • @Özberk bizim kartlarimiz ABD ye girdikten 58 gun sonra geldi.


  • @ATS16 25 Nisanda Ödeme yapıldı.26 sında giriş yaptım.Beni endişelendiren online kontrolde herhangi bir değişiklik olmaması.Basım aşamasında olarak bile gözükmüyor.Sadece Ödemeniz alındı diyorlar.Cevabını için teşekkürler


  • @Özberk bana da bir bucuk ay o sekilde yazdi. Sonra 2 hafta icinde basima alindi ve postalandi diye 2 kere durum degisti. Ben odemeyi girisnyapmadan 3 ay once yapmistim.


  • @Manushaqe cevabın için teşekkür ederim

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

  • Merhaba arkadaşlar 4 Haziran 2025 tarihinde ilk girişimizi yaptık İstanbul Havalimanın da pasaport kontrolu yapan memur yurt dışı harçını yatırmamız gerektiğini söyledi bende biz Green Card ile gideceğimizi ve orda oturumumuzun olduğunu söyledim o kaldırıldı yatırmanız gerekiyor cevabını aldım buna itiraz ettim kaldırılmadığını devam ettiğini söyleyince solda en sona kadar gidin amirimle görüşün dedi gittim ameri green card ile gittiğimizi söyledim kartını göster dedi henüz kartımın olmadığını ilk gidişimin olduğunu belirttim o zaman ödemen gerekiyor dedi oturumum var dediğimde kartın yok ama dedi bende vizemde oturumun yazdığını belirttim ben niye göremiyorum dedi ardından bir daha bakıp ha evet burda yazıyor deyim işlemlerimizi yaptı.
    New York jfk da indiğimizde ise uzun bir kuyruğa yönlendirildik daha sonra arada duran görevli bizi green card sırasına yönlendirdi sıra bize geldiğinde zarflar açıldı resimler çekildi kayıtlar yapıldı fincen from 105 formunu görünce yazılan miktar doğrumu dedi evet dedik aktarma uçağımıza nasıl gideceğimizi sorduk başka bir polis geldi valizinizi alın beni takip edin dedi altık takip ettik az ötede tekrar pasaportlara bakıldı fincen from 105 formundaki miktar doğrumu diye teyit edip bizi gönderdi tampa ya gitmek için gereken terminale gittik tampa da indiğimizde arkadaşım bizi aldı ve sonunda Airbnb den kiraladığımız eve geldik😊

    Fakat parmak izi bizden alınmadığı fark ettim bu durum da yapmamız gereken bir şey var mı Bilmedim


  • @Beyrutt bizim de giriste parmak islerimiz alinmadi ama.bir sorun yasamadik. Hem ssn hrm de yrsil kartlarimiz geldi. Bende vize gorusmesinde konsoloslukta alinan parmak izlerine yordum


  • Sabiha Gokcen Havalimanında gecen sefer ayni sekilde Yunanistan'a giderken oturum kartiniz yok diye diye bik bik konustular ben de dedim Amerika'ya girişte alacağım ama su an pasaportumda zaten oturumum var dememe ragmen karti aldıktan sonra ancak kabul edebiliriz dedi. Tek kisi oldugumdan adamın söylediğinin doğru oldugunu kabul edip 700 kusur tl yurt disi cikis harcini pasa pasa ödemiş bulundum. Hükümete hakkimi asla helal etmiyorum, verdigim bu miktar onlara haram olsun..!


  • @Manushaqe, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

    @Beyrutt bizim de giriste parmak islerimiz alinmadi ama.bir sorun yasamadik. Hem ssn hrm de yrsil kartlarimiz geldi. Bende vize gorusmesinde konsoloslukta alinan parmak izlerine yordum

    Bende çok takılmadım ama bilen tecrübesi olan varsa bilgilenmiş oluruz diye düşündüm

  • ⭐⭐

    @Beyrutt selamlar, bazi durumlarda sizlerden tekrardan parmak izi alabiliyorlar. Greencard ve ssn icin verdiginiz adrese bir bilgilendirme geliyor, sonrasinda biometrik randevusu aliyorsunuz.


  • @bahar_aydin, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

    Sabiha Gokcen Havalimanında gecen sefer ayni sekilde Yunanistan'a giderken oturum kartiniz yok diye diye bik bik konustular ben de dedim Amerika'ya girişte alacağım ama su an pasaportumda zaten oturumum var dememe ragmen karti aldıktan sonra ancak kabul edebiliriz dedi. Tek kisi oldugumdan adamın söylediğinin doğru oldugunu kabul edip 700 kusur tl yurt disi cikis harcini pasa pasa ödemiş bulundum. Hükümete hakkimi asla helal etmiyorum, verdigim bu miktar onlara haram olsun..!

    Valla o parayı almak için ellerinden geleni yapıyorlar


  • @Beyrutt Selamlar, ülkeye girişte benden ve eşimden de parmak izi alınmadı. Sadece mülakat sırasında alınmıştı.
    Eşimin ve çocuklarımın SSN ve Greencardları sorunsuz bir şekilde bize ulaştı.
    Benim kartım ise ilk verdiğimiz adrese gittiği için yenisini talep etmek durumunda kaldım.
    Ardından biyometrik randevu tarihi verildi, orada parmak izi verdim, fotoğraf çektirdim ve geeencardım yeniden basım sürecine girdi.


  • merhabalar, dün itibari ile ABD'ye ilk girişi yapmış bulunuyoruz. Kontroller oldukça hızlı oldu, sarı zarfları teslim alıp açtı. Bunların sisteme girişini yapacağım dedi. Fakat SSN ile alakalı "SSN kartlarımız otomatik olarak belirttiğimiz adrese gelecek değil mi?" diye sorduğumda, hayır sizin gidip SSN ofise başvurmanız gerekiyor dedi gümrük polisi. Biz burdan sadece green card gönderiyoruz belirttiğiniz adrese o da 8 ayı da bulabilir dedi. Ds260'ta SSN istiyorum diye de işaretlemiştik halbuki. Okuduğumuz deneyimlerde de genelde 1-2 hafta içerisinde ayrıca başvurmadan otomatik geliyor diye biliyorduk.

    Bu prosedür mü değişti yoksa girişte yanlış bir yönlendirme mi oldu bilgisi olan var mıdır acaba?


  • @Aylin-Artu giriste bize de oyle.soylemislerdi biz de ssa offisine gidip sormustuk. Ordaki memur da hayir adresinize gelecek dedi, basvuruya gerek yok ve gercekten 1 hafta icerisinde geldi. Akliniz kalmasin diye gidip gorusebilirsiniz bence en yakin ssa ofisine.


  • @Aylin-Artu bana da 6 ayda gelir dedi greencard. SSn için bekleyip sonra ofise gideceğim.


  • Dulles airporttan girişi yaptım.. greencard 6 ayı bulabilir gelmesi dedi. umarım çabuk gelir.. bekleyen herkesim sorusuz girmesi düleğiyle..


  • @begumm hayırlı olsun. Ben de dulles'ten gireceğim ABD'ye. Sizin gideceğiniz eyalet veya şehir hangisi?


  • @finalhope tesekkür ederim. gaithersburg marylanddeyim.


Benzer Başlıklar

  • 3
  • 572
  • 29
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum