Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 teşekkür ederim konuyla alakalı bilgim var sistemi kontrol ettim. Gidiş bilgilerini zorunlu doldurmamız gerekiyor fakat dönüşü doldurma zorunluluğu yok. Pasaport memuruna sorarsa

DS-260 confirmation page
    KCC’den gelen mülakat maili
    Hastane randevu PDF’leri
    Konaklama rezervasyonu

Gibi belgeleri göstereceğim. Umarım sorun olmaz gidiş biletimi aldın Thai Airways üzerinden hayırlısı ise 20 haziranda uçuşumuz var.

• @ugursway Teşekkür ederim onayladım az önce. Bir cevap maili alacak mıyım tekrar ?

• @3rdcaptain
    Ilgili konsoloslukta mulakata giren, sayin @Flight101 sorunuza daha net cevap verecektir. Yani sira Schengen’den beklediginiz sonuc cikmazsa eger size daha once bahsetmisim oldugum alternatif senaryolara hazirlikli olmanizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐

@ugursway @3rdcaptain Hatırladığım kadarıyla @MehmetY schengen ile ilgili Viyana ile görüşmüştü. Onun söyleyeceklerine kulak verelim..

• @3rdcaptain Bugün 12 civarı onay verdiğime dair yanıt vermiştim. Yaklaşık 40 dk sonra yanıt geldi. Onay için teşekkür edip, temmuz da görüşürüz demişler. Muhtemelen size de çalışma saatleri içerisinde yanıt gelecektir.

• @kani Teşekkür ederim muhtemelen dediğiniz gibi olur ..

• @zeynepebe hanım işbankası uygulamasını açarken dili ingilizce yapın, hesap hareketlerinin çıktısını alın bankaya götürüp onaylatın. Biz bu şekilde yaptık Viyana kabul etti hatta üç döküm götürdük ikisi yeterli dediler diğer bir bankadaki miktara gerek bile yok dediler, Viyana bu konularda çok yardımcı. Boşu boşuna tercüme parası ödemeyin. Zaten hesap hareketlerinde neyi tercüme edecek ki 😃

• @Tkb malesef nicolsonla iletişim kurduğumda müsait olmadığını söyledi. konsoloslukla görüştüm sağlık raporun olmadan konsolosluğa alınmayacağımı söyledi. yeniden planlama yoluna başvurmak zorunda kaldım. mülakat alabileceğime dair garanti vermediklerini söylediler. Hayırlısı bakalım ne olucak yaşıcaz görücez.

• @akara merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim dün yapılan dönüşlerle birlikte bugün tekrar bankaya gittik ve başka şubelerin verdiğini dile getirdik sonrasında onlarda verdiler. Neden ve niçin çalışan kişiye göre değişiyor bilmiyoruz tabi. O gün hesap dökümünü veren kişi yoktu orada 🤷🏻♀

• @MERVE-SARI merhaba bende Mayıs Haziran ve temmuz aylarini kapsayacak şekilde 3 aylik vize aldim eşim ile birlikte fakat danismaninizin sizi bu konuda doğru yonlendirmeliydi. Size tavsiyem 2ayri aylarda mesela temmuz ve Ağustos ayı gibi 1er haftalık tatil planı yapicaksiniz ,size ona göre otel randevuları ve uçak.biletlerinizi ayarliyorlar zaten dansimanlar .bunların hepsi sonrasında danismanlar tarafindan iptal edilebiliyor ve dosyalarınızı hazirlayip basvuruyorsunuz
    Şu an Ağustos ve Eylül aylari için Macaristan'da başvuru yapacağız bizde . İyi bir planlama ile birkaç aylık vize alabiliyorsunuz ozellikle Türkiye'de uzun süreli caslisansaniz

• @kelebek evet haklısınız ben edindiğim tüm bilgileri kendilerine söylüyorum dedikleri şeylere ikna olamıyorum tam 😅 dediğiniz 1 er haftalık tatil planınıda bir sunacağim tesekkur ederim bilginize

• @kelebek merhabalar siz hangi firma ile aldınız vizenizi acaba.

• Herkese merhaba, dün itibariyle KCC aracılığıyla Belgrad'da 1 Temmuz'da mülakatımız olacağını öğrendik. Hemen General Medicine Clinic'e rezervasyon maili attık şaşırtıcı bir şekilde 2 dakika sonra cevap verip 30 Haziran için onay istediler 🙂 Forumda çok fazla Viyana - Hong Kong tecrübeleri okuyorum ama Belgrad özelinde +1 olarak hazırlamam gereken belgeler nelerdir sorusuna cevap bulamadım. E-devlet çok dilli çıktıları yeterli oluyor mu, apostil isteniyor mu, banka dökümü isteniyor mu vs. çok soru var kafamda 😕

• @Mehmet-Fatih-Aslan özelden mesaj attım size

• Cut off ta 29 binleri görme şansımız var mıdır?

• Merhabalar, hong kongdan randevumuzu kcc ile öğrendik 7 temmuz, sağlık randevusunu da 18ine aldık drnicolsondan. Antikor testini bugün verdik, ek olarak kıbrıstan sicil kaydı almamız lazım. Hangi belgeyi şimdi çıkaralım hangisini beklemek lazım, son 1 ayda çıkmış güncel olması gereken belgeler hangileri, nasıl bir yol izlemek daha mantıklı? Deneyimleri okudum fakat günü gününe ayarlamayı nasıl yapsam bilemedim tecrübe etmiş fikirlerini yazabilir mi? Ek olarak ordan direkt amerikaya gidip 1 hafta kalıp gelmenin bir sakıncası olmaz değil mi green cardlar daha çıkmadan? İşlemleri başlatıp 5 ay kadar sonra temelli dönmeyi planladık, bu süreçte green cardlar bir tanıdığımızın evine gidecek ve orda kalacak, bir sıkıntı olur mu bu durumda?

• @Easychamp maalesef pek sanmıyorum. Umarım olur

• Merhabalar. Viza aldiktan sonra. ABD ye giris yapmadan Green Card USFIS ucretlerini onceden odemek mumkun mu?

• ⭐⭐⭐

@mnamiz Selamlar... Evet en doğru tercih yola çıkmadan ödemeyi yapmaktır. Girişinizi yaptıktan sonra GC basım süreciniz başlaycaktır.
    Forum içerisinde Uscis Fee Ödeme olarak aratırsanız güzel bir anlatımı bulunmaktadır..

• Viyana’dan mülakat için gelen mailde "Mülakata gelirken lütfen barkodlu eDevlet belgelerinizin çıktısını getirin. eDevlet belgeleri için tercümeye gerek yoktur” yazıyor. Tercüme ettirmemiz gereken herhangi bir belge var mı? Tüm belgeleri E-Devletten çıkaracağız gözüküyor Banka hesap özeti hariç.
    Üniversite diplomam da İngilizce-Türkçe olarak hazırlanmış. Lise diplomam üniversitede olduğu için onu hiç götürmeyeceğim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |