Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bugun cevap geldi ek mulakat istendi. Surec asagidaki sekilde ilerledi.

11.03.2025 DS-160 Doldurma

08.04.2025 Talimatlar Emaili

08.04.2025 Belgeleri Kargolama

10.04.2025 Kargonun Konsolosluğa Ulaşması

18.04.2025 Received
    07.05.2025 Case Updated
    08.05.2025 Refused
    09.05.2025 Ek Mülakat Talebi Emaili

• ⭐⭐

@burcuyilmaz Mulakatsiz vize yenileme hakki vizenin tarihinin bitmesinden itibaren 1 yil icerisinde gecerlidir. Dolayisiyla vize bitmeden yapilan basvuru muhtemelen incelemeye alinmayacaktir. Yine mulakatsiz vize yenileme icin basvurucunun 14 yasindan kucuk olmasi gerekmektedir, ki siz zaten kizinizin 16 yasinda oldugunu soylemissiniz.

ABD girisinde parmak izleri Department of Homeland Security'e bagli CBP tarafindan alinmaktadir. Vizeler ise Department of State tarafindan verilmektedir. Dolayisiyla kizinizin 14 yasindan sonra ABD'de verdigi parmak izi mulakatsiz vize yenileme icin bir sey degistirmeyecektir.

• @EasternStar, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@burcuyilmaz Mulakatsiz vize yenileme hakki vizenin tarihinin bitmesinden itibaren 1 yil icerisinde gecerlidir. Dolayisiyla vize bitmeden yapilan basvuru muhtemelen incelemeye alinmayacaktir. Yine mulakatsiz vize yenileme icin basvurucunun 14 yasindan kucuk olmasi gerekmektedir, ki siz zaten kizinizin 16 yasinda oldugunu soylemissiniz.

ABD girisinde parmak izleri Department of Homeland Security'e bagli CBP tarafindan alinmaktadir. Vizeler ise Department of State tarafindan verilmektedir. Dolayisiyla kizinizin 14 yasindan sonra ABD'de verdigi parmak izi mulakatsiz vize yenileme icin bir sey degistirmeyecektir.

Merhaba, vize bitmeden de mülakatsız yenileme için başvuru yapılabiliyor ve başvuru değerlendiriliyor, bilginize.

• ⭐⭐

@deebee Haklisiniz, ben yalnizca sure belirtilen kismi okumusum 🙂 Duzeltme icin tesekkurler.

• @loremipsum Aynı şekilde ilerledi sürecim 7 Mayıs'ta ceac'ta görüntülenmeye başlayan case'im bugün reddedilmiş. Ek mülakat istendiğinde bir randevu ataması yapılıyor mu?

• 15 Mayıs’ta mülakatsız vize yenileme başvurum refused olarak güncellendi. 16 Mayıs’ta ise mülakat gerektiğine dair bir e-posta aldım. Bu mülakat randevusunu yine ais.usvisa.com üzerinden mi almam gerekiyor? Gelen e-postadaki bağlantı bu siteye yönlendiriyor ama sistem değişiyor denildiği için emin olamadım. Ayrıca, randevu tarihini öne çekme imkânı oluyor mu?

• Merhabalar, başvurularınızı mevcut vizeniz varken mi yapmıştınız acaba? Ek mülakqt için pasaportunuz geri gönderildiğinde Birçok kişinin başına gelen mevcut vize iptalini yaşadınız mı?

• @Adnan-Diyar merhabalar bizim de bugun durumumuz refused oldu. Bundan sonra mail mi gelecek acaba? Sizde nasıl oldu? Mevcut bşr vizeniz var mıydı acaba?

• @loremipsum merhabalar pasaportunuz size geri gönderildi mi acaba? Mevcut bir vizeniz var mıydı? Ve randevu bulabildiniz mi?

• @burcuyilmaz Merhaba. Refused oldugu gunden bir is gunu sonra email geliyor. Her ne kadar konsolosluk pasaportlari geri almadan randevu almayin dese de email gelmeden de AIS sitesinden giris yaparak randevu bakabilirsiniz. Risk size ait. Benim pasaportum geri gonderildi. Vize uzerine iptal vb bir kase basilmamis. Sistemlerinden bu vizeyi iptal edip etmediklerini bilemiyorum. Randevuyu email geldigi gun Aralik 2025 olarak aldim.

• @Adnan-Diyar Otomatik yapilmiyor. AIS girisi yaparak randevu aliyorsunuz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• @loremipsum merhabalar, bugun mail beklerken ptt den kargo mesajı geldi. Henüz mail gelmedi. Şuan randevu sistemi kapalı olduğu için ay başını bekleyeceğiz maalesef. Çok teşekkür ederim

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @loremipsum Merhabalar bizim de vizemiz iptal edilmemiş.Danışmanımıza sordum sistemden de iptal edilmemiştir dedi. Sistemden kontrol edilir mi acaba hiç bilmiyorum

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Selamlar;
    Yeni vize sureciyle vize yenileme talebini olusturmus durumdayim. 2 sorum var.
    A) Hala randevu secimine zorladi. 13 haziran 00:15 randevu tarihim gozukuyor. Lakin sadece Vfs global'e dokumanlari teslim etmem gerekiyor diye biliyorum.
    B ) Vfs e global Istanbul'a dokumanlari ne zaman teslim etmeliyim? Bir onay maili gelmesi mi gerekiyor? Ceac visa status check sayfasinda ds 160 numarasiyla application id girip vizemin durumunu takip edemiyorum. "Your search didnt return any data" hatasi aliyorum.

Bu konu hakkinda bilgisi olanlar varsa paylasirsa cok sevinirim.

Herkese kolay gelsin.

• Merhaba, drop box onayı aşamasında "Lütfen Vize Başvuru Ana Sayfasına dönün ve 'Başvuruyu Kapat ve Yeni Başvuru Başlat' seçeneğini seçerek yeni bir başvuru başlatın ve Mülakat Muafiyeti Başvurusu için vize kategorinizi seçin." uyarısı alıyorum. Vize kategorimi doğru seçtim ve defalarca başvuruyu kapayıp yeniden başlatmama rağmen aynı uyarı çıkıyor. (mülakat muafiyetinin tüm şartlarının uygunum)Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

• @iremthelawyer yaklaşık son iki saatir belirttiğiniz hatanın birevbirde aynısını yaşıyorum. tüm muafiyet kriterlerini karşılamama rağmen sürekli aynı uyarıyı alıyorum. başvuruyu kapatıp, yeni başvuru başlatıyorum, visa tiplerinde muafiyet olarak belirtilen son seçeneği seçiyorum yine de olmuyor. bir yerde yanlış mı yapıyorum diye defalarca dikkatlice denedim ama olmadı. cevap edinirseniz, lütfen yazın.

• @iremthelawyer bende de aynı hatayı veriyor. surekli aynı ekrana geri dönduruyor.

• Merhaba Irem hanim, ayni sorunu bende yasadim. Acaba interview waiver sorularindan birine yanlis cevap mi veriyorum diye dusunuyorum. Bir soruda asagidakilerin hicbirine uymadiginizi konfirme edin gibi bir soru var, orada evet isaretlemek gerekiyor sanirim ama ben hayir'i isaretlemistim. Bu surec'i basindan basariyla gecen biri ekran goruntuleriyle burada paylassa cok yardimi olacaktir. Ben ekran goruntusu alacagim ve basarili olursam, paylasirim. Tesekkurler Gokhan

• @Lagos o soruya evet şeklinde cevap vermek gerekiyor diye biliyorum ancak sistemdeki sorunun bununla alakası yok, tüm sorulara doğru yanıt versek de ne yazık ki bu hatayı alıyoruz. Sanırım sistemlerinde bir sorun var. Eğer bir gelişme olursa buradan da paylaşacağım

• @iremthelawyer haklisiniz, o soruya Evet isaretlemek gerekiyormus. Fakat bendede yine ayni sorun cikti. Kapat ve yeniden basvur diyor sistem.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |