Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, forumda ds260 formunu doldurmayla ilgili bölümleri okudum fakat kafama takilan durumu goremedim. Benim siram 25klarda oldugu için su an AOS Donemi benim icin imkansiz gözüküyor.(Amerika’da oldugum için bunu söylüyorum) Bu yüzden CP yapacağım eğer uygun olursa, su ana kadar ds260 formunu doldurmadim. Cp processi yapacağım için doldurmak istiyorum fakat kafama takilan soru şu; Sira numaram current olmadiği için dosya taşımak için ds260’ı doldururken interview lokasyonuna ankara da bana sira gelmeyeceği için direkt hong kong ya da bangkok’u mu seçmeliyim, ya da direkt ankaraya verildiği için o şekilde doldurup daha sonrasinda KCC’ye dosya taşımak için mail mi atmaliyim? Şimdiden değerli cevaplariniz için çok teşekkür ederim:)

• ⭐⭐⭐⭐

@edd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, forumda ds260 formunu doldurmayla ilgili bölümleri okudum fakat kafama takilan durumu goremedim. Benim siram 25klarda oldugu için su an AOS Donemi benim icin imkansiz gözüküyor.(Amerika’da oldugum için bunu söylüyorum) Bu yüzden CP yapacağım eğer uygun olursa, su ana kadar ds260 formunu doldurmadim. Cp processi yapacağım için doldurmak istiyorum fakat kafama takilan soru şu; Sira numaram current olmadiği için dosya taşımak için ds260’ı doldururken interview lokasyonuna ankara da bana sira gelmeyeceği için direkt hong kong ya da bangkok’u mu seçmeliyim, ya da direkt ankaraya verildiği için o şekilde doldurup daha sonrasinda KCC’ye dosya taşımak için mail mi atmaliyim? Şimdiden değerli cevaplariniz için çok teşekkür ederim:)

DS260 formunu doldururken Ankara seçmek zorundasınız, doldurup submit edin. Sonra hemen KCC aracılığı ile dosyanızı taşıyın. Dosya numaranız henüz aktif olmadığı için taşımanız kolay olacaktır. KCC'ye yazacağınız mail örneği de 2026 Aşamalar başlığının 4.iletisinde mevcut. Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@danjaj, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

1- Viyana Banka hesap özeti için imza sirküleri isteniyor mu? Şu an KKTC’de yaşıyorum, dolayısıyla imza sirküleri gerekirse Türkiye’ye gelip geri dönmem gerekecek. Eğer imza sirkülerine gerek duyulmuyorsa ya da onlinedan aldığımız hesap özeti kabul ediliyorsa direkt öyle yapacağım. Ani para girişi bir sorun teşkil eder mi

2- Covid-19 aşısı artık gerekmiyor diye okudum, bu şu an doğru mudur?

İmza sirküleri isteniyor. Ani para girişi sorun değil. Covid aşısı zorunluluğu kalktı.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐

@danjaj Viyana imza sirkülerini uzattığımda tuttu geri verdi..Göz ucuyla baktıysa bilemem..Siz yine de alın...

• @Okan-Tuğ merhaba, ben de henüz mail almadım.

• Merhaba herkese hongkonktan 7 temmmuzda mulakatım olucak bunu daha ileri bir tarihe atmak risklimidir daha önce örnekleri oldumu işle ilgili problemim varda temmuz sonuna için email atsak sorun yaşarmıyız kabul olurmu

• Kcc bir tarih verdiyse mail gelmese bile o tarihe göre hareket edilebilir sanırım. Benim asıl merak ettiğim Bangkok veya Hong Kong'a dosyasını taşıyıp hem mail almamış, hem de kcc'den mülakat tarihi öğrenememiş birileri var mı aramızda? Geçtiğimiz bültende forumdan 2 arkadaş aktif olmasına rağmen Bangkok'un yoğunluğundan dolayı aktif olduğu ay mülakata girememişti mesela. Ben de biraz endişeyle dosyamı Bangkok'tan Hong Kong'a taşıttırdım. Ama eşimle bize maliyeti neredeyse 2 katı olacak. Bu konsolosluk yoğunluğu konusundaki fikirleriniz nelerdir? Sizce Bangkok'la Hong Kong yoğunluk olarak aşağı yukarı aynı mıdır?

• @Okan-Tuğ Henüz 2nl maili gelmedi bize de, bekliyoruz

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar. Dr.Nicolsona randevu tarihimi değiştirmeleri için mail atmıştım fakat olumsuz bir dönüş yaptılar. Bu durumda başka bir kliniğe ya da verdikleri tarihe seçim yapmam gerektiğini söylediler. Verdikleri tarihte final sınavlarım var eğer gidersem mezun olamayacağım. Ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

• @yalcin61 LİSEDENMİ

• Merhaba bugün kkc ye attığım mailden otomatik cevap geldi iletinin normale düşmesi için ne yapmam gerekiyor?

• @yalcin61 Karar senin ama elbet bir gün mezun olursun büt yaz okulu vs, bu fırsat bir daha gelmez

• @gouryella Merhaba, evet, geçen ay ben de dahil üç kişi, yanlış hatırlamıyorsam, mülakat alamadık çünkü 12 EU dosyasına mülakat verilmişti. Ama bu ay 20 EU dosyasına mülakat ataması yapılmış. BNK, kendi Asya dosyalarına da bakmakta; HNK gibi normalde boş duran bir konsolosluk değil. O yüzden her ay farklılık gösterebilir.

• @yalcin61 universitenizde mazeret sınavı var mı bilemeyeceğim eğer var ise özel hastaneden rapor alıp mazeret sınavına girebilirsiniz. ben geçen sene uyuyakaldığım için sınavı kaçırmıştım özelden rapor alıp mazeret sınavına girmiştim.

• İmza sirküleri gerekiyor mu diye mail atabileceğim bir yer var mı Viyanaya? Eğer gerekiyorsa bayağı uğraşmam gerekecek Türkiyeye gel git o yüzden emin olmak istedim

• @Kaan-Taşkın mülakat aldıysanız ertelemenizi önermem

• @rasitcenngiz Bangkok son 2 bültende EU bölgesine Hongkong dan daha fazla mülakat verdi.

• @rasitcenngiz hocam bnk sonradan gelen kişileri kabul etmediğinden dolayı eylül ayında hong kong dan daha avantajlı olacak eğer bülten yüksek açılırsa hnk dan mülakat alamayan daha çok kişi olur bangkok a göre eylül ayı yoğunluk açısından çok önemli olacak

• @fahriakc çünkü hongkokta dosya kalmadi ,

Benzer Başlıklar

• 15676
  • 12173
  • 11427
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |