Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hongkongdan current nosu aktif olup mülakat mailine cevap almayan var mı

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Faruk-Özkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Bugün 7 temmuzda Hong Kong'ta mülakatımızın olduğunu öğrendik. Forumdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla Dr. Nicolson bize 19-20 haziran gibi randevu verebilir. Bu benim açımdan çok sorun değil ama eşim okul öğretmeni olduğu için izin alması çok zor olacak. Okulların kapanışından bir hafta sonra gidebilsek bizim için daha iyi olacak gibi gözüküyor. Yine forumdan okuduklarıma göre konsolosluktan erteleme talep etmek çok tavsiye edilen bir durum değil. Bunun sebebi nedir? Erteleme yaptıklarında randevu direk iptal edilip boşluk olursa mı randevu veriliyor? Dr. Nicolson henüz dönüş yapmadığı için sağlık muayenesi tarihini bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Oğlumun mülakatı 6 Temmuz, sağlık muayenesi de 26 Hazirandı. Mülakattan 3 gün önce sonuçları almıştı.
    Siz sağlık muayenesi için 23 Haziran ve sonrasını talep edin. HK'da iki sağlık kuruluşu var. Hangisi size uygun verirse onu kabul edin. İkisine de yazın. WhatsApp numaraları ile sabah çok erken bir saatte yazışabilirsiniz.

• @hakanu lutfen imzanizi ekleyiniz.kccden gelen mail üzerine ben konsolosluğa mail attım 1 gün sonra dönüp uygun gunlerini belirtiler.

• Herkese selamlar, DS-260 Formunda belirtmiş olduğum adreste olmadığım taktirde, o adresteki yaşayan tanıdığım benim adıma Hem Green Cardı hemde SSN'imi teslim alabilir mi? Kendim başka yerleşmek istediğim eyaletten ötürü ds 260 formundaki belirttiğim eyalete gidip masraf yapmak istemiyorum. O adresteki tanıdığım evrakları alıp bana gönderecek. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

• ⭐⭐

@kadirkurtgoz selamlar, evet o sekilde yapabiliyorsunuz. Bende sizin gibi yaptim. Ds260 formunda maryland vardi fakat ben atlantaya geldim ve burada devam ediyorum. Ssn ve gc yi sorunusuz bir sekilde teslim aldim.

• @onuru Teşekkür ederim

• Honk Kong'ta kalacak yer ayarlayan var mı airbnb'de birkaç buldum fakat tavsiye de almak istiyorum. Uçağım 18 haziranda.

• Hong Kong' da ulaşabileceğim öğrenci tercümanların bilgilerini verebilecek var mı?

• @Okan-Tuğ bede taşıdım ama hala mail almadım dosyanız işlenyor bir kaç hafta sürebilir diyor 23 mayısatn beri

• @Serapp Cok tesekkur ederim.muhtemelen cagirilirsak eger hk ya gidip muayene ve gorusmeden sonra kazasiz bir sekilde vizeyi alirsak usa ya girisimizi yapariz hemen.

• @yalcin61
    Sıla naz (ögrenci)
    +852 95844972
    bi gorusun isterseniz

• Bu sene bu tarihe kadar basılan GC sayısına göre kotanın eylülde veya eylül ayından önce bitmesi bekleniyor mu, herhangi bir çıkarım yapmak mümkün müdür?

• @ugursway cok tesekkurler

• Merhabalar, ben DS260 formunda iş geçmişinde 2 yıldan fazla çalıştığımı belirttiğim bir işi, benden istenirse kanıtlayamayacağımı farkettim çünkü ne yazık ki sigorta girişimi yapmamışlar. Bu bir sorun olur mu?

• @Cansu-mer Yazdım fakat o tarihte HNK de değilmiş

• @mesut16 Selamlar, Bangkok herhangi bir SGK dökümü istemedi benden de eşimden de. Sorun olacağını sanmıyorum.

• @Ahmet-Faruk-Özkan mülakatınertelrmr gibi bir yanlışa düşmeyin bir daha planlama yapmayabilirler arkadaşın dediği gibi alın raporu gidin kimseyede demeyin yurtdışına gidicez diye haklı sebepten işten çıkarma sebebi olur anladığım belli bir müddet Türkiye’de kalıcaksınız işten çıkmakta istemiyorsunuz
    ikinci seçenek randevu talep ederken mail atarken uçak biletim şu tarihte ona göre verebilir misiniz diye sorun olmazsa diye
    bizim senede bir arkadaş mülakata yetişmicekti randevu AP ye kalacaktı arkadaş için gidip ricada bulunduk aynı gün işlemlere başladık yazı işlerinde görüştük erkenden raporu alabildik tabi bu onların iyi niyeti zorunda değiller yetişmezse sağlık raporunu sonra teslim edebilirsiniz AP kalırsınız vizeniz geç basılır

Bence ne gerek var bu kadar aksiyona yıllık izin rapor alın durumunuza göre

• @onuru tamamdır çok teşekkürler.

• @omerko Bana bı mülakat verseler, tazminatı yakıp, çıkışımı alıp gideceğim.

• @Mehmet-Fatih-Aslan inşallah istifa ettiğin Amerika’ya Greencard ile geldiğin günlerde olur 😂yinede mülakattan olumlu cevap almadan vize basılmadan istifa etmeyin derim😅

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |