Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mehmetizmirli Doğru söylüyorsun abi, profesyonel hareket etmek lazım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

• Selamlar, kcc den mail geldi ama 2nl maili henüz gelmedi bir çogunda oldugu gibi, yine de unganlardan randevu alabiliyormuyuz , mülakat saati belli olmadıgı için sonrasında sorun yaratırlar mı.

• @Okan-Tuğ merhaba biz best westernden rezarvasyon yaptık bıızmde ucak 16sında bılgınız olsun

• @Kaan-Taşkın evraklarınızı online sistemden yüklediniz mi ? Yeni süreç hakkında bilgilendirmelerinizi ve mülakat tecrübelerinizi dört gözle bekliyoruz .

• yenı sısteme sadece gırıs kaydı yaptım daha fazla bılgı olmadıgından herhangı bır yukleme yapmadım ins ordayken butun tecrubelerı paylasırız

• Merhabalar, açıklanacak son bültende aktif oluruz düşüncesi ile eksiklerimizi gidermek istiyoruz, biz 3 kişilik aileyiz. (Hongkong)
    1-Eksik asilarimizi tespit etmek için hepimiz şimdiden antikor testi mi vermemiz gerekiyor. 2-Antikor testi hangi hastane bölüm bakıyor ve testi verirken belirtmemiz gereken birşey varmıdır.
    3-Bu testi vermek için şuan erkenmidir.
    4-Çocuk dahil bütün asilarimizi tamamlamak istiyoruz. Hepsini son haftalara bırakıp bütün aşıları üst üste olmamak için, 2. Dozu gelecekleri sadece son haftaya bırakalım diyoruz, 2. Dozu olan aşılar hangileridir.

• Bu ileti silindi!

• @Mehmet-Fatih-Aslan
    1-antikor testini bu ay verin rahat rahat ogrenin hangileri eksik
    2-egitim arastirma hastaneleri genelde -enfeksiyon bolumu-
    3-erken degil
    4- eksik asilari belirledikten sonrada yapilacaklari listeleyin ve temmuz ortasi agustos basi gibi 1.2.gerekiyorsa 3. asilari olun rahat rahat halledin .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Talha-Furkan yardım istediğiniz konu tam olarak neresi?
    eğer AP durumu ise bu başlıktan takip edelim sürecinizi;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7455/fy2025-fy2026-background-check-nncp-ap-durumu-i̇dari-işlem/147

• Arkadaşlar merhaba, ds 260 formunu doldururken kayıtlı olduğum üniversiteyi yazdım. Fakat bölümü okumamaktayım, sadece kayıt yeniliyorum her sene ve ortalamam çok düşük. Viyana da Amerika da ne iş yapacaksınız sorusuna şu an öğrenciyim, orada hizmet sektörü yapacağım diyeceğim. Öğrenciyim dediğim için benden transkrip isterlerse ve not ortalamamın düşük olması kötü sonuca sebep verir mi? . O yüzden ds 260 ı açtırıp üniversite bilgilerimi silmeli miyim? Silersem üniversite mezunu olmamak olumsuzluk yaratıp sponsor bulun diyebilirler mi 😕 şimdiden teşekkür ederim (minimum 250 k göstereceğim hesabımda ve tek kişiyim)

• @Dgns0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, ds 260 formunu doldururken kayıtlı olduğum üniversiteyi yazdım. Fakat bölümü okumamaktayım, sadece kayıt yeniliyorum her sene ve ortalamam çok düşük. Viyana da Amerika da ne iş yapacaksınız sorusuna şu an öğrenciyim, orada hizmet sektörü yapacağım diyeceğim. Öğrenciyim dediğim için benden transkrip isterlerse ve not ortalamamın düşük olması kötü sonuca sebep verir mi? . O yüzden ds 260 ı açtırıp üniversite bilgilerimi silmeli miyim? Silersem üniversite mezunu olmamak olumsuzluk yaratıp sponsor bulun diyebilirler mi 😕 şimdiden teşekkür ederim (minimum 250 k göstereceğim hesabımda ve tek kişiyim)

lise mezunu olmakta yeterli. Banka ve sponsor konusunu bilemeyeceğim,o biraz şans gibi

• @Serapp merhaba

Whatsapp numaraları sizde varsa rica etsem paylaşabilir misiniz

• Herkese iyi günler,
    Dosya taşıma işleminde mülakat tarihi dosya numarasına göre mi yoksa transfer istek tarihine göre mi öncelik alıyor?
    Daha sonradan transfer olan EU16XXX dosyası Bangkok'ta statüsü ''ready'' olan 18XXX'li EU başvurulardan sonraya mı randevu alır?
    Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• son bültende aktif olup, 2nl maili alan oldu mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Faruk-Özkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba

Whatsapp numaraları sizde varsa rica etsem paylaşabilir misiniz

Dr. Nicolson
    WhatsApp: +85260118607
    Email: [email protected]

Drs. Anderson & Partners
    WhatsApp: +85291385571
    Email: [email protected]

• @emr19 siz mülakat maili için KCC ye yazdınız mı hocam bana da planlanıyor diye mail attılar ama çoğu kişi maille tarihini öğrendi.

• @kayayca evet yazdim 2 kez ama döndükleri msj bu.

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

For additional information, please refer to the following websites:

• @emr19 benimde böyle diyor hocam sizin hangi konsolosluktu acaba Hong kong mu

• @kayayca Frankfurt

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |