Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@B_E_L_G_I_N, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Karadağ dosya taşıması nasıl olur fiyatlama açısından daha uygun diye düşünüyorum

Belgin hanım 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

• @probist KCC’ye mesaj atarken TSİ 14.00-23.00 arasında mesajlarınızı atmanızı tavsiye ederim. (Otomatik Mesaj gelmediyse bir gün arayla tekrardan mail atabilirsiniz.)

• Merhaba, greencard ile adres gösterdiğimiz kişi zamanında abd ye kaçak girmiş ama şuan çalışma izni vs olan bir kişi. Bu durum bizi etkiler mi ?

• @probist içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese iyi günler diliyorum, ilk sorum Hong Kong mu Bangkok mu insanlar neye gore karar veriyor yani sadece turistik mi araştırdığım kadarı ile performansları yakin ve iyi ikisinin de ve daha önce Bangkok'ta bir sorun yaşayan bir yazi da okumadım veya Honk Kong'ta da ama Bangkok çok daha ucuz olmasına rağmen insanlar neden Hong Kong'a daha çok yöneliyor? Ikinci sorum, bu sene dosya taşıyan arkadaşlar dosyasını kaç gűnde taşıdı? Dün mail attım ama henüz dönüş olmadı tekrar mail atmalı mıyım , veya ne zaman cevap gelmezse mail atmalıyım , zamanını ayırıp cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Herkesin karar verme dinamiği farklı.turistik,uzaklık,maddiyat,konsolosluk permormansı,geçmiş deneyimler,çocuk faktörü gibi.dolayısıyla bol bol geçmiş yılların deneyimlerini okuyup kendinize göre kriter belirlemeniz önemli.
    Sık sık mail atmanız departmanların hem meşgul edilmesi hemde spama düşmeniz açısından iyi birşey değil.DV2025 talihlisi olarak taşıma onay mailim ertesi gün gelmişti ancak 2-3 gün sonra cevap alanlar da oldu,biraz daha bekleyebilirsiniz.

• Merhaba, DS-260 formunu doldururken mülakat yerini direkt olarak '' TİFLİS '' seçtim. Türk vatandaşlığı dışında bir oturumum veya vatandaşlığım yok. Tiflis'in geçtiğimiz senelerde oturum ve vatandaşlık aradığını biliyorum ama son zamanlarda bu şartı kaldırmış aramadığını okudum ve duydum. Direkt olarak '' TİFLİS '' seçmem evrakta sahteciliğe veya başka bir şeye girer mi mülakatımı olumsuz etkiler mi? Şuan Tiflis'e mail atabilir miyim oturum şartı arayıp aramadığına dair?

• @ATS16 @B_E_L_G_I_N
    Belgrad konsoloslugu DV2024 yilinda Karadag uzerinden oturum izni alarak dosyalarini tasiyan 15 Turk talihliyi AP’ye birakip vizelerini vermeden mali yilin bitmesini bekledi. DV2026 icin ayni sekilde olacagi anlamina gelmiyor tabii ki ancak risk almaya deger mi?

• @Kamile-1 Böyle bir email geldi kabul oldu mu olmadı mı anlamadım 😞

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @Fer-0 Evet dosyanız Hong Kong'a taşındı. Hayırlı olsun
    İmzanızı ve Excel dosyasındaki bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın.

• @onur12
    Dosyanizi tasimayi dusundugunuz ulkenin adini forumun arama motoruna yazarak gecmis deneyimleri okuyabilirsiniz. Nasil belgeler talep edildigi ile ilgili sayfalarca deneyime ulasabilirsiniz hem de ucretsiz.

• @iibrahimd hk dosya tasımaya calışıyorum bu cevap geldi tamamm mı devam mı

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @elbruz Sorun olacağını sanmıyorum, ilk olarak mailiniz bize ulaştı maili alıyorsunuz, ondan sonra (aynı gün içinde veya 4-5 gün sonra) taşıma işleminizi yaptık maili gönderiyorlar.

• @HALİT-Ozgur
    Selamlar, sizinkinden daha yuksek bir dosya numarasinin sizden daha once mulakat almasi ya da sizin dosyanizin daha sonra mualakat almasi ile sureciniz arasinda hicbir sikinti olmamaktadir.
    Soyle bir ihtimal her zaman mevcut, konsolosluk aracigiyla yapilan transfer istekleri, konsolosluklarin insiyafimde bir durumdur ve ilgili konsolusluk dosyanizi tasimayi kabul etmeme hakkina sahiptir. Sizin dosyaniz ilk birkac bultende hemen current olmayacagi icin, bu sure zarfinda planlanlarinizi yaparak, bultende current olmadan once KCC araciligiyla tasimaniz daha az ugrastirici olacaktir.

• @Abdullah-Kılıçaslan
    Eger arkadasiniza guveniyorsaniz, hayir etkilemez. O kisinin adresine sizin GC ve SSN kartlariniz postalanacaktir ve o kisi adresini kullanmaniza izin verirse banka hesaplarinizi da bu adres uzerinden actirabilirsiniz. Yani sira neden guven konusu derseniz, daha once cok fazla kez sahit olduk, talihlilerin Amerika’da verdikleri adreslere postalanan kartlarinin bir sekilde kisilere ulastirilmamasi, umursanmamasi, olasi biyometrik randevusu icin gelen mektuplardan talihliye haber verilmemesi gibi gibi hos olmayan deneyimler mevcut.

• ⭐⭐

@B_E_L_G_I_N evet, burada yer alan cn ler ankaranin cagirdigi cnler gorunuyor. Daha oncede konusu gecti, 8000-10000 arasindaki cn ler asil talihlisi farkli bir yerden alip, geri kalan aile uyesi icin ankaradan aliyor.

• @BERKE-Güngöroğlu
    Selamlar, Gurcistan konsolugunun son zamanlarda oturum sartini kaldirdigini nereden okudunuz bizimle ilgili gonderiyi paylasabilir misiniz?

• @ugursway teşekkür ederim ben de daha az uğraştırıcı olması adına kcc aracılığıyla taşımak istiyorum fakat daha ileri bir tarih de istiyorum, daha ileri bir tarih için cut off olduktan sonra taşırsam ne gibi problemlerle yüzleşirim bilemiyorum. Mesela cut off sonrasını tercih edersem eğer dosya taşımak için, ilgili konsoloslukla iletişime geçeceğim doğru ama hangi ayda bu cn ile başvurmak riske girer bunu merak ediyorum açıkcası.

• ⭐⭐⭐⭐

@burakszgun

DV2024 surecinde mali yıl bitiminde Ankara’dan mülakat alabilen en yüksek CN 7121, DV2025 süreci daha devam ediyor. İşlem gören dosyaların detaylarına aşağıdaki siteden araştırınca görebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fer-0 dosyanız taşınmış, tamam. Bir sonraki adım imzanızı ve Excel listeyi Hong Kong olarak güncellemeniz, DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Hong Kong deneyimlerini okumak olmalı.

• @ugursway @BERKE-Güngöroğlu Hocam ben direk mailleştim geçen hafta, cevap olarak oturum aradıklarını yazdılar. Greencard sonrası alınan oturum içinde çok sıcak bakacaklarını sanmam

• @f-bircan merhaba. Adres için bir otel adresi (otel ismini belirtmeden) vermeniz yeterli olacaktır. Burada konaklama şartınız tabiki yok. Ancak tavsiye edilen orada konaklamanız olur. Mülakat maili aldığınızda adres verdiğiniz otelden rezervasyon yapmak için fazlasıyla vaktiniz olacaktır. CN noktasında ise sizin CN numaranızın current olması ile mülakata davet ediliyorsunuz. Yani evet EU CN için bekliyor olacaksınız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |