Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.8k 770

• @HALİT-Ozgur
    Selamlar, sizinkinden daha yuksek bir dosya numarasinin sizden daha once mulakat almasi ya da sizin dosyanizin daha sonra mualakat almasi ile sureciniz arasinda hicbir sikinti olmamaktadir.
    Soyle bir ihtimal her zaman mevcut, konsolosluk aracigiyla yapilan transfer istekleri, konsolosluklarin insiyafimde bir durumdur ve ilgili konsolusluk dosyanizi tasimayi kabul etmeme hakkina sahiptir. Sizin dosyaniz ilk birkac bultende hemen current olmayacagi icin, bu sure zarfinda planlanlarinizi yaparak, bultende current olmadan once KCC araciligiyla tasimaniz daha az ugrastirici olacaktir.

• @Abdullah-Kılıçaslan
    Eger arkadasiniza guveniyorsaniz, hayir etkilemez. O kisinin adresine sizin GC ve SSN kartlariniz postalanacaktir ve o kisi adresini kullanmaniza izin verirse banka hesaplarinizi da bu adres uzerinden actirabilirsiniz. Yani sira neden guven konusu derseniz, daha once cok fazla kez sahit olduk, talihlilerin Amerika’da verdikleri adreslere postalanan kartlarinin bir sekilde kisilere ulastirilmamasi, umursanmamasi, olasi biyometrik randevusu icin gelen mektuplardan talihliye haber verilmemesi gibi gibi hos olmayan deneyimler mevcut.

• ⭐⭐

@B_E_L_G_I_N evet, burada yer alan cn ler ankaranin cagirdigi cnler gorunuyor. Daha oncede konusu gecti, 8000-10000 arasindaki cn ler asil talihlisi farkli bir yerden alip, geri kalan aile uyesi icin ankaradan aliyor.

• @BERKE-Güngöroğlu
    Selamlar, Gurcistan konsolugunun son zamanlarda oturum sartini kaldirdigini nereden okudunuz bizimle ilgili gonderiyi paylasabilir misiniz?

• @ugursway teşekkür ederim ben de daha az uğraştırıcı olması adına kcc aracılığıyla taşımak istiyorum fakat daha ileri bir tarih de istiyorum, daha ileri bir tarih için cut off olduktan sonra taşırsam ne gibi problemlerle yüzleşirim bilemiyorum. Mesela cut off sonrasını tercih edersem eğer dosya taşımak için, ilgili konsoloslukla iletişime geçeceğim doğru ama hangi ayda bu cn ile başvurmak riske girer bunu merak ediyorum açıkcası.

• @burakszgun

DV2024 surecinde mali yıl bitiminde Ankara’dan mülakat alabilen en yüksek CN 7121, DV2025 süreci daha devam ediyor. İşlem gören dosyaların detaylarına aşağıdaki siteden araştırınca görebilirsiniz.

https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fer-0 dosyanız taşınmış, tamam. Bir sonraki adım imzanızı ve Excel listeyi Hong Kong olarak güncellemeniz, DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Hong Kong deneyimlerini okumak olmalı.

• @ugursway @BERKE-Güngöroğlu Hocam ben direk mailleştim geçen hafta, cevap olarak oturum aradıklarını yazdılar. Greencard sonrası alınan oturum içinde çok sıcak bakacaklarını sanmam

• @f-bircan merhaba. Adres için bir otel adresi (otel ismini belirtmeden) vermeniz yeterli olacaktır. Burada konaklama şartınız tabiki yok. Ancak tavsiye edilen orada konaklamanız olur. Mülakat maili aldığınızda adres verdiğiniz otelden rezervasyon yapmak için fazlasıyla vaktiniz olacaktır. CN noktasında ise sizin CN numaranızın current olması ile mülakata davet ediliyorsunuz. Yani evet EU CN için bekliyor olacaksınız

• @Fer-0 taşınmış evet, hayırlı olsun 👏

• @mehmet-yücel-söğüt
    Dunyanin obur ucundaki ulkelere bu kadar masraf yaparak dosya transferi yapilmasinin bir sebebi olmali muhakkak.

• @BERKE-Güngöroğlu ben bir kaç gün önce yazılı ilettim oturu. Ve vatandaşlık istediklerini maille bildirdiler aksi halde dosya transferi yapamıyorlarmış mış. Mailin orjinalini postladım. Benim profildeki yazışmalardan bulabilirsiniz.

• @demetdemirsf selamlar, fikir verebilecek biri var mıdır acaba, teşekkürler

• @ATS16 Tamamdır.Saygılarımla

• Merhaba, forumda yeniyim. Bu süreci tamamlamış veya bilgisi olanlara bir arkadaşımın sorusunu onun ağzından iletiyorum:
    Şimdi ben yıllardır Türkiye'den başvuruyorum, henüz kazanamadım. Ancak bu yıl yurtdışından başvuru yapma şansım olacak. Moldova vatandaşıyım ve başvuru zamanı geldiğinde Moldova'da olma ihtimalim var (TR vatandaşlığım yok, öğrenci oturumu ile kalıyorum). Orada ne kadar kalacağım belli değil eğer beklediğim iş olmazsa 1-2 hafta kalıp dönmüş olacağım ama yine de başvururken adres olarak orayı yazmayı düşünüyorum iş olursa ve kalmam gerekirse diye. Bu durumda eğer başvurduktan sonra yeniden Türkiye'ye dönmem gerekirse ve çekilişi kazanırsam orada kaldığım 1-2 hafta sıkıntı yaratır mı bana? DS-260 formunda geçmiş adresleri yazarken orayı yazabilirim yine başvuru yaptığım ve orada olduğum tarihleri kapsayacak şekilde. Ancak bunun bir şartı var mıdır? Vatandaşı olduğum ülkeden başvuru yapmış olacağım sonuçta. Bir de pasaport giriş-çıkış tarihlerine bakılıyor mu aşamalar süresince? Orada kısa bir süre kalmamın sıkıntı yaratmasını istemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kazananları gönülden tebrik ediyorum, darısı başıma.

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

260 FORMDA mail adresi sırasınada kopuyo,detek rica ediyorum.Teşekkürler

• T.C. Kubilay DikiciT T.C. Kubilay Dikici bu başlıktan bahsetti

• @aysegul merhaba cevabınız için teşekkür ederim bu durumda baş vurmamın anlamı sanıyorum kalmıyor.

• @Kamile-1 Hocam o otomatik cevap herkese gönderiyorlar onu.

• İşe yarar mı bilmiyorum ama KCC ve bakanlığa İstanbul konsolosluğunu da devreye almaları konusunda bir eposta gönderdim. Ankarayı'da cc'ye ekledim.

Araştırdığım kadarıyla Hindistan, Çin, Meksika, Kanada gibi bazı ülkelerde birden fazla ABD konsolosluğu DV vize mülakatları yapıyor. Yani başka ülkelerde örneği var.

• @onuru anladım teşekkür ederim asıl talihli başka yerden alınca Ankara nasıl diğerlerine randevu veriyor peki kusura bakmayın lutfen üm yazıları okumaya çalışıyorum fakat göremedim böyle bisey.Sizin yazınızı okudum honk kong vize oturma izni istiyormu peki

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k