DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@MEMET-0 biz tercümanla girmiyoruz ancak tercüman bulmak pek sorun olmuyor.Zaman yaklaştığında gruptaki arkadaşlardan gerekli bilgilere rahatça ulaşabilirsiniz.Ayrıca buradaki eski mülakat deneyimlerinden de yararlanabilirsiniz.Sadece mülakat öncesi kiminle birlikte mülakata katılacağınızı önceden mail ile konsolosluğa bildirmelisiniz.
-
@blueboy21 2024 ye başvuru yaptık manasında belirtmiştim.
-
@Murat-Dündar Maalesef, ben de o belgeyi ıslak imzalı olarak götürdüm, ancak o belgeyi çok önemsemediler. E devletten cıkarttığım öğrenci belgesinin tercümesini ve onayını istediler.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Physicus orijinal diplomamiz varsa bunların hiçbirine gerek yok dimi. Tercüme, edevletten belge transkript vs.
-
@DenizMaths Dilerim vizenizi aldığınız o haberi de buradan okuyacağız. Çok sevgiler
-
@Zuhuratbaba Sınavlar için kızınıza sağlık raporu alabilir misiniz? Raporla sınavlara sonradan girdiğini belirten bir yorum okumuştum bu forumda.
-
@doguyilma Merhaba, bilgilerinizi DV2026 Excel takip listesine eklermisiniz?
-
LGS ve YKS sinavina gireceklermiş talihlinin kızları, telafi sınavı olmayan sınavlar ne yazık ki.
-
Bu ileti silindi! -
@Zuhuratbaba
@ATS16 'nin yazdığı sınavlarız için önerdiğim rapor olayı zor gibi.Ben olsam TR deki bu sınavları boş verirdim. Greencard'a sahip olup yeni bir hayata başlamak ve kızlarınızın eğitimine Amerika'da devam etmesi çok daha faydalı olacaktır bence.
Benim 9. başvurumda çıktı oda önlerde bir numara değil. Her zaman böyle bir fırsatı bulamayabilirsiniz.
-
İmzanizi kontrol edebilir misiniz ayarlardan, iletilerinizde çıkmıyor sürecinizin detayları.
-
Benim ekranda imzam görünüyor, farklı bir ayarmı yapmam gerekiyor?
-
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Flight101 Okay
Excelli doldurdum. İmzamı güncelledim. -
@Mehmet-Fatih-Aslan evet orjinal diplomanız varsa gerek yok.
-
merhaba herkese bir sorum olucak belki yazılmıştır konusu ama vakit olmamasından yazmak istedim
2008 öncesi mezunu olduğumdan dolayı sistem bizleri görmüyor. okuldan öğrenci durum belgesi QR kodlu elekronik imzalı müdür kaşe ve ıslak imzalı aldım .Diplomamın orjinali elimde mevcut bunların hepsini yeminli tercumana çeviri yaptırdım . bende belki 5 kez diplomamla ilgili mailler aldım ve taraflarına ilettim en son açıklayıcı bir mail yazdım yani sistemde nasıl görebileceklerini gibi gibi . ben kameradan okuttuğumda sitemde bilgiler otomatik çıkıyor sadece güvenlik kodu girdiklerinde görüntüleyebiliyorlar. verdikleri cevapE-postanız için teşekkür ederiz. Belgeleri takip için Göçmen vize birimine ilettik. Görevli davanızı inceleyecek.
benim gibi bu sorunla karşılaşan var mı ?
yönlendirmeleriniz için ayrıca teşekkür ederim
-
Herkese merhaba. Acil olarak sormak istediğim bir soru var. 10 Haziran salı günü Ankara' da mülakata gireceğiz. Pasaportun teslim alınacağı yer ile ilgili sisteme kayıt oluşturdum fakat giriş yapamıyorum engellendiniz diyor. Daha önce aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bu işlemi yapmazsam nasıl bir sorunla karşılaşırım? 0850 ile başlayan irtibat numarası artık kullanılmıyormuş. Her şey yeni sistemden yürütülüyormuş. Desteklerinizi bekliyorum.
-
@eva7621 selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.