Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba herkese. Bangkok için aşı gereklilikleri olarak aşağıdaki listeyi attılar maille hastaneden.

İstenen Aşılar ve Doz Sayısı
    1. Diphtheria-tetanus-pertussis (difteri-tetanoz-boğmaca) – 3 doz
    2. Polio (çocuk felci) – 3 doz
    3. Measles-mumps-rubella (kızamık-kabakulak-kızamıkçık) – 2 doz
    4. Hepatitis B – 3 doz
    5. Varicella (suçiçeği) – 2 doz (hastalığı geçirdiysen gerekmez)
    6. Influenza (grip aşısı) – Yılda 1 kez

Aşı geçmişimize dair kart da yok, e nabızda bir veri de yok. Durum böyle olduğunda yapmamız gereken ne oluyor? Antikor testi yapsak da, doz olarak nasıl ispatlayacağız onu anlayamadım.

• @mehmet-yücel-söğüt
    Zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bankong hongkong yığılıyoruz, acaba bir sorun yaşar mıyız sonradan oturum şartı gibi ? Halen düşünme aşamasındayım plan program aşamasındayım. Taşıtmak istiyorum ancak ilk başvuru da isim yerine soyadımı, soyad kısmına da ismimi yazmışım. ds260 formunda bu hatayı düzelttim ve en doğru en güncel şekilde doldurdum. Ankara dışında bir konsoloslukta bu durumun sorun yaratıp yaratmayacağından korkuyorum. Hoş Ankara da sorun çıkarabilir.

• Merhaba,

KCC'ye vize lokasyonumu değiştirmek istediğimde aşağıdaki gibi bir mesaj geldi. Sanıyorum herkesin yapmamamı söylediği dosya açtırmaktan bahsediyor. Bu şekilde olması normal midir? DS260 ı doldurmuştum.

"When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location."

• Merhaba Sosyal medyaların hepsini paylaşmak önemli mi? Sadece bir tane paylaşsam sıkıntı olur mu ?

• @Kamile-1 merhabalar taşımayı nasıl yaptınız, mail taslağı paylaşabilir misiniz

• @bravist Cn kabak gibi yazarken doğum tarihini GG/AA/YYYY olarak yazdım diye saçma bir uzama olmaz sanırım işlemde. 🤦🏻♂

• @iibrahimd tabiki oda bir tercih ben kendimce okuyabildiğim deneyimlerden Hong Kong da Viyana gibi kolay bir vize süreci yaşatıyor. Keşke bu sene bir kaç konsoloslukta oturum istemeden görüşme taleplerini kabul etsede sizlere alternatif çıksa.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • ⭐⭐

@B_E_L_G_I_N selamlar, asagidaki linkten takip edebilirsiniz.

• @tubazorlu yine aynı şeyi yazacağım. Merak ettiğiniz ülkeleri arama butonu üzerinden aratarak geçmiş yılların deneyimlerini okumanız sizin için çok faydalı olacaktır. Bu forumda Barbados Adalarından vize almış insanlar bile var. Ama bu sizin durumunuz için uygun mu değil mi sizin araştırmanız gereken bir durum.

• ⭐⭐⭐⭐

@B_E_L_G_I_N

Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin lütfen. Karadağ’a dosyanızı taşısanız bile, Karadağ’da göçmen vize mülakatları yapılmıyor, bu bölgeye bakan görevli konsolosluk Belgrad ve Belgrad konsolosluğu çeşitlilik göçmen vizesi mülakatlarında birçok dosya taşıyan (oturum veya vatandaşlığı olmayan TC vatandaşı) talihlinin sürecinin olumsuz sonuçlanmasına sebep oldu geçtiğimiz yıllarda.

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki denenmiş ve talihlilerin vizelerine kavuştuğu konsolosluklarda şansınız daha yüksek. Dosya taşıma yapmak vizenizi alacağınız anlamına da gelmiyor, detaylar bu konu başlığının 4.iletisinde mevcut.

• ⭐⭐

@HALİT-Ozgur selamlar, bu basligin 4ncu iletisinde ornek bir taslak mevcut. Oradaki taslagi duzenleyerek mail atabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kemal-Sozen

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmet1509

Bulgaristan’a giriş yapabilmek için Schengen vizesi alabilirseniz ve Bulgaristan’a girmeniz halinde yolun geri kalanında Viyana’ya ulaşıncaya kadar sorun yaşamazsınız zira diğer tarafta başka sınır kapısı veya güvenlik noktası yok.

Viyana’daki sağlık muayenesi, vize mülakatı ve pasaport teslim süreleri ile ilgili DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığından Viyana’da mülakata girmiş talihlilerin süreçlerini okuyabilirsiniz. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@fatos17

Hatırladığınız maksimum detay ile (işveren adı ve çalışma tarihleri) doldurmanız yeterli, eksik bilgi süreçten diskalifiye sebebi değil. Konsolos SGK 4A Sigortalı İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgesi talep etmeyecek sizden beyanınız ile 4A’yı kıyaslamak için.

• ⭐⭐⭐⭐

@xera

ABD’nin Rusya Federasyonu konsolosluğu mevcut politik süreç nedeniyle kapalı olduğu için, Rusya Federasyonu vatandaşı olan talihliler de işlemlerini Varşova’da yürütüyor. Sayılara bakarken bu durum sizi yanıltmasın.

• ⭐⭐⭐⭐

@hüseyin-koç__

Bu konu başlığının 4.iletisinde DS260’da hangi konsolosluğun seçilmesi gerektiği ve dosya taşıma işlemlerinin nasıl yürütüleceği açıklanmıştı. Aynı durumda olan başka talihlilere bu konu başlığında verilen cevap bu sizin yaşadığınız durumun geri dönüşü olmadığı, sabırla bültende cut off olmayı ve sistemde size mülakat atanmasını beklemeniz yönünde idi.

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya

Email gelmiyor doldurduktan sonra. Submit ettikten sonra DS260 konfirmasyon sayfasının çıktısını almanız yeterli

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases

Konu aşılar ve antikor testi ile ilgili bu kadar erken ve aceleci olmaya gerek yok, DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığından Bangkok’da sağlık kontrolü ve mülakata girmiş kişilerin deneyimlerinden zamanlama ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@fatos17 sosyal medya hesaplarınızdan hatırlayabildiklerinizi ve kullandıklarınızı maksimum detay ile formda beyan etmeniz sizin için iyi olabilir, konu ile ilgili sınırları çizilmiş kesin detay yok bu hususta.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |