Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Aylara göre dosya numarasinin aktif olduğunu nereden bakiyorduk başka ülke konsolluklari için hk da 11 k da hangi ayda çağırmış merak ettim

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 verdiğin aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederim. Dosyayı Viyana'ya taşıma için mail attım, cevabını bekliyorum. henüz cevap gelmediği için de imzamı değiştirmedim.

• dosyayı ankaradan taşıdıktan sonra ankaranın iyi gitme durumu oldu diyelim dosyayı tekrar ankaraya taşımada nasıl bir performansları var acaba bilgisi olan var mı

• @onuru çok teşekkür ederim. Dosya taşıma için mail attım. Viyana'ya taşıyacağız. Henüz cevap gelmediği için imzamı güncellemedim ancak excel'e okuyan arkadaşları yanıltmaması adına Viyana olarak yazdım.

• Arkadaşlar merhaba normalde okuduğumuz lisenin olduğu şehirde yaşamıyoruz.Bir iş için gelmişken lise transkriptimizi almak için liseye geldik. E okul uygulmasına 2008 yılında geçilmiş olduğundan ve 2011 mezunu olduğumuzdan dolayı e okuldan çıkan transkripte 1. Sınıf boş görünüyor. 2-3-4. Sınıflar var sadece. 1. Sınıfıda bilsem diye bi uygulamadan ayrıca çıkarıyorlar saçma sapan bir sürüsü kâğıt oluyor. Bu durum konsoloslukta sorun olurmu? Tekrardan şehir dışına çıkıcaz. Hemen halletmemiz lazım napalım acaba bu durumu yaşayan oldumu?

• @ATS16 merhaba buradan bir soru daha sordum ancak sorum cevaplanmadı. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ds260 formunun en başındaki (henüz asıl form açılmadan önceki kısım) principal applicant surname kısmına başvururken yazdığım soyadını mı yazmalıyım. geçtiğimiz günlerde evlendim ve soyadım değişti.

• Merhabalar ve herkese şans/başarılar dileklerimle,

Case Number: 2026EU00026XXX
    Principal Applicant Name: GELIR AGPXX, XXX
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY

Sorulmuş ve cevaplandıysa şimdiden çok özür dilerim,
    1-loto eşime çıktı mülakata (eğer sıra gelirse ) ben ve çocuğumuzda(14 yaşında) mı katılıyor?
    2-mülakatta mali verilerde taşınmaz varlıklar yani tapular fayda gösterirmi ? Ayrıca altın, hisse senedi ve fonlar yatırım hesabı olarak göstersek sıkıntı olurmu yoksa yoksa herşeyi (altın,hisse senedi fon) nakite çevirip dolar hesabımı göstermek gerekli acaba?
    3-formu henüz doldurmadım, pasaportlar temmuzda bitecek, bu pasaportlarla başvursam, olurda mülakat sırası gelir yeni pasaportları alıp bilgi güncellemesi yapabiliyormuyuz?
    4 - varlıklar kadar borç yüküde talep ediliyormu?

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar merhaba benim case number 8xxlerde sizce mülakat hangi ayda gelebilir tahmini ben ona göre paramı hazır edeceğim

Merhaba, aslında tam da bu nedenle her yıl hazırlanan excel tabloları çok kıymetli oluyor. Ancak şu anda halen tabloda görünmüyorsunuz.
    Geçmiş yılların tablolarına bakarak bir çıkarım yapabilirsiniz.
    Siz de tabloda yer aldığınızda, bu yıl ve gelecek yıllarda öngörüde bulunmak mümkün olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
    dv2025 için vize bültenlerine-fikir vermesi açısından- buradan bakabilirsiniz (dv2026 için süreç 1 ekimde başlayacak, öncesinde ağustos ortası gibi ilk bülten açıklanır muhtemelen) ancak numaranızın current/cut off olması, konsolosluktan o ay için mülakat almanızı garantilemiyor malesef. Hangi numaralar, hangi konsolosluklardan ne zaman mülakat tarihi almışlar bunu 2025 için şu excel dosyasından görebilirsiniz, (bu excel dosyasına verilerini giren kişilerle sınırlı tabi bu bilgiler) 2026 için size bir fikir verebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-Ağpınar Soru sormadan önce imzanızı düzenleyin.
    Sonra 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG 2026 excel dosyasına bilgilerinizi girmeniz önemli.
    2025 te yanlış hatırlamıyorsam 8xx lü dosyalara ocak ayında mülakat tarihi verildi, 1 ay öncesine de 1 ay sonrasına da hazırlıklı olabilirsiniz. Kendi sürecinizle ilgili kendi öngörü ve tahminlerinizde bulunmak isterseniz 2025 dosyasını detaylı incelemeniz faydanıza, aynı zamanda 2025 mülakatlarını da..

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-Ağpınar başlığın ilk iletilerini okuyun lütfen

• ⭐⭐

@onur12 selamlar, asagidaki linkten takip edebilirsiniz.

• arkadaşlar herkese selamlar olsun, schengen vizem olmasından 2 yıllık vienna için dosya taşıma maili atacağım kcc birimine ancak avustralya da arkasım yaşıyor onun adresini vereceğim fakat vienna da değil salzburg tarafında bir problem olmaz değil mi?

• merhabalar ds 260 formunu yeni gönderebildik , sign ve sumbit ettik tüm aşaamaları da ince ince araştırıp forumdaki bilgilere göre doldurduk , sorum şu olacak
    -Forma çıktı almak için tekrar giriş çıkış yaptık bu formun işlenme süresini etkiler mi ?
    -Mülakat tarihimiz belli olduğunda gelen maildeki linkten mi öğrenebileceğiz ?
    teşekkürler şimdiden

• @onuru Çok teşekkür ederim. Hangi ülkeye taşıdınız size maliyeti ne oldu acaba. O ülkede ne kadar kaldınız?

• @rezanclz schngen vizemiz yok nasıl yapabiliriz. Sizce schengen basvurusu mu yapalım? yada vizesiz ülke tercihi mi yapalım schengen almak için şartlar nedir bilmiyoruz. Bir de bu taşıma işlemini ne zaman yapmalıyız. DV-260 formunu gönderdik

• ⭐⭐⭐⭐

@cake

Formunuza yeni soyadınız ile ulaşamıyor olsanız gerek zira KCC evlendiğinizden haberi yok. Forma ulaşırken kızlık soyadınız ile, formu doldururken evlendikten sonra aldığınız yeni pasaportunuzdaki kimlik bilgilerine göre formunuzu doldurmanız gerekir diye düşünüyorum.

• @aysegul Ankara 11 ve 12. ayda mulakat almıyor sanırım. Benim gibi düşük CN numaraları 10. Ayda mülakata çağırılmazsa ocak ayına sarkması yüksek ihtimal görünüyor yanılıyorsam düzeltin lütfen

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |