Sayılarla DV2025
-
@boredeng herkes için kolay ve güzel olması öncelikli olarak 23 24 k - current yapıp bol mülakatlı bir şekilde süreci tamamlarlar inşallah. Baya bir bunaldık çünkü..
-
Agustos icin hep birlikte en fazla 21k bekleyelim. Hic degilse bir ay hayal kirikligi yasamadan gecsin. Son bir sene hepimiz yaşlandik.
-
@justdream 21 k olması hayal kırıklığı olur . Yoksa son ay 23 bin mi mülakat alsın yoksa 26 bin mi. Ki atlamalara sebebiyet verir bu da. Kısaca haziranda açıklanacak bültende ne kadar fazla açarlarsa bizler için o kadar iyi. Tabi bülten bizi düşünüyor mu o muamma.
-
Selam dostlar, daha önceki ayda hesaplar yaptık beklentilere gittik 19k soğuk su etkisi yarattı . Tekrar aynı şeyi yaşamamak tüm içten dileğimiz, hesabı falan bıraktık formu bırakamadık

-
@justdream Geçen hafta 1 yıldır görüşmediğim bir arkadaş ile görüştük. Adam beni görür görmez, abi noldu sana yaslanmissin dedi. Moralim bozuldu, nedenini şimdi anladım. Greencard bedelini ödedik sanırım. Verin kartımı artık

-
@kelebek İnşallah öyle olur. 2026 kazananlarına da umut verir bu durum. Şans sizinle olsun

-
merhaba arkadaşlar genel kotadaki son durum bu. 50505 (24303) bu ne demek oluyor yani kota doldumu acaba yoksa randevu alanlar vize alabileceklermi acaba _? 50505 (24303)
-
@Mehmet-ynd yok yanlış okuma yapmışınız. 28920 kişiye dünya genelinde vize verilmiş. Kota 52 bin varsayarsak %55 kota dolmuş.
Avrupa ise 11bin vize verilmiş. 18 bin verileceğini tahmin edersek %60’ı verilmiş. O yazdığınız 50505 dünya genelinde işlem görmüş kişi sayısı. -
@Mehmet-ynd o total rakam
-
@Mehmet-ynd o Merhabalar. Temmuz mülakatlarının verildiğini göz önünde bulundurursak Temmuz ayı da dahil olmak üzere toplam işlem sayısıdır o. Mesela o sayı içerisinde henüz mülakata girmemiş 15 bin kişi, red almış 3 bin kişi, AP'ye kalmış 3.500 kişi var. Son güncellemeğe göre şu anlık onay alan 29 bin kişi var.
-
Rüyamda gördüm, Ağustos için 21700 açıklıyorlardı. İyice psikolojim bozuldu, rüyamda da rahat bırakmıyor. Gün içinde başka hiçbir şey yapamaz oldum. Çıkmasa en azından derdim yoktu, durduk yere dert sahibi oldum.
21700 de tam açıklayabilecekleri gibi bir sayı. Ne çok büyük artış, ne de çok az. Kimseyi memnun etmez, konsolosluklara yoğun iş yükü vermez, son ay 23 mü olur 25 mi olur diye herkese hesap yaptırır, lanet bir sayı. O yüzden 21700 sayısını şimdiden söyleyeyim ben. Aptala malum olur...
-
@mks rüyaya göre olmuyor bende 29800 olarak görmüştüm hocam

-
@zekiye-kahveci İkinizin rüyasının ortası olsun 26750 ben razıyım.
-
@cdevelioglu
cok haklısın -
forumu paylaşımdan çok okuyarak takip etmekteyim.
xarthisius verilerine göre:
2022 yılı-33.193 dosyada 69.435 kişi işlem görmüş
2023 yılı-35.018 dosyada 75.277 kişi işlem görmüş
2024 yılı-32703 dosyada 69.560 kişi işlem görmüş
2025 yılı-24.303 dosyada 50.505 kişinin işlem göreceği (temmuz 25 itibariyle) öngörülüyorbu durumda önceki yıllarda 55.000 kota ile işlem gören dosya sayısı ortalama 70000 kişi ve 35000 dosya desek; bu sene kota düşüklüğü sebebi ile işlem görmesi gereken dosya sayısının, yaklaşık 31.000 olması gerekmekte gibi duruyor. bu durumda da dünya genelinde yaklaşık 8000-9000 dosya daha işlem görmesi gerektiği orantılı olarak çıkmaktadır. buradan da da benim gibi yüksek cn si olanların current bile olamayacağı anlamı çıkıyor. tabi "hole" sayısını bilemediğim için bütün bu veriler varsayımsal olacaktır..
deneyimli üyelerin yukarıdaki hesabın doğruluk payı konusunda görüşlerini önemsiyorum ve merak ediyorum.
-
@mimar öngörün nedir hocam max cn için.
-
@acaruzeyir bu konuda tecrübesiz olduğum için Herhangi bir fikir yürütemiyorum. Kendimce işlem görebilecek dosya sayısını analiz etmeye çalıştım. Bunun doğruluk payı olursa ve işlem görmesi muhtemel dosya sayısı 9k civarı olursa bunun yaklaşık yarısı avrupa olur. Oradan ötesine tahmin yürütemiyorum. Çünkü cn ler arası boşluk sayısı bilinmiyor.
-
@mimar Hocam aylardır bu sayılara bakıyor, yazılanları okuyor ve elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum. Gerçekten kestirmek çok zor, bu yılı önceki yıllarla kıyaslamak bir nebze örnek olsa dahi -ki bunu ben de yapıyorum- yine de yanlış bir yöntem, sonuçta her dönemin kendine has özellikleri var. Haziran ayında yayınlanacak Ağustos bülteni ve current sayısıyla tablo %90 netleşecektir diye düşünüyorum.
-
@mimar hocam bence veriniz yanlış 70 bin ve üstü dosya işlenen bir yerde 59 bin dosya işlenmesinin yanlış olduğunu bu sayının en kötü 63-65 bin arası olacağını düşünüyorum kota düştü de 10 bin birden düşmedi 3 bin sadece , gelelim eğer 9 bin dosya daha işlenirse 8-9 binin hepsinin vize alsa bile 44-45 bin vize yaparki o 9 binin yüzde 35-40 sadece vize alacağını benden iyi biliyorsunuz
58-59 bin dosya işlenmesinin imkansız olduğunu düşünüyorum en kötü 63 binde biter totals kısmı 70-75 bin dosya işlenen yıllara göre ama bu eu için yine bir ifade etmiyor belki diğer bölgeler yükselip eu yükselmeyecek bilmiyoruz bunu ama bir konuda katılıyorum numaranızın şansının düşük olduğunu final cut off 27-29 k arası gidip gelecek gibi görünüyor şansınızın 30-40 bin arası açılırsa olacağını düşünüyorum sizin ama düşük bir ihtimal bekleyip görücez kim ne derse desin sonunda bülten doğru çıkıyor herkese bol şanslar -
@Erdem-Yıldız Hocam Bangkok'un son 2 ayda mülakat verme performansını nasıl öngörüyorsunuz? Bir bülten önce forumdan üç arkadaş bir ay gecikmeli mülakat tarihi alabildi mesela. Bangkok asya dosyalarına da baktığı için hong kong'a kıyasla daha yoğun gibi gözüküyor, 23xxx ve sonrası için son iki ay ne kadar riskli sizce? Ben bangkok'ta olan mülakatımı biraz korkuyla hong kong'a taşıttım ama hong kong çok daha maliyetli olacak bizim için. Birçok açıdan bangkok'u tercih ederdim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.