Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hong Kong’dan herkese selamlar.Salı akşamı İstanbul’dan Baki ve Demet arkadaşımızla toplam 5 kişi olarak aynı uçakla Hong Kong’a indik.Uzun uçuş olduğu için fena bir uçuş geçirmedik.Perşembe günü Baki arkadaşımız,ben,eşim ve oğlum Nicolson’da sağlık muayenesine girdik.Buraya kadar Hong Kong’un boğucu nemli havası dışında herşey normaldi.Oğluma çocukken olduğu bir aşıyı tekrar olması konusunda direttiler.Eşim doktor olduğu için aşıyı da ekstra kanıtlayacak belgelerle,oğlumun boş yere civa yüklenmesini istemiyorum diyerek reddetti.Bir süre sonra kabul edip,tamam gerek yok dediler.Ailece hepimize polio aşısı vuruldu.Onu bilerek yaptırmamıştık zaten.Kötü olaylar ise aynı günün akşamı başladı.Eşimde yoğun klimaların ve galiba aşının da etkisiyle ateş,vücut ağrıları ve burun akıntısı başladı.Bütün gece hastalıkla uğraşırken cuma günü Nicolson’dan mesaj geldi.Eşimin röntgenini tekrar çekmek istediklerini ilettiler.Burada pek çok arkadaşımızdan okumuştum aynı durumu ama insan yine panikliyor.Cumartesi sabah 10:00 da tekrar çekim yapıldı.Bugün burada şu an saat 18:30 ve Nicolson kapandı.Bize de şükürler olsun şu ana kadar balgam testine kaldınız diye bir mesaj gelmedi.Bunu yaşayıp 2.kere göğüs filmi çektirmiş arkadaşlara bir sorum var.Sizlere ne zaman dönüş olmuştu?Ya da balgam testine kalmayanlara hiç mesaj göndermiyorlar mı?Bunu yaşamışlar lütfen cevaplasın.Teşekkürler şimdiden

• @Zuhuratbaba İnşallah almış olduğunuz karardan dolayı sonradan pişman olmazsınız. Şu anda TR'nin en prestijli (Boğaziçi, ODTÜ vb.) üniversitelerinden yeni mezun olanların eğer bir işe başlayabildilerse hangi maddiyatta ve hangi yol haritası ile kariyerlerine devam edeceklerini bir sorun; alacağınız yanıtlar kararınızı değiştirmenize neden olabilir.
    Her şey gönlünüzca olsun.

• ⭐⭐⭐

@doguyilma
    Selamlar ...DV2026 talihlileri için
    Bucketlist..

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

All you need, only read...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐

@DenizMaths gecmis olsun Deniz hanim, umarim sorunsuz atlatirsiniz.

• @Zuhuratbaba muayeneden sonra dönebilirsiniz en son çare kendiniz vizenizi alıp daha sonra kızınız için tekrar randevu kovalayabilirsiniz bu şekilde yapan vardı forumda

• @onuru çok teşekkür ederim Onur Bey.İnşallah

• @DenizMaths Abla çok geçmiş olsun. İlk büyük sevincimi yaşamak için güzel haberlerinizi bekliyorum. Selamlar, sevgiler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @aliaytac41 sağol ablacım.🙏

• Merhaba, 2024 çekilişinde eşime greencard çıktı.
    Sıralamamız 20.176 fakat bir kısım iyi derken bir kısımda taşıma yapmanız gerekiyor demekte fakat bundan 3 sene önce bir tanıdığımız 27 bin küsur sıralama ile gitti kendisi. Hatta biz referans adres olarakta onun adresini formlarımıza yazdık. Şimdi iki arada bir derede kaldık ne yapmalıyız nasıl bir süreç izlemeliyiz bu konuda gerçekten bilgisi olan insanların görüşüne ihtiyacımız var sizden ricam bizi aydınlatmanız.
    Şimdiden Teşekkürler 🙏

• @DenizMaths abla saglık konusunda mulakat deneyımı gelıcekmı aceba

• @gozkan1 Çok tebrikler öncelikle 🙂
    Bizde dosyamızı taşımayı düşünüyoruz maliyet açısından bangkok daha iyi gözüküyor fakat merak ettiğim birkaç şey var. Sağlık muayne randevusunu mülakat tarihinden sonra aldınız değil mi yani çok uçurum günler oluyor mu merak ettiğim bu aslında. Birde evraklar için mail mülakat tarihiyle geliyor size değil mi?

• @Ahmet-Sarıkurt Merhaba, öncelikle güzel bi yaşam diliyorum 🙂
    CN 2026eu48xx ve dosyamı taşımayı düşünüyorum bangkok'a fakat eylül gibi yani 2026 süreci başlamadan önce düşünüyorum. Siz current olmadan mı taşımıştınız. Kasımda düğünüm var bu sebeple aslında eylül gibi taşıyayım daha geç verilir mülakat belki diyorum doğru bi yol mu acaba 😕

• @aliaytac41 merhaba, dosyanız ekim ayında current olup mülakat maili mayısta mı geldi acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus

DV2026 kazananı olarak sürecin işleyişi ve detayları ile ilgili DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularınızı sorabilir - cevaplarını bulabilirsiniz bulabilirsiniz. Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, sorularınizin tam cevapları mevcut.

• Merhaba , oğlum ilkokul 4.siniftan mezun olacak vize görüşmesinde veya Amerika da ki okula gittiğimiz de e devletten cikarttigim Öğrenci belgesi yeterlimidir?
    Birde bosanma evragi haricinde "Mirascinin bosanma belgesi" istenmis bu belge nedir? Böyle bir belge nerden alınır?

• @Mert-Ali-Ayyildiz Hocam merhabalar. Aşağıya eklediğim bilgileri kendinize göre revize edip profili düzenle kısmından imzanıza eklemeniz gerekiyor ki daha sağlıklı iletişim kurulabilsin. Mülakat yeriniz neresidir acaba?

Dosya Numarasi: 2025EU46XX
    DS-260 Gonderimi: 05/05/2024
    Mülakat Yeri: Ankara
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris:

• @melisbasdurmus Merhaba, evet öyle oldu.

• @Mert-Ali-Ayyildiz 2024 çekilişi nasıl çıkıyor Mert bey? Gelecekten geçmişe dönüp çekilişle mi oynadınız?

• @TC-Secil-Tarhan-Altınok vize gorusmesinde herhangi bir okul evraki gerekmiyor. Ama amerikada okula kaydettirmek icin bildigim kadariyla transkrip gerekiyor. Ben 2 cocugum icin transkript alip cevirtmeyi dusunuyorum.

• @Manushaqe okulundan isteyeceğim o zaman, teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |