Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.1k 953

• @docdoc58 Hocam bence siz haziran bülteninde kesin current olup mülakat alırsınız ama aynı şeyi kendim için söylemekte biraz güçlük yaşıyorum çünkü haziranda açıklanacak bültende kaç k ya kadar açıklanacak meçhul herkes 2000 olabilir diyor acaba 3000 3500 yahut 4000 olma şansı var mıdır çünkü ben de bu ay current olamazsam önümüzdeki aya kalacak ve eylül ayında belki mülakat tarihi verilecek buda açıkçası riskli gibi tabikide inşallah bir an önce herkes vizesine kavuşur diyelim.

• @omerko Hocam peki sizce haziran bülteninde açıklanacak case kaçtır tahmini varsayarsak

• @zeynepebe Merhaba, ben de iş bankasından İngilizce aldım. Hatta bütün hesaplarınızın dolar karşılığını gösteren özet bir sayfayı da İngilizce olarak hazırlayabiliyorlar. Bence de başka şubeden deneyin.

• @Ongn merhaba çok teşekkür ederim şehir küçük olunca imkan kısıtlı oluyor. Başka şehirde sorduracağız yarın teşekkür ederim

• @dogukan-altn tamamen tahmin ve şimdiye kadar hiç bir tahminimin tutmadığını belirterek , bence 23k üzerinde bir sayı açıklayacaklar. Muhtemelen 24k olacak ama gerçekten kota doldurmaya çalışsalar 25k açıklarlar.

• Merhaba dosya numaram 2025EU000157XX. Bana hala mülakat için mail gelmedi. Bu normal mi

• @mertonat merhabalar foruma yeni katıldınız anladığım kadarıyla sorularınıza cevap alabilmek için imza kısmını oluşturursanız daha güzel olur bu yazdığınız yerin ilk sayfasını okursanız çok güzel bilgiler var Türkiye’de mülakat almak çok zor ve herkes dosyasını başka ülkeye taşıma yaptı genel bir forumda 1 2 saat okuma yaparsanız süreçe hakim olursunuz iyi günler dilerim

• Merhaba, Viyana dan mülakat bilgilerine dair mail aldım. Mülakata katılımımızı onaylamamızı istemişler. Mülakat saatimiz saat 1 olarak bildirilmiş.

• merhabalar,
    Viyana 2NL maili geldi. 17.07.2025

• Mülakat mailini onayladıktan sonra tarih değişikliği yapabiliyor muyuz.Viyana için Schengen vizem daha sonuçlanmadı tarih uymassa bunu belirtip vizemin geçerli olduğu tarihe aldırma şansım var mı?

• Greencard için gerekli belgeler; Bu belgelerin neredeyse hepsini E-Devletten çıkartacağım, ingilizceye çevirmeme gerek var mı? Ya da eksik belge var mı? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Formül A Belgesi
    Üniversite Diploması
    Askerlik Belgesi
    Pasaport
    Adli Sicil Kaydı
    Nüfus Kayıt Örneği Vukuatlı
    ds 260 onay sayfası
    2 adet resim
    mülakat mektubu
    Banka hesap özeti

• Merhaba, greencard vizesi basıldıktan sonra USA'ya giriş için Türkiyeden yani başvuru yapılan resmi ülkeden uçuş zorunluluğu var mı? Ben eğer vizem onaylanırsa Hong Kong'tan NYC'ye direkt uçuş yapmak istiyorum. Bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse çok sevinirim.

• @3rdcaptain daha önce viyanada mülakat tarihini aynı sebepten erteletenler oldu

• @mas Biz Bangkoklular hala beklemedeyiz. 🥲

• @yasavul Fakat mülakat maili geldiğinde onaylamalı mıyım? Ondan sonra mı durumu mu belirtmeliyim bu ikilem de kaldım..

• ⭐⭐⭐

@mertonat
    Selamlar...Dosyanız Ankara'da ise normal...Sürece biraz geç dahil olmuşunuz...

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2025 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2025 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Flight101F Flight101 bu başlıktan bahsetti
  • ⭐⭐

@mertonat selamlar, biraz gec kalmissiniz. Eger ankarada mulakata girmeyi dusunuyorsaniz, bu cn ile size malesef eylule kadar sira gelmeyecek ve hakkinizi kaybetmis olacaksiniz. Biran once dosya tasima nedir, nasil yapilir siye forumda arastirma yapmanizi tavsiye ederim. Sonrada karar verdiginiz konsolosluk ile iletisime gecip dosyanizi tasimaniz gerekecek.

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

• @onurkaptan
    Selamlar, istediginiz ulkeden ABD’ye giris yapabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir kisitlama yok.

• @3rdcaptain
    Selamlar, gelen tarihi onaylayabilirsiniz. Mulakat tarihinize daha cok zaman var ve bu sure zarfinda Schengen vizenizden olumlu ya da olumsuz gelecek olan habere gore erteleme talebinde bulanabilirsiniz. Kolayliklar.

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k