Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @omerko ESC ekranında NVC yazıyor

• @harunsengul Hocam tebrik ederim fakat bunu buraya değil, DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığına yazmalısınız. Hem daha faydalı olacaktır hem de daha fazla reaksiyon alacaktır.

• benim şöyle bir durumum var sehven 2 aynı kişi ekledim kendimi Ayça uzunlu diye bu sebep oluyor olabilir mi gelmemesine müülakat alınmamasına kccye silmesi yönünde 1 tanesini mail attım ama dönüş sağlamıyorlar @gucarslan
    image.png

• @boredeng
    KCC’nin bu konu ozelinde yapabilecegi hicbir sey yok maalesef.

• @kayayca
    Selamlar, merak etmeyin bir sorun olmayacaktir. KCC’nin bu durumda yapabilecegi bir sey yok maalesef. Siz mulakatiniz sirasinda gerekli aciklamanizi yapar ve konsolosluk gorevlisine sildirebilirsiniz.

• @ugursway fark ettiyseniz bir kişinin durumu completed değil ve current olan kime sorsam mülakat aldı en geç 8 ağustos benim tahminimce bir kişinin completed olmadığından dolayı mülakat verilmemiş olabilir kcc nin vize havuzuna girmemiş olabilirler tamamlanmamış ds 260 dan kaynaklı

• @Erdem-Yıldız benim completed. Ama kcc mülakatınız planlandı diye dönmedi. Düşündüğünüz gibi degil.

• @alyosha @3rdcaptain sanırım kastettiğiniz barbados tan alan bu arkadaş

• @ugursway hocam ama ben mülakat alamıyorum maalesef bana hongkongta mülakat tarihi vermediler. Şu incompleted completed mı olmalı böyle mi kalmalı. Herkes mülakat sırasını aldı.

• @emr19 neresi mülakat yeriniz ?

• @omerko Frankfurt

• @emr19 hocam sizin frankfurtta ankara gibi bir konsolosluk değil mi performans olarak

• @Erdem-Yıldız hocam ama NVC olarak gözüküyorum ben baktığımda

• @Erdem-Yıldız
    Merhaba, mulakat verilmeme durumu ile incomplete dosyanin bir baglantisi oldugunu dusunmuyorum. Mulakat planlanmasi icin ana talihli dosyasinin compeleted olmasi yeterlidir. Daha onceki senelerde DV2 ve DV3’un asil talihliye bir sebepten dolayi eslik etmedigi bircok kazanan bu sekilde formlarini incomplete bırakip mulakatlarina katilip vizelerini aldilar.

• @kayayca aksine. ceac chartta 18999 bile sıra almıs

• @ugursway hocam peki neden olabilir yani herkes aldı ve hongkong çokta yoğun bir konsolosluk değil

• @emr19 hocam peki neden gelmedi bize yani kaç mail attınız kcc ye tarih öğrenmek için

• @kayayca konsolosluklar kcc ye bize su kadar dosya gönder diyor. Kcc de planlama yapıp gönderiyor. Almanya henüz talep etmedi muhtemelen. (Cünkü benim gibi frankfurt bekleyen ama kcc den planlama asamasında) maili alan bir arkadas daha var.
    Sizinkide bir sonraki konsolosluk talebinde gönderilir. Stres yapmayın;)

• @emr19 hocam ben ama başka kimseyi bulamadım bizde herkes aldı ve hongkong cidden böyle yapan bir konsolosluk değil

• @kayayca Direkt Konsolosluga mail at istersen

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |