Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba kkc ortalama kaç günde geri cevap veriyor

• @yalcin61 Anderson size uygun bir randevu tarihini kesinleştirdiğinde, vakit kaybetmeden önceki Nicolson randevunuzu (rezervasyonunuzu) iptal etmeniz doğrusu olacaktır.
    İyi şanslar 🍀

• Arkadaşlar merhaba. Fransa için vize başvurusu yapacağız, randevumuzu aldık. Bir danışmanla çalışıyoruz. Vizede bize kolaylık sağlaması adına vize işlemlerini yürütülmesi için biz başvurumuzu bir aylık yapmıştık. Balayı olarak düşünerek fakat bize bir ayın çok uzun bir süre olduğunu, vize konusunda sıkıntı yaşayabileceğimizi söyledi. daha önce fransa'ya schengen vizesi yapıp kaç günlük başvurduğunuz yorumlarınızı almak istiyorum. bir aylık schengen vizesi başvurusu yapmamız bizi sıkıntıya sokar mı

• @MERVE-SARI vize işleri için danısman ilgileniyordu. Daha önce ispanyadan 1 haftalik vize vardi. Ispanya tatih olmadigi icin mecbur fransadan aldik. Simdide yine 5 gunluk basvururuz 5 gunluk gelir diye panik halindeyiz. Basvuran arkadaslar 1 aylik seyahat goster oldu mu hiç

• Merhaba sevgili forum üyeleri deneyimleri okudum. Genel olarak banka hesap dökümünü İngilizce vermiş ancak iş bankası ingilizce olarak vermedi. Bunu yeminli tercüme ettirmeme gerek var mı ? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim ☺

• ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI
    Selamlar.... Mülakat deneyimimde danışmansız vize alım sürecimden bahsetmiştim... İsterseniz gözatabilirsiniz...Umarım işinize yarar...

• @MERVE-SARI Ben geçtiğimiz senelerde 3 defa vize aldım farklı ülkelerden. Hepsindede 10 yada 15 günlük vize verdiler. Benim başvuru yaptığım firmada tatil planini uzun yazdirtmadi. Siz sadece şunu ekleyebilirsiniz fikrimce, 1 ay sonra başka Avrupa ülkelerinde gezmek istediğinizi oyuzden biraz uzun vize vermelerini rica edebilirsiniz. Yada cascade kuralı diye birşey var. Eğer son iki yılda 3 defa shengen vize aldıysanız 1 yıllık vize veren ülkeler var Danimarka gibi.

• @Flight101 Evet hocam okumuştum deneyiminizi ikinci plan olarak bizde de şuan yunan var. Hem dediğiniz gibi kısa sürede vize çıkıyor bilgi aktarımınız için teşekkürler

• @Mehmet-Fatih-Aslan o zaman uzun yazdırmamalarında bir durum aramayalım biz neden ya günü gününe yazarız nolacak diye biraz söylendikte bakalım şans 15 günlük diyelim daha fazlası çıkarsa ne mutlu

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba sevgili forum üyeleri deneyimleri okudum. Genel olarak banka hesap dökümünü İngilizce vermiş ancak iş bankası ingilizce olarak vermedi. Bunu yeminli tercüme ettirmeme gerek var mı ? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim ☺

İş Bankası ingilizce döküm veriyor, biz almıştık. Tekrar başka bir şubeye gidip isteyin bence.
    Eğer olmazsa da tercüme ettirin. Burada biri tercüme ettirmenize gerek yok dese bile ben olsam tercüme ettirirdim, çünkü içim rahat etmez 🤗

• @Serapp öncelikle çok geçmiş olsun Serap hanım oğlunuzun deneyimini okudum. teşekkür ederim sizin söylediğiniz gibi yapacağız ☺

• @Sencer-Sever aynı sorun bendede var 2 hazirana vermişler bugün kkc den mail geldi ne yaptın

• @Sencer-Sever Bizde sizinle ayni zamanlarda kiz kardesimin caseini tasimak icin (sizinle ayni numaralarda) mail atmistik tasidik dediler ama herhangi bir donus yapmamislardi randevu tarihiyle alakali. Son durum nedir diye gecen pazartesi mail atinca randevu tarihiniz 4 Haziran dediler. Size devamli push edin mutlaka, ertelemek istedik ancak bu seferde soz veremeyiz demislerdi bize. Dun kiz kardesim ucaga atlayip gitti Hong Kong'a. Bir Whatsapp Numarasi var DR Nicolson un onunla iletisim kurduk ve bugunde saglik randevusuna girdi. Hizlica gitseydiniz aslinda ucak biletinizi alip orada gittiginizde hizlica halledebilirsiniz. Eger caseiniz current olduktan sonra tasidiysaniz mulakat tarihiniz mail olarak gelmiyor en azindan biz onu tecrube ettik ve Ceac status sayfasinda ve ESC check sayfalarinda da herhangi bir degisim olmuyor randveu schedule edilmis bile olsa konsolosluk tarafinda. Mutlaka konsoloslukla mailleserek iletisimde kalin.

• @docdoc58 Hocam bence siz haziran bülteninde kesin current olup mülakat alırsınız ama aynı şeyi kendim için söylemekte biraz güçlük yaşıyorum çünkü haziranda açıklanacak bültende kaç k ya kadar açıklanacak meçhul herkes 2000 olabilir diyor acaba 3000 3500 yahut 4000 olma şansı var mıdır çünkü ben de bu ay current olamazsam önümüzdeki aya kalacak ve eylül ayında belki mülakat tarihi verilecek buda açıkçası riskli gibi tabikide inşallah bir an önce herkes vizesine kavuşur diyelim.

• @omerko Hocam peki sizce haziran bülteninde açıklanacak case kaçtır tahmini varsayarsak

• @zeynepebe Merhaba, ben de iş bankasından İngilizce aldım. Hatta bütün hesaplarınızın dolar karşılığını gösteren özet bir sayfayı da İngilizce olarak hazırlayabiliyorlar. Bence de başka şubeden deneyin.

• @Ongn merhaba çok teşekkür ederim şehir küçük olunca imkan kısıtlı oluyor. Başka şehirde sorduracağız yarın teşekkür ederim

• @dogukan-altn tamamen tahmin ve şimdiye kadar hiç bir tahminimin tutmadığını belirterek , bence 23k üzerinde bir sayı açıklayacaklar. Muhtemelen 24k olacak ama gerçekten kota doldurmaya çalışsalar 25k açıklarlar.

• Merhaba dosya numaram 2025EU000157XX. Bana hala mülakat için mail gelmedi. Bu normal mi

• @mertonat merhabalar foruma yeni katıldınız anladığım kadarıyla sorularınıza cevap alabilmek için imza kısmını oluşturursanız daha güzel olur bu yazdığınız yerin ilk sayfasını okursanız çok güzel bilgiler var Türkiye’de mülakat almak çok zor ve herkes dosyasını başka ülkeye taşıma yaptı genel bir forumda 1 2 saat okuma yaparsanız süreçe hakim olursunuz iyi günler dilerim

Benzer Başlıklar

• 180
  • 12173
  • 153
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |