Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Stoic-Turk moral bozucu çok şey okudum. Sizin yazdığınızla toparlanırım sanırım☀️Yeni yıl umutla gelsin bakalım🍀 Şu aşamada yeşil pasaportum olduğu için dosya taşıma işini düşünmeyerek hata mı yapıyorum acaba nasılsa vize sıkıntım yok diyerek❓

• @Mirage-0 Ankara yavaş olduğu için dosya taşıyorlar zaten başka konsolosluklara, sizin sıranızla Ankara'da mülakat gelme ihtimali %1den az olduğundan hazır yeşil pasaport varken özellikle Viyana'ya taşıyabilirsiniz. Ancak taşısanız bile her ay açıklanan bültenle numaranızın aktif olmasını bekleyeceksiniz ben Hong Kong'a taşıdım geçen sene Ağustos'ta, benim numaram 24xxx hala aktif olamadım D2025 için son 1 bülten kaldı. her sene malesef daha da zorlaşıyor .

• @zekiye-kahveci cevabınız için teşekkür ederim🌹 Çevremde daha önce çekilişte çıkan olmadığı için sürecin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum vallahi, çekiliş sonucuna göre kart elimde diye düşünmüştüm, ne büyük yanılgıymış meğerse🙄 Bir de dosya numarası sıkıntısı var ve sizin gibi hâlâ beklemede olanlar da cabası🙄 Siz bekleyen derviş misali benden öndesiniz, ben daha dosya taşıma derdindeyim😳 Umarım 2025 yılını gönlünüzce bitirirsiniz🍀

• Dv2024 de 30k case number dv2025 de 23500-24k ya denk geliyor yani bu sene 26k üstü çok zor gibi görünüyor. Yaptığımım analiz doğrumudur cevaplayabilecek varmı.Teşekkürler
    @mks @ATS16

• @Murat-Dündar numara analizin dosya sayısına bakılınca doğru , fakat cut-off için kimse bir şey diyemez , yaşayıp göreceğiz. 22k da bile kalabilirler

• @omerko cut off yüksek açıklanırsa o zamanda ds260 formunu erken dolduranlar arasında mülakat dağıtılır yani bu durumda 22-25 k arası cut of un yüksek açıklanmasını istemez mantıklı olan da bu.

• @Murat-Dündar hayır analiz yanlış geçen sene 50 k bu sene 36 bine denk geliyor ki geçen sene eylül ayı 50 k olmuştu bu sene ben 30-32 k bekliyorum , son 11 ayın geçen sene ile aynı gitmesi yüzde 10 sapma ile tesadüf olduğunu düşünmüyorum ki eu total kısmının bile aynı olduğunu unutmayalım bu yüzden before cases kısmı benzer gidiyor olabilir ki aynı total kısmı olsun

• @Erdem-Yıldız Teşekkür ederim cevabınız için

• @Murat-Dündar rica ederim umarım 2026 yılınds devam oranı bu sene kadar yüksek olmaz önünüzde umarım 12-13 bin kişi olur eylül ayına kalmamış olursunuz seneye yapacağınız ilk iş numaranızın önünde kaç kişi olduğuna bakmak olmalı çok önemli bu sizin için

• @Erdem-Yıldız iyi dileklerin için teşekkürler 12-13 bin case mi yoksa kişi sayısı mı bizim bakmamız gereken case sanırım zaten mülakat alabilen kotaya takılmaz gibi.

• @Murat-Dündar önünüzde ki kişi sayısı demek istedim

• @Erdem-Yıldız baba bizi coştur

• @Erdem-Yıldız kafama bir şey daha takıldı da dv2022 de 21k eu dan vize basılmış neden 2-3 yıldır 18 k geçilmiyor bunun bir açıklaması var mı aslında 21-22k vize nasılsa eu dan kafamız rahat olurdu.

• @Murat-Dündar bunun nedeni afrika under filling oluyor eu da iyi çalıştığından dolayı daha fazla vize basılmış oluyor ben böyle biliyorum bu durumu eğer yanlış düşünüyorsam başkası da yazabilir bu konu hakkında

• @mks 26k da kalırsa aşırı kötü olur olur malesef ... Çok üzücü olur

• @Kenshin-himura Evet, gercekten sinir bozucu bir durum olur kendi adima.

• Yüksek açarsa düşük numaralara neden haksızlık olsun kazandım sanıp gidememek hayal kırıklığı yoksa kimse sabahtan sıraya girmedi random bir numara atandı.

• Aslında 22K dahil kimse rahat değil, numara büyüdükçe risk artıyor. Herşey olabilir. Tam bir gerilim filmine bağladı olay. Psikolojik açıdan hazırlıklı olmak lazım. Mantıklı gelmeyebilir ama sanki ya 3K ya da 6K arttıracaklar gibi geliyor. Bunu herhangi bir analize değil, bugüne kadar yaptıkları ortalama ve max sıçramalara bakarak söylüyorum.

• @cngzdmr54 Aynen oyle "haksizlik" olarak degerelendirmek abesle istigal olur. Ortada efor harcanip "hak edilmis" bir durum yok.

• @Mirage-0 Merhabalar hocam, Schengen problemi yaşamadan köşemize çekildik Temmuz 10-11 i bekliyoruz. Current olursak ne ala, olmazsak da hayırlısı diyip kaldığımız yerden devam edeceğiz 😇

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |