Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@kayayca selamlar, kcc den yanit olarak size ne donuyorlar? Birde attiginiz mailin bir ornegini eklermisiniz?

• @onuru Muhtemelen aynıdır. Bana döndükleri bu:
    Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

• @emr19 hocam konsolosluğa mail attım böyle diyor 9dd50934-1b97-454b-ba86-b73c91dc528d-image.png

• @emr19 aynen banada böyle dönüyorlar hocam @onuru

• @kayayca adamlar daha ne desin , bizde değil dosyan demişler . taşıma onay mailinizin ekran görüntüsünü atar mısınız ?

• ⭐⭐

@kayayca ilk attiginiz gorselin aynisini bana da donmuslerdi zamaninda fakat tek farki benim kcc den mulakat bilgisi almamdi. Sonrasinda bu maili kendilerine iletip mulakatimi onaylatmistim. Ds260 ini actirmismiydiniz daha onceden? Aklima iki secenek geliyor, kcc sizin dosyanizi atladi hong kong a dosyalari iletirken, eger yakin zamanda ds260 formunuzu actirip duzenleme yaptirdiysaniz dosyaniz tekrardan islenme asamasina girmis olabilir.

• @kayayca teknik olarak ds260 formunuz onaylı olmasaydı taşımada olmazdı diye düşünüyorum . çok ilginç bir durum

• @onuru yok hiç açtırmadım hocam tek şey 2 tane ayça uzunlu var işte 1 tane incompleted var ddc2b5de-46a7-4254-a9bb-d3b9161ebfea-image.png şu şekilde

• @omerko işte hocam bende anlamadım ilginçlik içinde kaybolduk kaldık

• ⭐⭐

@kayayca geriye bir secenek kaliyor sizin dosyaniz atlanmis ihtimali. Tasima maili cut-off a girmeden once atmistiniz degil mi? Bence sifirdan bir mail yazarak kcc ye durumunuzu anlatmaya calisin derim. Buradan bir sonuc alamazsaniz, konsolosluga durumunuzu anlatip, kcc den sizin dosyanizi talep etmesini rica etmeniz gerekebilir.

• @onuru hocam evet taaa ekim 2024 te taşıdık ve orada olduğunu teyit edende bir mail aldık yani artık ne oldu bir şey oldu ama bizde anlamadık açıkçası

• @kayayca kcc mi mail attın

• @istalin evet kcc ye hemde hongkonga mail attım dosyam ile ilgili durumu

• ⭐⭐⭐⭐

@kayayca, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru hocam evet taaa ekim 2024 te taşıdık ve orada olduğunu teyit edende bir mail aldık yani artık ne oldu bir şey oldu ama bizde anlamadık açıkçası

Düzeltme:
    Hong Kong Şubat ayında dört kere, Mart, Nisan, Mayıs aylarında üçer kere mülakat dağıtmış.
    Şimdi Haziran ayında tekrar dağıtım yapmasını bekliyorum. Almayanlar da muhtemelen alacak. Lütfen sabırla bekleyin. Eli kulağındadır. @kayayca

• @Serapp bu yıl hiç böyle olmadı dedikleri için ve hiç mülakat almayan kalmadığı için hk tarafıdan panik yapıyorum aslında bir tane ya bende almadım diyen çıksa hk dan rahatlayacağım

• Arkadaşlae hepinize bol şans diliyorum. Bugün eşim için fransa vize başvuru sonucu geldi ve red aldık. Sebebide iş bilmez danışmanların niyet mektubuna ülkeniz çok güzel şu tarihlerde gelicez demesi üzerine kurulu detaylı olduğunu idda ettikleri niyet mektubuydu. Ne seyahat ayrıntısı ne de plana dair hiçbir bilgi içermeyen bomboş bir mektuptu. Tabiikide hatalarını kabul etmiyorlar red aldırdıkları yetmez gibi birde 2. Schengen vizenize başvurmakta red verir diye olumsuzluğa devam ediyorlar.
    Mülakatımız 7 ağustosta viyanada şimdiden karalar bağladık. Sormak istediğim 1. Red aldığımız için en yakın tarihte bulabildigimiz schengene basvurmak gercekten olumsuz etkiler mi ? 2. Basvuruda şuan sıkıntısız ve kısa sürede biz edönüs sagalyabilecek ulkeler nelerdir. Tecrubeleriniz bizim icin suan cok onemli
    Fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz. Umutlu günlere 💫

• @MERVE-SARI Mulakat cogu schengen ulkesi vermiyor. Danimarka Isvec gibi baltik ulkelerini deniyebilirsiniz. (onlarin red orani yuksek) 1 Red yediginiz icin onlarda zor olabilir. Umarim Bir cozum bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@kayayca, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp bu yıl hiç böyle olmadı dedikleri için ve hiç mülakat almayan kalmadığı için hk tarafıdan panik yapıyorum aslında bir tane ya bende almadım diyen çıksa hk dan rahatlayacağım

Excel tablosunda almayan var ama güncelleme yapılıp yapılmadığından emin değiliz.
    Süreci forum dışında yürütenler de var.
    O nedenle bence almayanlar vardır da biz bilemiyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |