Sayılarla DV2025
-
@Murat-Dündar numara analizin dosya sayısına bakılınca doğru , fakat cut-off için kimse bir şey diyemez , yaşayıp göreceğiz. 22k da bile kalabilirler
-
@omerko cut off yüksek açıklanırsa o zamanda ds260 formunu erken dolduranlar arasında mülakat dağıtılır yani bu durumda 22-25 k arası cut of un yüksek açıklanmasını istemez mantıklı olan da bu.
-
@Murat-Dündar hayır analiz yanlış geçen sene 50 k bu sene 36 bine denk geliyor ki geçen sene eylül ayı 50 k olmuştu bu sene ben 30-32 k bekliyorum , son 11 ayın geçen sene ile aynı gitmesi yüzde 10 sapma ile tesadüf olduğunu düşünmüyorum ki eu total kısmının bile aynı olduğunu unutmayalım bu yüzden before cases kısmı benzer gidiyor olabilir ki aynı total kısmı olsun
-
@Erdem-Yıldız Teşekkür ederim cevabınız için
-
@Murat-Dündar rica ederim umarım 2026 yılınds devam oranı bu sene kadar yüksek olmaz önünüzde umarım 12-13 bin kişi olur eylül ayına kalmamış olursunuz seneye yapacağınız ilk iş numaranızın önünde kaç kişi olduğuna bakmak olmalı çok önemli bu sizin için
-
@Erdem-Yıldız iyi dileklerin için teşekkürler 12-13 bin case mi yoksa kişi sayısı mı bizim bakmamız gereken case sanırım zaten mülakat alabilen kotaya takılmaz gibi.
-
@Murat-Dündar önünüzde ki kişi sayısı demek istedim
-
@Erdem-Yıldız baba bizi coştur
-
@Erdem-Yıldız kafama bir şey daha takıldı da dv2022 de 21k eu dan vize basılmış neden 2-3 yıldır 18 k geçilmiyor bunun bir açıklaması var mı aslında 21-22k vize nasılsa eu dan kafamız rahat olurdu.
-
@Murat-Dündar bunun nedeni afrika under filling oluyor eu da iyi çalıştığından dolayı daha fazla vize basılmış oluyor ben böyle biliyorum bu durumu eğer yanlış düşünüyorsam başkası da yazabilir bu konu hakkında
-
@mks 26k da kalırsa aşırı kötü olur olur malesef ... Çok üzücü olur
-
@Kenshin-himura Evet, gercekten sinir bozucu bir durum olur kendi adima.
-
Yüksek açarsa düşük numaralara neden haksızlık olsun kazandım sanıp gidememek hayal kırıklığı yoksa kimse sabahtan sıraya girmedi random bir numara atandı.
-
Aslında 22K dahil kimse rahat değil, numara büyüdükçe risk artıyor. Herşey olabilir. Tam bir gerilim filmine bağladı olay. Psikolojik açıdan hazırlıklı olmak lazım. Mantıklı gelmeyebilir ama sanki ya 3K ya da 6K arttıracaklar gibi geliyor. Bunu herhangi bir analize değil, bugüne kadar yaptıkları ortalama ve max sıçramalara bakarak söylüyorum.
-
@cngzdmr54 Aynen oyle "haksizlik" olarak degerelendirmek abesle istigal olur. Ortada efor harcanip "hak edilmis" bir durum yok.
-
@Mirage-0 Merhabalar hocam, Schengen problemi yaşamadan köşemize çekildik Temmuz 10-11 i bekliyoruz. Current olursak ne ala, olmazsak da hayırlısı diyip kaldığımız yerden devam edeceğiz 😇
-
@ahmetgokaya benim Schengen problemim olmamasına rağmen çekildim kenara, izlemedeyim milleti😉 Hayırlısı olsun🍀♾️
-
@Mirage-0 Dosyanızı bir an beklemeden taşıyın mutlaka. 25 talihlileri olarak 11-12 Temmuz da buralara sevinç içerikli postlar atabiliriz umarım. Hepimiz için hayırlısı olsun 😇
-
@ahmetgokaya umarım yazdığınız gibi olur her şey🍀♾️
-
@Mirage-0 saçlarında beyazlar çıkıcak bir yılda şüphesizki bizleri sana ibret olsun diye yarattı tanrı, bunun için süreci hayatının merkezine koyma İngilizce öğren yeterli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum