DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
@ATS16 merhaba,
Az önce KCC ye tekrar mail attık, çok kısa ve net sorduk ve mülakat yerimizin Bangkok olduğunu teyit eden bir mail aldık.
Desteğiniz için çok teşekkürler. -
Hayırlı olsun, bundan sonra arkanıza yaslanip mali yilin başlamasını, bültenlerin açıklanmasını ve cut off olmayı bekleyeceksiniz. Yine bu sürede geçmiş yıllar Bangkok mülakat deneyimlerini okumayı ve mülakatınıza götürmeniz gereken doğum yeriniz olan Özbekistan’dan temin edilmesi gereken varsa belgeleri olabildiğince en güncel tarihli bir şekilde temin etmeye calismaniz faydanıza olacaktır. Bol şans!
-
AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak başlığını okuyarak fikir edinebilirsiniz planladığınız AOS süreci ile ilgili. Danışmanınız sürecinizde bu kadar yavaş kalmışken hala kendisi ile çalışmaya devam etmek istiyor musunuz? Forumda bu yazdığınız konu başlığında ve yukarıda refere ettiğim başlıkta birçok bilgi mevcut, hem de ücretsiz. Bol şans!
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
Merhaba arkadaşım ben 2026 Green kart talihlisiyim DS 260 formunu akrabam doldurdu yaklaşık 15 gün önce doldurduk iki gün önce de eşimin formunu doldururken fark ettik ki mail adresim 1974 yazacağına 1794 yazmış dosyamı açtırmalı mıyım bir de yanlış yazdığımızı fark ettiğimde yanlış yazılan 1794 lü mail hesabı açtım mülakat tarihi bu maile gelir diye doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum dosyamı açtırmamalı mıyım
-
@melisbasdurmus selamlar, bence ilk bultenle cutoff girmeniz yuksek ihtimal gorunuyor. Eger aklinizda tasimak varsa bence hic beklemeden tasima islemini gerceklestirin. Diger turlu ya ankarayi beklemeniz gerekecek yada rica minnet tasima islemi yapacaksiniz. Tercih sizlerin, bol sanslar.
-
@Nebleux Umarım. Bir de cn current olsa bile yaklaşık bir buçuk sene bekleyecek olma fikri çok zor 🥲
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
green card cıktıktan sonra evlendim. en başta case number kısmını girdikten sonra Enter the Principal Applicant's Surname kısmına evlendikten sonraki soyadımı mı yoksa başvururken kullandıgım soyadımı mı kullanmalıyım
-
@Ahmet-Aslan dövme yaptırsanız belki de kapanır belli olmaz.
-
Ben de bu yığılma işinden korkmaya başlıyorum açıkçası. Tayland, Hong Kong, Avusturya; bu adamların işi gücü yok mu Türk vatandaşlarına mülakat yapıyorlar? Dolduk yerimiz kalmadı diye bizi havada bırakırlar diye korkuyorum, aklımdan Umman geçiyor. Hem de daha ucuz.
-
@onuru cok tesekkürler:)
-
@kemal85 şimdiye kadar okuduğum en ilginç şey buydu büyük ihtimalle bu başlıkta. Demek KCC'de cut-off olmadan Gürcistan'a taşırsak oturum izni istemiyorlar? Bunu mesela konsolosluğa mail atıp teyit istemek iyi bir fikir mi? Eğer mümkünse ben de kesinlikle Gürcistan'ı tercih ederim.
-
arkadaşlar kcc ye mail attım , mülakat dosyamı hong kong a taşınması için ,gelen mail bu , nerede hata yaptığıımı söyleyebilirmisiniz
Thank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/
Sherry
Support Contractor – LDRM/DTSV
CA/VO/DO/KCC
Kentucky Consular Center
3505 N Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
[email protected]*Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
*This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
-
Merhabalar dosyamı KCC mail atarak Hong Kong'a taşıdım. Dosya taşıdıktan sonra da evlendim. Eşimin henüz pasaportu yenilenmedi. Yenilendikten sonra eşim için DS-260 formunu göndersem sorun olur mu? Bunun için herhangi bir süre var mı?
-
@lulzsec, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar dosyamı KCC mail atarak Hong Kong'a taşıdım. Dosya taşıdıktan sonra da evlendim. Eşimin henüz pasaportu yenilenmedi. Yenilendikten sonra eşim için DS-260 formunu göndersem sorun olur mu? Bunun için herhangi bir süre var mı?
Merhaba, hayir sure kistiniz yok. Mulakat tarihi aldiktan sonra da ekleyebilirsiniz. Zaten formunuzu actirmaniz icin mulakatinizi beklemelisiniz, mulakat maili sonrasinda elcilige evlendiginizi ve formunuzu guncellemeniz gerektigini iletirsiniz. Formunuz unlock edilir, gerekli guncellemeleri yaparsiniz.
-
@deebee Teşekkür ederim :)
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Mert-A selamlar, endiselenmeniz de haklisiniz fakat umman konusunda farkli yerlere bakmanizi oneririm. Umman bu zamana kadar 3 tane eu dosyasina mulakat vermis. Simdiden bol sanslar.

-
@ahmetkna selamlar, mailinizde adres belirtmismiydiniz? Adres ekleyerek tekrardan gondermeyi deneyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum