DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@B_E_L_G_I_N
Merhaba, arsiv kayitli adli sicil belgenizde yer almayan kayitlar icin herhangi bir sey yapmaniz gerekmiyor. -
@onur12
Birkac gun daha cevap gelmeyecektir, bugun hafta sonu tatili yarin ise “Memorial Day” burada resmi tatil. Gonderidiginiz e-mailleri Amerika/Kentucky saatine ve ozel gunlere gore takip etmelisiniz, bol sanslar. -
merhaba , yurt dışında üniversite birinci sınıfa başlamadan yedi aylık hazırlık sınıfında dil eğitimi gördüm. DS 260 formunda(name of institution) bu hazırlık sınıfını belirtmelimiyim?
elimde olan belgeler ;
-üniversitenin hazırlık bölümü ile imzaladığım anlaşma- hazırlık sınıfından sonra üniversiteye birinci sınıfa ilk baslağım yılı gösteren belge mevcut
-hazırlık sınıfı öğrenci kartı
hazırlık sınavını yazılı ve sozlü olduk sadece gectın dediler birinci sınıftan başladım herhangi belge vermediler
- hazırlık sınıfından sonra üniversiteye birinci sınıfa ilk baslağım yılı gösteren belge mevcut
-
@xaviniesta5 çok teşekkürler
-
@Kamile-1 @gucarslan bey bu konu ile ilgili bi tavsiyeniz var mi acaba? sıkıntı oluşturur mu?
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar formda sosyal medya hesaplarina sadece linkedin ve instagrami yazim goruyorum ki whatsapp ekleyenlerde var. Bende dogal olarak ehatsapp kullaniyorum whatsappi sosyal medya gibi dusunmemistim sizde eklememek sorun olur mu?
-
@swadze hiç sorun olmaz, bunlar vize almanıza etki edecek detaylar değil.
-
@FROG-FROG https://yesilkartforum.com/forum/post/496307
öncelikle bu postta yazılanları yapın lütfen, sonra bu başlığın ilk iletisini okuyun,sürecinizle ilgili bütün detaylar mevcut. Sonrasında hala sorunuz varsa lütfen yazın, bilenler cevaplasın tabiki. -
Merhaba herkese,sorum şu : tahmini olarak yeni mezun olduğum zamana denk geliyor mülakat tarihim ve üniversite diplomam elimde olmayacak muhtemelen,bi sorun oluşturur mu
-
Arkadaşlar merhaba kcc ye maili ds formuna giridğimiz mail harici başka bir mailden atsak porblem olur mu
-
@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar artık yazmaktan bıktık, lütfen 2026 Excel tablosu üzerinde kendi alanınız dışında oynama yapmayın !
Günü gelince en çok bu excele ihtiyacınız olacak.
Eğer yeni veri eklemek isteyen talihliler varsa lütfen en alta eklesinler biz gereken alana taşırız. Tekrar tekrar rica ediyorum excel üzerinde kendi alanınız dışında oynamayın verileri silmeyin.Ben 3-4 gün önce, dosyamı taşıdığımı Excel dosyasının en altına, sizin bahsettiğiniz yere iliştirdim; imzamı güncelledim ama hala üstte Ankara duruyor 😅 problem değil ama alt kısımda açıklama yaptığım yerin yanına birileri sürekli soru işareti koyuyor, ne demek istiyor onu çözmeye çalışıyorum
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
DV2026 kazananı iseniz sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı ise DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@kucurizm, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar artık yazmaktan bıktık, lütfen 2026 Excel tablosu üzerinde kendi alanınız dışında oynama yapmayın !
Günü gelince en çok bu excele ihtiyacınız olacak.
Eğer yeni veri eklemek isteyen talihliler varsa lütfen en alta eklesinler biz gereken alana taşırız. Tekrar tekrar rica ediyorum excel üzerinde kendi alanınız dışında oynamayın verileri silmeyin.Ben 3-4 gün önce, dosyamı taşıdığımı Excel dosyasının en altına, sizin bahsettiğiniz yere iliştirdim; imzamı güncelledim ama hala üstte Ankara duruyor 😅 problem değil ama alt kısımda açıklama yaptığım yerin yanına birileri sürekli soru işareti koyuyor, ne demek istiyor onu çözmeye çalışıyorum
İki yerde isminiz olmamalı. Bir güncelleme olduğunda kendi satırınızda yapmak gerekiyor.
Ben sizin asıl yerinizde (203.satırda) Ankara'yı Viyana olarak değiştirdim. Aşağıdaki beyaz yeri sildim. Bilginize. -
@Serapp çok tşk ederim, eksik olmayın.. selamlar
-
@runobb, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Serapp MERHABA 9K SIRA NUMARASIYLA NERDE MÜLAKATA GİRDİNİZ ACABA BENİM 2026EU7XXX ANKARADA MÜLAKAT ÇIKARMI SİZCE
İmzanızı henüz düzenlememişsiniz sanırım.
Excel tabloda iki yerde varsınız.
Biri 219.satırda olup dosya numarası 23XXX yer Ankara
Diğeri beyaz alana yeni girmişsiniz, dosya numarası 7XXX yer Bangkok.Dosyanızı taşıdığınızı, mesajınızda CN bilginiz 7XXX yazdığınıza göre 23XXX olan hatalı diye düşünüyorum.
-
@itsahmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba herkese,sorum şu : tahmini olarak yeni mezun olduğum zamana denk geliyor mülakat tarihim ve üniversite diplomam elimde olmayacak muhtemelen,bi sorun oluşturur mu
Lise diplomasının aslını götürmeniz yeterli. Eğer lise diploması üniversitede ise okuldan istemeniz gerekecek.
-
@Emirhan-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba kcc ye maili ds formuna giridğimiz mail harici başka bir mailden atsak porblem olur mu
Başka bir mailden göndermeniz sorun olmaz.
-
Merhabalar iyi günler dilerim. DS-260 Formunu son kez incelemek istedim ve aklıma takılan iki soru mevcut
1- Full Name kısmına kendi alfabemize göre ismi yazarken İBRAHİM degilde IBRAHIM olarak doldurdum mülakat tarihi aldıktan sonra DS-260 Formunu ABD Adres ve Pasaport icin actiricagim bu kısmıda güncellemeli miyim?
2- ABD Adres kısmını daha sonra doldurulacak sekilde yazdim. Ds-260 formu doldurma videosunda Contact Person kısmına orada yasiyan kisinin ismini yazilmasi gerektigini soyluyor dogru mu yani orada yaşayan kişinin mi ismini ve telefon numarasini yazmaliyim?
Çok teşekkürler iyi günler.
-
@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar iyi günler dilerim. DS-260 Formunu son kez incelemek istedim ve aklıma takılan üç soru mevcut
1- Full Name kısmına kendi alfabemize göre ismi yazarken İBRAHİM degilde IBRAHIM olarak doldurdum mülakat tarihi aldıktan sonra DS-260 Formunu ABD Adres ve Pasaport icin actiricagim bu kısmıda güncellemeli miyim?
2- Pasaport kısmında Other Travel Documents işaretlemistim mülakat öncesi pasaport bilgilerini girmek gerekiyor dogrudur degil mi?
3- ABD Adres kısmını daha sonra doldurulacak sekilde yazdim. Amerikada bir kac tanıdık mevcut ancak gidicegim eyaletten uzaklar onların adresini girmemde bir sıkıntı olur mu? Ds-260 formu doldurma videosunda Contact Person kısmına orada yasiyan kisinin ismini yazilmasi gerektigini soyluyor dogru mu yani orada yaşayan kişinin mi ismini ve telefon numarasini yazmaliyim?
Çok teşekkürler iyi günler.
Selamlar
- Tümünü büyük harflerle mesajınızda belirttiğiniz gibi yazdıysanız sıkıntı değildir.
- Mülakat tarihi aldıktan sonra form açtırıp bilgileri ekleyebilirsiniz. Biz Viyana'da girdiğimiz mülakattan aylar önce eşimin pasaportunu yeniletmiştik. Ancak form açtırıp bilgisini güncellemedik, konsolosluğa yeni pasaportunu verip vizemizi bastırdık.
- GC teslim adresinizi DS-260 ta girmediyseniz konsoloslukta bu bilgiyi verebilirsiniz...Ayrıca Amerika'ya ilk girişte adresi güncelleme şansınız bulunmaktadır...
-
@Flight101 cok tesekkur ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum