@Muhtaradana, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Yeni sistemi ilk kullananlardan biri olabilirim.Maalesef ileri tarihli bir randevu bile yok "Hiç bir zaman dilimi mevcut değil" diyor . Amerika randevu sistemi schengen randevu sistemi gibi oldu. Eskiden en azından bir randevumuz var diyorduk . Yeni Web sitesini hiç beğenmedim 2000 li yılların başları gibi bir görünümü ve işleyişi var.
kesinlikle öyle...yeni sisteme eski sistemden geçiş yapanlardan bazılarının ödemeleri kaybolmuş tekrar 185 usd mrv ucreti isteniyor muş
ayrıca benim sorunumda eşim ve cocuklarımın basvurularını yeni sisteme aldıgımızda sadece eşimin başvurusu gözüküyor cocuklarım yok. ekleme cıkarma vs kesinlik yapamıyorsunuz sayfada....
zaten mevcut yeni sisteme kayıt olurken ev adresi pasaport bilgileri vs sorup kaydet diyorsunuz bir şey seçme gibi şansınız yok , ben ekledim bir baktık cocukların basvurusu yok sadece eşimin başvurusu kalmış
ayrıca randevu tarihi değiştirme olayı sınırlı,, şirketten bir arkadasım randevu değiştirme hakkınız doldu iptal edip tekrar para ödemeniz gerekir yazıyordu