Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @joseph-universe nasıl bir e mail attınız css ye , bende taşıdım ancak bende teyit etmek istiyorum şablon paylaşanilirmisniz ( teyit almakmişln attığınız e mail i)

• @elbruz @ATS16 Üstadim yeni başlayarak tüm bangkok mülakatlarını okumaya çalışıyorum ancak bu konuyla alakalı bilgilendirme yapan bir mesaj bulamadım konuyla alakalı bilginiz var mi paylaşım yapildiysa bile gozden kacirmisim sanirim tesekkur ederim.

• @yusufeymen38 Hello,

Could you please confirm my interview location? My details are below:

Name-Surname:
    Case Number:
    Date of Birth:

Thanks in advance for your assistance.

Best regards

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd

Önünüzde çok zaman var, mali yılın başlaması gerekiyor (01.10.25). Şimdiden bunlar için çabalamak beyhude, arkaniza yaslanıp sürecin başlamasını beklemek daha doğru.

İlgili iletiyi paylaşan kullanıcı hangi adresten bu bilgileri edindigini paylaşmadığı için yorum yapamayacagim, takip edilmesi gereken resmi yönerge aşağıdaki olmalı.

• Merhaba, eşim işi gereği Meksikada bir şirket kurmak üzere, bunun bize süreçte dezavantajı olur mu acaba? DS260 bununla ilgili herhangi bir soru da yoktu. Hani yurt dışında şirketiniz var mı vs gibi.
    Teşekkürler

• @Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 Mülakatınızı planladığımızda, randevu bildiriminizi görüntülemek için Katılımcı Durum Kontrolü'ne (ESC) giriş yapmanız gerekecektir. O zaman, lütfen randevunuzun doğru görev için planlandığını doğrulayın.

Kemal bey burada ne demek isteniyor bu kontrolü ne zaman ve nereden yapabiliyoruz.

Yanlış bilmiyorsam dv lotosu için kayıt yaptırdığımız site den kontrol ediyorsunuz Entrant Status Check (ESC) , hani yeni kayıt tarihi kapanınca "status check" diye bir düğme oluyor ya o kısımdan bakıcaz sanırım ve @onuru bey altta bir tablo paylaşmış ekimde açıklanacak tablo diye, işte o zaman kontrol edin diyor sanırım mail de, yani ben böyle anladım en azından.

Bu kısmı tamamen ardımdan sallıyorum ona göre okuyun tamamen çıkarımımdır gerçeklikle alakası olmaya bilir! Süreç şöyle işliyor muhtemelen, eylül ayına kadar 2025 yılı mülakatı ile geçiyor konsolosluklar da ve o esnada KCC ise 2026 dosyalarının üstünden geçiyor veya güvenlik kontrolü yapıyor diye düşünüyorum, ardından bizden dosya istiyorlar ve tatile gidiyorlar, tatil sonrası ise eylül ayı ile de konsoloslara şu dosyalar kontrol ettik hazır(en hızlı Ds260 dolduranlar arasından olduğuna eminim ama kanıtım yok 😉 ) başlayın mülakat tarihi vermeye diyor olmalılar veya gerekli dosyaları bu aşamada inceliyor olabilirler, "sabıka kaydı, askerlik vs." dosyası tam olanı da cut-off yapıyorlar, yani KCC den dosyamız konsolosa geçiyor ve onlar bize bakmaya başlıyor.

Bu okuduklarım üstünden yaptığım çıkarıma dayanıyor, tabi ki süreç böyle olmaya bilir ama ben böyle olduğunu düşünerek hareket ediyorum. Dosyam hala KCC de iken dosyamı Ankara dan Tiflis e taşıdım ki, oturum istenmeden dosyam başka kosolosa geçsin, eğer şu anki konsolos mülakat tarihim de çok uzak olursa, artıkın Asya, Afrika neresi olursa dosyamı oracığa taşıyın sayın çok sevgili konsolos bey diye yalamalı, yıkamalı mail atmaya başlayacağım, hongkong mu olur, kongo mu olur bilmem insaflarına kalıyoruz o aşama da sanırım, herkez de viyana aşkı ondan var sen buraya geldin ya al sana mülakat diyen tek yer orası sanırım. 😃

• @onuru bey bütün siteyi ve konuları ezberlemişsiniz, tek söyleyeceğim bu saygılar.

• @ATS16 Cok tesekkur ederim.

• Bu ileti silindi!

• @xera merhaba, teşekkür ederim. Öncelikle ben de ilk mailimde standart bir airbnb adresi yazmıştım ve standart bir cevap geldi. Kendilerini çok meşgul etmemek için birkaç gün bekleyip aynı maili biraz daha detaylı bir adres vererek tekrar yolladım.

Mail Başlangıcında dosyamı taşımak istiyorum yazmadan şöyle bir giriş yaptım:
    Case Number: 2026EU00023XXX
    Preference Category: DV Diversity
    Principal Applicant Name: XXXXXXXX
    Date of Birth: XXXXX
    Vienna Address: XXXX Apartment, 3 (District Adı), 01 (İlçe), Vienna, Austria
    gibi ilettiğimde aynı gün içinde dosyanız taşındı maili gelmişti. Bir de böyle deneyin isterseniz.

• dosyamı taşımak istedigim için böyle bir mail attım cevap olarak boyle bir mail geldi tekrar yollamam gerekli mi The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at dvprogram.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

Due to an increase in emails, it may take longer than normal to receive a response. We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries.

Thank you for contacting KCC.

KCCDV/Public Inquiry
    Kentucky Consular Center
    Phone: (606) 526-7500
    Email: [email protected]

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• merhaba. aslında Hole dosya sayısı belli olsa ne zaman mülakat alabileceğimizi ya da akıbetimizi az çok tahmin edeceğiz ama gelecek sene Ocak ayında açıklanacakmış, bu durumda gerçekte önümüzde kaç kişi var bir türlü bilemiyoruz 🙂 akıbetimiz hayrola inşallah..

• @yusufeymen38 merhaba. Tabiki. Attığım mail şu şekilde.

Name-surname: …
    Case Number:2026EU0000xxxx
    Date of Birth:…
    Dear KCC Officer,
    May I know where my interview location is?
    Kind regards

Name surname

• @aysegul Merhaba öncelikle mesajı cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, vermiş olduğunuz bilgiler için çok sağ olun...

• @ATS16 Merhaba mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim , forum mobilden üzerinden biraz karışık gelmişti. Formu okudukça herseyin cevabının olduğunu gördüm tecrübeli arkadaşlara ilgilenen herkese minnettarım...

• Arkadaşlar artık yazmaktan bıktık, lütfen 2026 Excel tablosu üzerinde kendi alanınız dışında oynama yapmayın !
    Günü gelince en çok bu excele ihtiyacınız olacak.
    Eğer yeni veri eklemek isteyen talihliler varsa lütfen en alta eklesinler biz gereken alana taşırız. Tekrar tekrar rica ediyorum excel üzerinde kendi alanınız dışında oynamayın verileri silmeyin.

• merhaba mulakat yazılarını okurken mahkeme ye ciktiysaniz onları da söyleyin diye okumuştum. Aklıma takıldı benim babadan kalma miras tarlalar var akrabalar tek tapu herkes hissesini üzerine alsın diye mahkemeye vermişlerdi. Onların e devlette işlemleri sürüyor. Kimse mahkemeye gitmeden. Onlar içinde evrak hazırlanacak mi mulakatta

• Dosya taşıma için mail atıyorum sürekli auto reply maili geliyor formda ki mail taslağına göre yazdım ama beklemem mj lazım yeni bir mail mi atmaliyim

• AIS sayfası sanırım değişiyor uyarısı var ve kayıt ol tuşu çalışmıyor konu için güncelleme gerekecektir bilginize. Ayrıca sorum ise, AIS tam olarak ne işe yarıyor ve ben dosyamı Tiflise taşıdım, AIS kaydı orası için de gerekli mi?

• Merhabalar ben büyük ihtimalle ekimde ankaradan mülakata gireceğim bu yüzden belgeleri ingilizceye çevirmem gerekiyor mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |