K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Rookie çok teşekkürler. Biliyorum. Sarı zarf çok onemli. Sirt cantamda tutacagim önemli evraklarimi. Bakalım. Yaşayıp göreceğiz. Hayirlisiyla giriş yapalım.
-
@crazycells @Rookie ben bu cuma için bilet alacağım. Tek yön bilet de bir sıkıntı oluyor mu? Konsolosluk görevlisine sormuştum. Bir problem olmaz. Ama yinede sormak istedim thy dan alacagim
-
@kewanee K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
@crazycells @Rookie ben bu cuma için bilet alacağım. Tek yön bilet de bir sıkıntı oluyor mu? Konsolosluk görevlisine sormuştum. Bir problem olmaz. Ama yinede sormak istedim thy dan alacagim
problem olmaz. Daha ucuz olacaksa giris-donus bilet alip, daha sonra biletin ikinci kismini iptal edebilirsiniz.
-
@crazycells tek yön olarak aldım biletimi cuma gunu için THY 694 dollar. Bu fiyat tek yön olarak oldukça uygun gözüktü benim için. Nişanlım 2 hafta önce gidiş dönüş 820 dolara almıştı.
-
Hayırlısı olsun @kewanee benim aldığım tarihlerde gidiş dönüş aynı paraya denk geliyordu Thy de ben gidiş dönüş alıp dönüşü en ileri tarihe seçmiştim tatil için dönerim diye ☺
-
-
@Rookie teşekkür ederim dostum. Tek yön bu sıralar çok uygun en azından gideceğim yer için.
-
@özgür sizin banka hesabı ve ekonomik durumunuzla ilgili bir belge göstermiyorsunuz. Gerekte duyulmuyor. Size sadece şu an ki işinizi soracaklar en fazla. Bunun haricinde işiniz ve maddi durumunuzu sorgulamiyorlar. Bu aralar konsolosluk çok yoğun green card dolayısıyla. Aslında stress olacak birşey yok. Ben çok rahat gitmiştim. Ama benim bankoda çok agresif ve gergin bir bayan olunca. Ve cok uzadıgi için stresli oldum. :) ufak tefek kumral genç bayan memura dikkat edin. Diğerleri çok naif ve sevecen insanlar. Sizdeki şans benim gibiyse :)
-
@kewanee hayirli olsun. Simdiden iyi yolculuklar!
-
Evet arkadaşlar az önce vize görüşmesinden çıktım . Bende onay aldım . O kadar sıkmaya değmez kendinizi ..
-
@özgür tebrikler cok guzel bir haber. Hayirli olsun :)
-
@misi-misiyos teşekkür ederim .
-
Arkadaslar ben de az once doktor muayenesinden ciktim. Sayin @kewanee cok guzel anlatmis benim ona ilave edecegim pek bir sey yok ancak ucret konusunda bilgi verebilirim. Ben asi kartlarimi goturdum ancak buna ragmen 3 adet asi oldum. Doktorun ofisine toplam 250 USD odeme yaptim. Handan Hanim konusma arasinda pat diye yapiverdi asilari. Sonradan hangi asilari yaptiniz diye sorunca soyledi ki bir asi su cicegiymis. Ben su cicegi gecirdim dedigim zaman isa bir sure sessizce birbirimize baktik. Saniyorum ki bu asi fazladan oldu. Neyse sorun degil kismet artik :) Duzen laboratuarina da 118 USD odeme yaptim ve oradan ayrildim. Bu arada benim randevum saat 10daydi ancak ben saat 9da gittim muayenehaneye ve direk islemler basladi. Persembe gunu vize gorusmemden sonra da onun detaylarini yazarim.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba yurt dışı çıkış harcını ödeyen var mı ? Ben bankadan 15 TL ödedim ama doğrumu ödedim teyid etmek istiyorum . Bilen bildirirse çok sevinirim . Teşekkürler
-
@özgür evet muhtemelen doğru ödedin:)
-
@özgür hayirli olsun, vize gorusmesi sirasindaki diyaloglari hatirladiginiz kadariyla aktarabilirseniz harika olur.
-
@crazycells teşekkür ederim . Görüşmem için arkadaşlarım dediği gibi 7.30 da orada oldum ve randevu saatimi bekledim . Girişte güvenlik kontrolünden geçtikten sonra pasaportları alıp vize türüne göre numara veriliyor . Daha sonra soldan ilerleyip bayrağa doğru gidip koridor kısmında olan yerde numaranızı bekliyorsunuz . Sıra geldiğinde pasaport ve sıra numarasını belirleyen kağıdı istiyorlar . Sonrasında nufüs kayıt, adli sicil, ı134 belge,iki resim, kanıtlar, gelir vergisi,boşanma durumu var ise Aslı ve fotokopisi, alıp aynı numara ile tekrar bekliyorsunuz . Daha sonra tekrar başka bir bankoya gidip önce yemin ettirip daha sonra parmak izi kayıtları aldıktan sonra , sorular ;
nişanlınız ile ne zaman nerede tanıştınız ?
Nişanlınızı kardeşi var mı?
Nişanlınıza nerede evlenme teklifi ettiniz ?
Daha önce yurt dışında bulundunuz mu?
Nerede evleneceksiniz?
Aileleriniz tanıştı mı?
Nişanlınız kaç kere görüştünüz?
Çocuğunuz var ise çoçuğunuzu tanıştırdınız mı?
Daha sonra kanıtları ve vatandaşlık haklarınızın yazdığı bir kağıt vererek onaylanmıştır diyip işlemi sonlardırdık . -
@özgür evet doğru ödediniz. Bugün bende ödedim. 15 tl
-
Hayırlısı olsun sayın @özgür ☺
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum