Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Scythep açıkçası bilgim yok alanların hepsi gidip kendi aldı.İsterseniz arkadaşınız gidip sorsun ama kimlik ve foto alıyorlardı bilgileri doldurmak için

• Kıbrıstan sicil kaydi aldik ama ismi yanlis yazmislardi, duzeltmelerini soyleyince duzelttiler fakat bu sefer de pulu tekrar bastilar farkli kagida, ustune damga bastilar, iptal damgasi ama. Kadin dusmesin diye boyle yaptigini soyledi ama yenisini isteyince vernedi bizi kovdu, cok degisik birine denk geldik. Telefonda oldugum icin foto atamiyorum, bu sıkıntı olur mu? Pulun üstünde ters iki tane iptal yazili damga var
    (Gonderiyi silemedigim icin duzeltme yazayim, ogrendigime gore dogrusu zaten buymus.)

• @pnarr pul olmasını talep etsem kabul etmezler mi? Ve bu belgenin geçerliliği ne kadar?

• @pnarr en iyisi ben de gideyim kendim alayım madem, kıbrısa dönmeyi hiç istemiyordum ama...

• @Scythep mecburen gidip almak gerekiyor

• @Scythep göndermiyorlar ama pul parasını da alıyorlar… böyle bir saçmalık

• @pnarr tipik kıbrıslı işi yani

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Selamlar

Forumdaşlara Abd de iyi keyifli hayatlar dilerim

Acaba Ukrayna ve Çinden adli sicil kaydı nasıl alabilirim ?

Bilgi verebilirseniz çok minnettar olurum

Teşekkürler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @gucarslan merhaba. Cevabınızla ilgili bir sorum olacak. Ben ds260 doldurken e-devlet üzerindeki ikamet adres değişikliklerimi girmiştim. Bu sürede erasmus kapsamında 9ay kadar Almanya’da bulundum ama ikamet bilgimde e-devlet üzerinde bir değişiklik olmadığı için bu bilgiyi girmedim. Sizin cevabınızı okuyunca da yanlış mı yaptım diye düşündüm. Bu aşamada formu değiştirmeli miyim?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 

• @canjaws merhabaö bende 2 yıl rusyada yaşadım, bu belgeyi istanbul elçilikten başvurarak alabilir miyim ? birde ds260 ı yeni verdim.kcc den gelecek maili bu evrak elime ulaşmadan gönderirsem sorun olur mu ?
    Yani;
    ds 260 formunu doldurduktan sonra gelecek mail için hazırlanan evraklara da türk adli sicil belde mevcut ama rus adli sicil belgesi eksik iletirsem ve mülakatta sunarsam nasıl olur ?
    cevabınız için teşekkürler

• @Can2026 maalesef ben istanbuldan aldım onlar sade yazılı bir belge verdiler mülakatta kabul görmedi eğer tanıdık biri varsa vekalet verin ben öyle yaptım yada ankarada ki rus konsolosluğuna gidin oradan çözün

• Tayland Elçiliği mektuba cevap yazdı , Yurtdışında yaşamış olduğumuz ülkelerden alınan dli sicil kayıtlarında noter onayı veya apostile gerek yokmuş sadece ingilizce çeviri yetiyormuş

• @myof61 Merhaba kabul görmeyince ne yaptınız acaba ? Sizde Rusya dan mı almak istemiştiniz ?

• @bakarmisin100 Yani tayland bu konuda daha esnek diye anlıyorum. Ancak başka bir arkadaşımız elçiliğin verdiği yazı kabul edilmedi diye yazmış. bir yorumunuz var mı ?

• @myof61 Yorum için çok teşekkürler. Sizinde Rusya mı idi ? Mülakatte bu evrakınız red edilince ne yaptınız ?

• @Can2026 O arkadaş bizlerle bilgisini paylaştığı için saolsun.Rusya ülkesi için İstnabul konsolosluğundan adli sicil belgesini almamamızı öğrenmiş olduk.Sizin hangi ülkeden adli sicil kağıdı almanız gerekiyordu ?

• peş peşe aynı soruyu öndermişim fakat silemiyorum kalabalık etmemesi için. Bende Rusya için alacağım ve konsolosluğa güveniyordum. bu şekilde olması sorun oldu.

• @isil-ak Merhaba durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Otomatik mail ile gelen bir istek mi onu anlamaya çalışıyorum da ve bu belgeyi mülakatta götürdünüz mü? Teşekkür ederim.

• Merhabalar. Daha önce 1 yıl bulunduğumuz bir ülkeden adli sicil kaydı aldığımızda mülakat tarihine kadar o ülkeye tekrar girmemiz sorun yaratır mı? Konuya ilişkin bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• @emrewhite Bunun sorun olacagini sanmiyorum. Adli sicil alindiktan sonra ayni ulkede yasamaya devam ediyor da olabilirsiniz.
    NVC'den gelen epostada yazdigi gibi alinan raporlar 2 yil gecerli. Giris cikis yapmaniz sorun teskil etmeyecektir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |