Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@istalin

Telefon numaranızın mülakat sürecinizde yeri yok, değiştirebilirsiniz. Mülakat tarihi alırsanız mülakat öncesi DS260’da güncellenmesini talep edebilirsiniz evrak teslim aşamasında.

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dr. Nicolson ile Anderson arasında bir fark var mı? Çoğu kişi Nicolson tercih etmiş.

İki kurum arasında herhangi bir fark bulunmamakta. Nicolson'un daha sık tercih edilmesi, hem alışkanlık haline gelmiş olmasından hem de Dr. Anderson'un konumunun biraz daha uzakta olmasından kaynaklanıyor olabilir. Nicolson, Hong Kong’un merkezinde, Dr. Anderson ise Kowloon Yarımadası'nda, yani adanın karşı kıyısında. Ancak şehirde ulaşım son derece gelişmiş olduğu için bu mesafe bir dezavantaj oluşturmamakta. Sağlık muayenenizi gönül rahatlığıyla Dr. Anderson’da yaptırabilirsiniz.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@alyosha

Kibris’a gidip polis belgesini almak sizin için öncelik verilmesi gereken bir konu olmalı, 2-3 gün sürdügu konusunda paylaşımlar vardı okuduğum kadarıyla. DV2025 mülakat deneyimlerindeki Hong Kong paylaşımlarındaki evrakların detayları da önemli.

Hong Kong’dan direkt ABD’ye uçabilirsiniz, yakın zamanda gidenler ve sizinle aynı olanı uygulayanlar oldu. Hiç bir sorun ile karşılaşmadılar, süreciniz ve taşıNama planlarınız içinde iyi olacaktır. Arkadaşınız kartları teslim alarak size UPS veya DHL ile Türkiye’ye ulaştırabilir, kaybolma riskini de azaltırsınız bu bilinen firmalar ile gönderilmesi halinde. Bol şans!

Evet öyle yapmaya karar verdik, bu hafta gidip alacağız belgeyi ve hong kongdan direkt amerikaya uçacağız. çok teşekkürler yanıtınız için.

• ⭐⭐⭐

@yusufeymen38
    Bizim neden pasaportlar geç teslim alındı diye sormuşsunuz, biz küresel vize basım arızasının yaşandığı döneme denk geldik dünya genelinde 3 iş günü vize basımı yapılamadı..Nazarımız çıktı..😉

• @Serapp evet öyle yapmaya karar verdik. çok teşekkürler yanıtınız için.

• Bir süredir 2 işyerinde birden çalışıyorum, biri tam zamanlı diğeri haftada 2 gün part time ve ikinci işim de sgk dökümünde gözüküyor orası da sigortalı resmi. ds 260 doldururken güncel iş olarak sadece tam zamanlı işimi ekleyebilmiştim, diğer işimi eklediğimde hata veriyordu aynı işi 2 kere seçtiğim için ikisi de health services diye geçiyor diş hekimiyim. Askerliği doldururken yanlış doldurdum türkçe doldurdum, lise ve üniversiteyi de yine türkçe yazdım. Sanırım okulların türkçe olmasında sıkıntı yok ama askerlik sıkıntı, bu sebeple eşiminkini açtırınca evlilik bilgilerini girmek için benimkini de açtırıp düzeltme yapacağız. Bu sırada part time olan iş yerini girmenin bir yolu var mı ya da bu şekilde kalsa, mülakatta sözlü belirtsem sıkıntı olur mu ne yapmak gerekli?

• Selamlar. KCC'den mail alalı 10 gün oldu ama hâlâ ikinci mail gelmedi. Herhangi bir sorun olabilir mi yoksa beklemeye devam mı etmek lazım? KCC maili almanın en önemlisi olduğunu biliyorum fakat o mailde dahi 7-10 içinde ikinci maili alacaksınız demişken mail almamak tedirgin edici.

• @aliaytac41 görüşmem 20 mayıstaydı bana 5 mayısta mail attılar merak etme gelir 🙂
    şimdi baktım meraktan önceki görüşme tarihim 12 şubat, 30 ocak da maili atmışlar

• @ozgurs Hocam teşekkür ederim. Dediğim gibi KCC mülakatınız planlandı dediyse sorun olmayacağını biliyorum zaten ama öyle yorucu bir süreç ki insanın psikolojisi sürekli en olumsuza kanalize oluyor. Sağlık mülakatınızı Ankara'nın maili geldikten sonra mı aldınız? Çünkü mülakat saat bilgisi olmadan sağlık randevusunu alamıyoruz sanırsam.

• @aliaytac41 sanırım dün benim deneyim yazımı okudun, dediğim gibi 2. randevu tarihini 20 mayıs olarak ben seçtiğim için mail beklemeden kendim 2 hafta öncesine dr randevusu oluşturdum. Bu arada max 1 ay öncesine dr. ungandan randevu alabiliyorsun hatırladığım kadarıyla ama merak etme site kullanımı basit ve hızlıca randevu alabiliyorsun merak etme.

• @ozgurs Hocam evet okudum, hatta randevu almayı bile denedim nasıl alınıyormuş diye fakat konsolosluk mülakat tarihi kısmında saat bilgisini de sorduğu için şüpheye düştüm. Yanlış bilgi girmemek için

• @aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozgurs Hocam evet okudum, hatta randevu almayı bile denedim nasıl alınıyormuş diye fakat konsolosluk mülakat tarihi kısmında saat bilgisini de sorduğu için şüpheye düştüm. Yanlış bilgi girmemek için

bu kadar dert etme en kötü bir saat girersin kafana göre, emin ol dr. randevusu için* düşündüğün kadar milimetrik hareket etmeye gerek yok, edindiğim tecrübelere göre tabi 🙂

• @Flight101 anladım tşk

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

Ankara konsolosluktan DS260’da beyan ettiğiniz email adresine mülakat tarihinizden 10-14 gün önce bir email gelecek, CN içerisindeki her bir kişi için ayrı mülakata goturulmesi gereken evraklar ve detayları. Siz öncesinden hem resmi yönergeden hem de geçmiş deneyimlerden evrak hazırlıklarinizi yapabilir, son kontrolünüzü konsolosluk emailinden yapabilirsiniz.

• @alyosha mulakat deneyımınızı paylaşırsanız cok sevınırız hocam

• Merhaba arkadaşlar 1 Temmuz 2025'te mülakatımız var beş yaşında bir çocuğumuz var daha önce çocuk ile mülakata giren oldu mu özellikle Bangkok'ta gerekli evrak listesi nelerdir

• ⭐⭐⭐⭐

@16bilgin

https://yesilkartforum.com/forum/post/452455

Spesifik bir sorunuz varsa veya çocuğunuz ile ilgili özel bir durum, sağlık kurumu ile yazılı mutabık kalmanız faydanıza olacaktır.

• @MERVE-SARI bir çok etken var. Belki Viyana özelinde aramızda başka numara yoktur. Ben current olmadan kısa bir süre önce taşıdım.

• @ATS16 Teşekkür ederim

• @ozgurs Sağ olasın hocam

Benzer Başlıklar

• 180
  • 153
  • 11427
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |