DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ahmet-Faruk-Özkan mülakatınertelrmr gibi bir yanlışa düşmeyin bir daha planlama yapmayabilirler arkadaşın dediği gibi alın raporu gidin kimseyede demeyin yurtdışına gidicez diye haklı sebepten işten çıkarma sebebi olur anladığım belli bir müddet Türkiye’de kalıcaksınız işten çıkmakta istemiyorsunuz
ikinci seçenek randevu talep ederken mail atarken uçak biletim şu tarihte ona göre verebilir misiniz diye sorun olmazsa diye
bizim senede bir arkadaş mülakata yetişmicekti randevu AP ye kalacaktı arkadaş için gidip ricada bulunduk aynı gün işlemlere başladık yazı işlerinde görüştük erkenden raporu alabildik tabi bu onların iyi niyeti zorunda değiller yetişmezse sağlık raporunu sonra teslim edebilirsiniz AP kalırsınız vizeniz geç basılırBence ne gerek var bu kadar aksiyona yıllık izin rapor alın durumunuza göre
-
@onuru tamamdır çok teşekkürler.
-
@omerko Bana bı mülakat verseler, tazminatı yakıp, çıkışımı alıp gideceğim.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan inşallah istifa ettiğin Amerika’ya Greencard ile geldiğin günlerde olur 😂yinede mülakattan olumlu cevap almadan vize basılmadan istifa etmeyin derim😅
-
@mehmetizmirli Doğru söylüyorsun abi, profesyonel hareket etmek lazım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
-
Selamlar, kcc den mail geldi ama 2nl maili henüz gelmedi bir çogunda oldugu gibi, yine de unganlardan randevu alabiliyormuyuz , mülakat saati belli olmadıgı için sonrasında sorun yaratırlar mı.
-
@Okan-Tuğ merhaba biz best westernden rezarvasyon yaptık bıızmde ucak 16sında bılgınız olsun
-
@Kaan-Taşkın evraklarınızı online sistemden yüklediniz mi ? Yeni süreç hakkında bilgilendirmelerinizi ve mülakat tecrübelerinizi dört gözle bekliyoruz .
-
yenı sısteme sadece gırıs kaydı yaptım daha fazla bılgı olmadıgından herhangı bır yukleme yapmadım ins ordayken butun tecrubelerı paylasırız
-
Merhabalar, açıklanacak son bültende aktif oluruz düşüncesi ile eksiklerimizi gidermek istiyoruz, biz 3 kişilik aileyiz. (Hongkong)
1-Eksik asilarimizi tespit etmek için hepimiz şimdiden antikor testi mi vermemiz gerekiyor. 2-Antikor testi hangi hastane bölüm bakıyor ve testi verirken belirtmemiz gereken birşey varmıdır.
3-Bu testi vermek için şuan erkenmidir.
4-Çocuk dahil bütün asilarimizi tamamlamak istiyoruz. Hepsini son haftalara bırakıp bütün aşıları üst üste olmamak için, 2. Dozu gelecekleri sadece son haftaya bırakalım diyoruz, 2. Dozu olan aşılar hangileridir. -
Bu ileti silindi! -
@Mehmet-Fatih-Aslan
1-antikor testini bu ay verin rahat rahat ogrenin hangileri eksik
2-egitim arastirma hastaneleri genelde -enfeksiyon bolumu-
3-erken degil
4- eksik asilari belirledikten sonrada yapilacaklari listeleyin ve temmuz ortasi agustos basi gibi 1.2.gerekiyorsa 3. asilari olun rahat rahat halledin . -
@Talha-Furkan yardım istediğiniz konu tam olarak neresi?
eğer AP durumu ise bu başlıktan takip edelim sürecinizi; -
Arkadaşlar merhaba, ds 260 formunu doldururken kayıtlı olduğum üniversiteyi yazdım. Fakat bölümü okumamaktayım, sadece kayıt yeniliyorum her sene ve ortalamam çok düşük. Viyana da Amerika da ne iş yapacaksınız sorusuna şu an öğrenciyim, orada hizmet sektörü yapacağım diyeceğim. Öğrenciyim dediğim için benden transkrip isterlerse ve not ortalamamın düşük olması kötü sonuca sebep verir mi? . O yüzden ds 260 ı açtırıp üniversite bilgilerimi silmeli miyim? Silersem üniversite mezunu olmamak olumsuzluk yaratıp sponsor bulun diyebilirler mi :/ şimdiden teşekkür ederim (minimum 250 k göstereceğim hesabımda ve tek kişiyim)
-
@Dgns0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba, ds 260 formunu doldururken kayıtlı olduğum üniversiteyi yazdım. Fakat bölümü okumamaktayım, sadece kayıt yeniliyorum her sene ve ortalamam çok düşük. Viyana da Amerika da ne iş yapacaksınız sorusuna şu an öğrenciyim, orada hizmet sektörü yapacağım diyeceğim. Öğrenciyim dediğim için benden transkrip isterlerse ve not ortalamamın düşük olması kötü sonuca sebep verir mi? . O yüzden ds 260 ı açtırıp üniversite bilgilerimi silmeli miyim? Silersem üniversite mezunu olmamak olumsuzluk yaratıp sponsor bulun diyebilirler mi :/ şimdiden teşekkür ederim (minimum 250 k göstereceğim hesabımda ve tek kişiyim)
lise mezunu olmakta yeterli. Banka ve sponsor konusunu bilemeyeceğim,o biraz şans gibi
-
@Serapp merhaba
Whatsapp numaraları sizde varsa rica etsem paylaşabilir misiniz
-
Herkese iyi günler,
Dosya taşıma işleminde mülakat tarihi dosya numarasına göre mi yoksa transfer istek tarihine göre mi öncelik alıyor?
Daha sonradan transfer olan EU16XXX dosyası Bangkok'ta statüsü ''ready'' olan 18XXX'li EU başvurulardan sonraya mı randevu alır?
Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim -
@Mehmet-Fatih-Aslan
Selamlar...Aşağıdaki link işinize yaracaktır...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1749811123041 -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
son bültende aktif olup, 2nl maili alan oldu mu?
-
@Ahmet-Faruk-Özkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp merhaba
Whatsapp numaraları sizde varsa rica etsem paylaşabilir misiniz
Dr. Nicolson
WhatsApp: +85260118607
Email: [email protected]Drs. Anderson & Partners
WhatsApp: +85291385571
Email: [email protected]
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum