Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahmetgokaya benim Schengen problemim olmamasına rağmen çekildim kenara, izlemedeyim milleti😉 Hayırlısı olsun🍀♾️

• @Mirage-0 Dosyanızı bir an beklemeden taşıyın mutlaka. 25 talihlileri olarak 11-12 Temmuz da buralara sevinç içerikli postlar atabiliriz umarım. Hepimiz için hayırlısı olsun 😇

• @ahmetgokaya umarım yazdığınız gibi olur her şey🍀♾️

• @Mirage-0 saçlarında beyazlar çıkıcak bir yılda şüphesizki bizleri sana ibret olsun diye yarattı tanrı, bunun için süreci hayatının merkezine koyma İngilizce öğren yeterli

• Arkadaşlar kesin bir şekilde hepimiz eylüle kaldık merak ettiğim en net bilgi diyelim ki 30 oldu olursa herkes için iyi, peki bunlar nasıl çağırılıyor mesela aynı konsolosluğa girdiğim talihli 28 bin ben 24 onun benden önce çağrılma ihtimali mi var mı neye göre planlanıyor her bir konslosluk çalışanı dosyayı alıp tarih mi giriyor

• @istalin İngilizce biliyorum ve İspanyolca öğreniyorum San Diego’ya bayıldığım için🙋🏻♀

• Kota hakkinda bi analizi olan var mi? Kacinci sira numarasina kadar kota problemi olmaz sizce?

• @Mua-Sevim kota 52 bin şu an dünyada 31 bin kişi vize almış Avrupa 18 bin Avrupa 12 bin kişi vize almış henuz bitmiş değil tabi de kotanın dolması zorunlu değil

• @Mua-Sevim Bu sene kota problemi yasanmayacak. Aksine kotanin altinda kalinacak cok yuksek ihtimalle. Son bulten aciklandiginda muhtemelen mulakat alamayacak cok sayida insan olacak (tabii bultenin ne kadar yuksek olacagina bagli).

• @Mua-Sevim artık sıranın önemi yok açıklanan bültenden ds 260 formunu erken gönderen mülakat alabilecek. Yani 26 k 23k dan önce mülakata girebilir

• @Murat-Dündar ds formunu erken yollayanmi, yoksa dosyasını erken tasiyanmi

• Açıkçası bu sene 30k lara kadar açacaklarını düşünmüyorum, ancak son bülten olması vesilesiyle biraz kota dolsun işimiz olsun mantığıyla bu sene açılan bültenlere istinaden 3000 daha ilerletip 25k civarı olur gibi geliyor. DS260 önce dolduranlar dosyasını erken taşıyana göre de öncelik olacaktır. Çünkü taşınan dosya, DS-260’u henüz işlenmemişse, zaten randevuya çıkmaz..

• @zekiye-kahveci Hanım , açıkçası min 27.5 bekliyorum ama artış yapmak adına 30k olması çok muhtemel

• @omerko inşallah hepimizi mutlu eden bir bülten olur bir an önce vizelerimizi alırız Hong Kong'dan hocam..

• Sizin için açıklanmış diye siteye baktığımıda 22.000 görüyorum, doğru yere mi bakıyorum acaba?
    Visa Bulletin For July 2025
    THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN AUGUST başlıklı tabloda.

• @BlueGeostar Dogru yere bakiyorsunuz. Ayin 9'unda aciklandi 22 bin olarak.

• Son ay herkes current olur. Aksiyonlarinizi hizli almanizi öneririm.

• Yasaklı

yeni açıklanan bülten ile iyice telaş oldum ve buraya kayıt oldum sıra numaram 27.5k dosyam hong kongta amerikan rüyası sadece bir rüya olarak mı kaldı endişeliyim.

• Su 1 ay nasıl geçecek, sonuç ne olacaksa olsun ama bitsin artık bekleyis .

• ⭐⭐⭐⭐

@szaferb

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |